Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Radomszczańskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:good: robimy spota w piątek

w piątek wypada mi szkolenie, ale wydaje mi się że do 18 zjadę, więc chętnie podjadę na godzinkę i zrobimy sobie switaśne foteczki :polew:

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 109,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

:good: robimy spota w piątek

w piątek wypada mi szkolenie, ale wydaje mi się że do 18 zjadę, więc chętnie podjadę na godzinkę i zrobimy sobie switaśne foteczki :polew:

kur** a ja autko mam takie ujeban* :blink: ale w sumie poczekam, aż zacznie znowu padać.. gąbka w ruch a płukanie non stop gratis :polew: :polew:

Krzysiu, ale wystawiłeś transformersa.. z pół km go widać na narutowicza :good::decayed:

Opublikowano

A Śmichu ;( moja panna na bobrach mieszka i jest pierwsza od warty i ja zalało... :kwasny:zametu w c**j takze ciekawie nie jest :thumbdown: i lepiej tam tedy nie jezdzic jakby sie ktos zapuscił bo kąpanie auta od srodka gwarantowane

co do piątku tak jak Krzyś moge zajechać na godzinke :wink4:

Opublikowano
  • Autor

A Śmichu ;( moja panna na bobrach mieszka i jest pierwsza od warty i ja zalało... :kwasny: zametu w ch***j takze ciekawie nie jest :thumbdown: i lepiej tam tedy nie jezdzic jakby sie ktos zapuscił bo kąpanie auta od srodka gwarantowane

co do piątku tak jak Krzyś moge zajechać na godzinke :wink4:

To c**jo** :confused4: mnie też ta rzeka wkur** na szczęście do mnie ma jeszcze jakieś 300-350m może nie dojdzie.

A więc spot w piątek (21.05.2010) zwyczajowo pod wiaduktem, godz 18 :cool1:

Opublikowano

ta woda juz troszke przegina :thumbdown:.

Paweł to jest mój wabik :polew:, naklejkę na szybę walnę "mój miły właściciel pozna miłą panią" :kox::polew:

Opublikowano

widze ze spot z grilem nie wypali... ale nie ma co sie dziwic

tak wyglada dorzecze warty

http://www.youtube.com/watch?v=Zo0e0TTq-QE

Opublikowano
:no: dla mnie jest to coś nie do wyobrażenia... Tak samo jak trąba powietrzna i jej skutki w stobiecku, gdybym nie był pomagać, nie uwierzyłbym co tam się stało. :wallbash::angry:
Opublikowano

Seba u mojej panny jest jeszcze gorzej bo ma 80m od domu warte, poprostu jest c**joza ze ja pier**le, watpie ze w piatek sie zjawie bo mam tu na miejscu w c**jam roboty takze rozumiecie panowie

Opublikowano

Spoko Grześ są rzeczy ważne i ważniejsze. Jak potrzebujesz pomocy itp wal śmiało telefon masz. :good:

Opublikowano
  • Autor

Spoko Grześ są rzeczy ważne i ważniejsze. Jak potrzebujesz pomocy itp wal śmiało telefon masz. :good:

Dokładnie tak, koło mnie wczoraj pojawiła się Straż Pożarna, ale jeszcze nie jest źle. Jak już nie będzie padać to prawdopodobnie do mnie nie dojdzie :cool1:[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 11:54_________________________________________________Nawet na rmf24 jest notka o Szczepocicach.. :cool1:

http://www.rmf24.pl/raport-polskapodwoda/fakty/news-przybywa-wody-w-rzekach-woj-lodzkiego,nId,279249

Opublikowano

To co? Standardowo 3 klubowiczów będzie - licząc mnie? :naughty:

Myśle, że podjadę na chwilkę włoszką :)

Opublikowano
  • Autor

To co? Standardowo 3 klubowiczów będzie - licząc mnie? :naughty:

Myśle, że podjadę na chwilkę włoszką :)

:> no cóż ważne że trzech może się spotkać :naughty: (bo jak wiadomo sytuacja jest kryzysowa) jak mnie nie zaleje to będę na 200% :cool1: a myślę że nie zaleje. Ja to wogólę bym jutro coś mógł spożyć bo dosyć c**jo** tydzień miałem i warto byłoby się odkazić.. :decayed: także wysuwam propozycję.. :gwizdanie: :cool1::naughty:

[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 21:09_________________________________________________Krzysiu dzięki za dzisiaj... :notworthy: :notworthy: :notworthy: jeteś Wielki :decayed: :decayed: :decayed: oby zawsze było tak jak dziś :wink4::decayed:

Opublikowano

Witam Radomsko!

Panowie wiedzą gdzie leży Kłobuck?? Niedaleko Was :naughty:

A może tak któregoś pięknego weekendu zawitalibyście do nas?

Zapraszam w imieniu własnym i ekipy SKL!!!

Reflektowalibyście wogóle na taki wypadzik??

pozdrawiam serdecznie

Osa

Opublikowano
  • Autor

Osetti rozważymy propozycję :cool1: w każdym bądź razie jakoś w najbliższym czasie będziemy robić grilla więc my też was zapraszamy :naughty: Pozdrawiamy[br]Dopisany: 21 Maj 2010, 00:10_________________________________________________Znalezione w necie "10 używek, których nie powinniście zażywać podczas jazdy samochodem". :polew: :polew:

http://www.kampaniespoleczne.pl/projekty_zaangazowane,1880,10_razy_nie_warto?PHPSESSID=606294795ba7b16ae7f7d95c72f1877c

Opublikowano

dzieki chłopaki za chęć pomocy jakby co to dobrze ze mozna na kogoś liczyć w razie czego :good:

Osetti dzieki za zaproszenie w imieniu wszystkich predzej czy pózniej zawitamy do was napewno, ale jak wyzej wspomniał kolega póki co wy wpadnijcie co nas na grilla :wink4:

Pawcio a ciebie na bank nie zaleje bo woda juz od dzis rana opada wiec do niedzieli strazacy mówia ze wody powinno juz nie byc :)

Opublikowano
  • Autor

dzieki chłopaki za chęć pomocy jakby co to dobrze ze mozna na kogoś liczyć w razie czego :good:

Osetti dzieki za zaproszenie w imieniu wszystkich predzej czy pózniej zawitamy do was napewno, ale jak wyzej wspomniał kolega póki co wy wpadnijcie co nas na grilla :wink4:

Pawcio a ciebie na bank nie zaleje bo woda juz od dzis rana opada wiec do niedzieli strazacy mówia ze wody powinno juz nie byc :)

Grzesiu jak coś to naprawdę pisz :cool1: wiem jaka jest sytuacja bo obskoczyłem tam gdzie się dało rowerem.

O żesz kur** dobrze, że napisałeś, że opada bo normalnie strach w oczy zaglądał... teraz jestem spokojniejszy :)

Grzesiu jak to wszystko się wyrówna to robimy jakiegoś grilla.. tak żeśmy dzisiaj z Krzysiem i Kubą ustalili :decayed: a tymczasem słońca wszystkim życzę :good:

___________________________________________________________________-

Kuba fura zajebis** laski będą miały naprawdę mokro.... :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

___________________________________________________________________-

Kuba fura zajebis** laski będą miały naprawdę mokro.... :decayed: :decayed: :decayed:

:polew: :polew:

Pożyjemy zobaczymy :tongue4:

Ale fajnie, że się podoba :good:

Opublikowano

Dobra Panowie, jak to mówią w Hiszpanii: "No hay problema"! :>

Zaproszenie pozostaje aktualne!!! a my będziemy pamiętać o Waszym. Dzięki!

Opublikowano

Krzysiu, właśnie przejeżdżałem obok Twojej pracy i zauważyłem Twoją ślicznotę :naughty:

Nie mów, że pracujesz o tej porze i w dodatku po ciemku :gwizdanie:

Opublikowano
:polew::sex::boobs: