Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Radomszczańskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czemu was na miescie nie wodac ;( nigdy was spotkac nie moge :decayed:[br]Dopisany: 12 Maj 2010, 21:28_________________________________________________qrwa, dopiero dzisiaj zobaczyłem to zdięcie, lampa tak napierdala ze wszyscy wyglądają tak jakby im sie mordki świeciły :polew: :polew: :polew: :polew: jedynie Pawcio chyba pudru uzył bo wyszedł najnormalniaście:decayed: :decayed: :decayed: :decayed::polew: :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 110 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

czemu was na miescie nie wodac ;( nigdy was spotkac nie moge :decayed:[br]Dopisany: 12 Maj 2010, 21:28_________________________________________________q***wa, dopiero dzisiaj zobaczyłem to zdięcie, lampa tak nap***a ze wszyscy wyglądają tak jakby im sie mordki świeciły :polew: :polew: :polew: :polew: jedynie Pawcio chyba pudru uzył bo wyszedł najnormalniaście:decayed: :decayed: :decayed: :decayed::polew: :polew: :polew: :polew:

Jedź na Żwirki jak chcesz kogoś spotkać :naughty:

Co do zdjęcia to najlepiej odwrócić je o 360 i oglądać twarze w masce auta :tongue4:

Swoją drogą Grzegorzu :gwizdanie: To Cię widziałem dzisiaj w szkole i Twoją A4 też :hi:

Opublikowano
  • Autor

Panowie faktycznie jakimś dziwnym trafem lampa nie zrobiła mi z mordy jarzeniówki :decayed: (Grzesiu pudru nie było :wink4: ) , ale spoko jeszcze będzie zapewne nie jedna okazja do zrobienia jakiegoś zajebi*** zdjęcia :cool1:

Ciekawe czy ten pt nam wypali alko grill-spot bo podobno pogoda dosyć kaszankowata :confused4:

Opublikowano

a co ma nie wypalic! jak cos to panowie grilla bez grilla :polew: zostanie tylko alko :polew:. :) nie ma co nie rezygnujemy, trzymamy się planu, ostatecznie bawimy sie na miejscu :good:.

wezmę aparat, tylko odkryję w nim samowyzwalacz :gwizdanie:, a jak nie to jak turystą będą nam robić fotki.

Opublikowano
  • Autor

a co ma nie wypalic! jak cos to panowie grilla bez grilla :polew: zostanie tylko alko :polew:. :) nie ma co nie rezygnujemy, trzymamy się planu, ostatecznie bawimy sie na miejscu :good:.

wezmę aparat, tylko odkryję w nim samowyzwalacz :gwizdanie:, a jak nie to jak turystą będą nam robić fotki.

To się nazywa determinacja, Krzysiu :notworthy: :notworthy: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Dobra, to ja się pochwale :naughty:

W końcu jest!!

Mój pierwszy(w zasadzie drugi), własny samochód :boobs::sesese:

A kto zgadnie jaki to? :naughty: Mówiłem wam chyba o nim - tzn. wspominałem :)

Opublikowano

hmmm, moze i mówiłes ale :drunk::polew: :polew: :polew: takze przynajmniej ja nie pamiętam,

no mów :naughty:

Opublikowano

Golf 3 :polew::notworthy::decayed:

:bag:

edit.

panowie ustalmy godzine i jak robimy z dojazdem? ;p

edit2.

skad wezmiemy grilla? :polew: :polew:

Opublikowano

Piękna i zgrabna Włoszka :naughty:

Alfa 156 - 1.9 JTD, 92000 km przebiegu :kox:

Na dzień dzisiejszy wrażenia jak najbardziej pozytywne i to spalanie.... 5,6 w mieście :naughty: :naughty: Co prawda jazda trochę emerycka, ale czy to ważne :)

Opublikowano
  • Autor

edit.

panowie ustalmy godzine i jak robimy z dojazdem? ;p

edit2.

skad wezmiemy grilla? :polew: :polew:

Jak kolega Krzysiek słusznie napomniał o której godz robimy spotkanko? Ja myślę, że około 18-19, ale to tylko sugestia, a grilla jakoś się skołuje :wink4:

Piękna i zgrabna Włoszka :naughty:

Alfa 156 - 1.9 JTD, 92000 km przebiegu :kox:

Na dzień dzisiejszy wrażenia jak najbardziej pozytywne i to spalanie.... 5,6 w mieście :naughty: :naughty: Co prawda jazda trochę emerycka, ale czy to ważne :)

To GRATULACJĘ !!!!!!!!!!!!!! szkoda tylko, że nie będziesz władcą pierścieni.. ale ok jakoś przeżyjemy :tongue4::decayed: aha to życzę bezproblemowej jazdy i zawsze pełnego baku :decayed: :decayed:

Opublikowano

:good:Quba :good:

Panowie chyba grill nam się nie przyda bo pogoda chyba dziś taka jesienna się zdaje wydawać. Hm... To co pod wiaduktem i next Stokrotka? :polew: Czy pod wiaduktem i jak będzie padać to przeniesiemy się tam bliżej torów cobyśmy mieli zadaszenie :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Panowie chyba grill nam się nie przyda bo pogoda chyba dziś taka jesienna się zdaje wydawać. Hm... To co pod wiaduktem i next Stokrotka? :polew: Czy pod wiaduktem i jak będzie padać to przeniesiemy się tam bliżej torów cobyśmy mieli zadaszenie :naughty:

Ta pogoda zdaje się być jakaś pojeb*** :wallbash: hmm... też myślałem o opcji wiadukt---> stokrotka :naughty: ale chyba deszcz by nam dopełniał cały czas flaszkę :polew: :polew: także pozostaje chyba wiadukt :cool1:

Opublikowano

:good: zrobimy troszke wódeczki i może gdzieś się ruszymy :decayed: wezmę parasol :polew:

zgodnie z obietnicą obraz008ua.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano
  • Autor

Kur** nie wiem czy dzisiaj będę mógł pić :confused4: ;(

Kuba dzisiaj podjeżdżasz włoszką? :naughty:

Krzysiu rezerwacja :good: :good: :decayed:

Opublikowano

Paweł co jest dlaczego bez alkoholowo dzisiaj?

Opublikowano

ehhh.... :shocked: znów sie trzeba bedzie zbesztać :polew: :polew: :polew: jakie to zycie jest ciezkie

Opublikowano
  • Autor

coż... kobiety w tym tyg jeszcze nie widziałem :kwasny: i chyba się wkur** jak dzisiaj zamiast do niej jechać, będę zapijał robaka z wami :smutas: a ta pogoda taka pojeb*** że nie idzie przejść przez miasto żeby do buta się nie wlało :wallbash:

To dzisiaj byśmy mieli pełny skład?

Opublikowano

mam nadzieje :good:. Panowie to proponuje o 19 pod wiaduktem tak jak ostatnio i tam sie pomyśli co ze sobą zrobić. :good:. Jak coś mamy do siebie numery telefonów :naughty:

Opublikowano

Kuba dzisiaj podjeżdżasz włoszką? :naughty:

No właśnie Panowie, sorki, ale mnie nie będzie :wallbash:

Mam parę spraw do załatwienia, muszę parę rzeczy przy Romku porobić :confused4:

Mam jak coś to mam do was nr, więc jak się wyrobie w miarę wcześnie to zadzwonie i podjadę na chwilkę :hi: