Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Radomszczańskie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 110 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Ja ! Ja ! :hi:

Ok to zapodawaj do mnie :naughty::decayed:

Opublikowano

ok koluje transport

------------------------------------

LECE !! :polew: :polew: :dance::drunk::banan3:

Opublikowano
  • Autor

Krzysiu :notworthy: jestem pod wrażeniem :naughty::decayed: i wiesz co jeszcze tak napiszę.. :evil::polew: :polew: bo jest naprawdę zaje**** :decayed:[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 01:22_________________________________________________Edit

Zwiru nie odzywam się.. :decayed: Dzien Dziecka.. No koment :polew:

Opublikowano

k**wa :D ja ledwo żyje! ledwo się dobudziłm :kox:. Przed chwilą zaglądam do samochodu a tam harnaś jeszcze leży :polew: :polew: hahaha :good: Kurde... jak zwykle film mi się urwał jak Cie odwoziliśmy :embarrassed::polew:.

Nawet dziś rano nie wiedziałem czy audi mam pod blokiem czy Clin zabrał :polew:

:bag: dziękuję Pawełku ja już z Tobą nie piję :polew::tongue4:

Opublikowano

Nie zmarnuj swojego głosu wyborczego, głosuj z sercem --> http://glosujteraz.pl

Opublikowano

Panowie ale takiego bicia to nie ma :) w przerwach miedzy piciem zaglądamy na forum :bicz3: i podpisujemy obecność :).

Wczoraj byłem w orange imax w łodzi na avatarze 3d, nie powiem ale zrobił na mnie wrażenie i nawet parę razy podskoczyłem takie efekty :kox:. Powrót do radomska o 4 rano :polew:, a dziś do pracy :).

Opublikowano

Wczoraj byłem w orange imax w łodzi na avatarze 3d, nie powiem ale zrobił na mnie wrażenie i nawet parę razy podskoczyłem takie efekty :kox:. Powrót do radomska o 4 rano :polew:, a dziś do pracy :).

Krzysiu widziałem Cię wczoraj koło 20 :kox: Skręcałeś z Piastowskiej na Jagiellońską - mijałem Cię na wysokości szpitala. Machałem, ale ludzi nie poznajesz :polew:

Opublikowano

Przepraszam Kuba, strasznie mi się spieszyło bo sam jak mówisz była już 20 a na 21:15 był seans w IMAXIE więc wiecie co się działo na trasie :naughty:. I dotarliśmy na 10 minut przed seansm :polew: po drodze błądząc po Łodzi żeby trafić na manufakturę :polew:.

Opublikowano
  • Autor

Nie no Krzysiu do 4 w imaxie chyba wiem co wy tam robiliście :polew: to była pani 0,5 czy 0,7? :decayed::polew:

Ja dzisiaj mam taki zapierd** że nawet na forum nie miałem czasu zajrzeć... :disgust:

Kiedy robimy jakiegoś spota?????

A i ja nie piję...... :tongue4::polew:

Opublikowano
:polew::D Panowie spot musi byc :polew: i stawiam 0,5 z okazji takiej iż gdyż ponieważ moje kochanie znów jest ze mną. :good:
Opublikowano
  • Autor

:polew::D Panowie spot musi byc :polew: i stawiam 0,5 z okazji takiej iż gdyż ponieważ moje kochanie znów jest ze mną. :good:

O żesz kur** Gratulację.... :) i żeby nie było o flaszce pamiętam :polew: :polew:

Ale nie wiem Krzysiu czy mnie do jej wypicia przymusisz..... :decayed::polew::good:

Opublikowano

Pawełku Ciebie nie trzeba zmuszać, nie udawaj :polew::kox:.

Panowie planujemy planujemy, odzywajcie się, pogoda znów nam sprzyja. :decayed:

Opublikowano

Pogoda z tego co wiem będzie nam sprzyjać do końca przyszłego tygodnia :kox:

Dzisiejszy dzień spędziłem na upiększaniu mojej Alfy :)

Rano odebrałem z wymiany wahacza, następnie umyłem, odkurzyłem, pomalowałem zaciski i śruby oraz na sam koniec wymieniłem olej, filtr oleju, przeciwpyłkowy, powietrza i pasek klinowy :naughty:

Jestem z siebie dumny :cool1:

Można zazdrościć :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Pawełku Ciebie nie trzeba zmuszać, nie udawaj :polew::kox:.

Dobra może z jednego kieliszka łyknę.. :tongue4::polew:

Pogoda z tego co wiem będzie nam sprzyjać do końca przyszłego tygodnia :kox:

Dzisiejszy dzień spędziłem na upiększaniu mojej Alfy :)

Rano odebrałem z wymiany wahacza, następnie umyłem, odkurzyłem, pomalowałem zaciski i śruby oraz na sam koniec wymieniłem olej, filtr oleju, przeciwpyłkowy, powietrza i pasek klinowy :naughty:

Jestem z siebie dumny :cool1:

Można zazdrościć :polew: :polew:

Eeeee no Kuba nieźle poszalałeś... :cool1: ja dzisiaj moją niunie tylko odkurzyłem no i umyłem, ale za to błyszczy się jak cholera... :naughty:

Właśnie jak pogoda nadal będzie taka sprzyjająca to organizujemy tego grilla, może w piątek dałoby radę.. :wink4::cool1:

Opublikowano

pewnie ze da rade :) tak sie składa że przyszłą sobotę mam wolną więc możemy zachlać :decayed:

Paweł :notworthy:

Kuba zazdroszczę :) moje picowanie fury skończyło się tylko na umyciu alusów bo zawsze jak ramę umyję pada deszcz :polew: :polew:.

Opublikowano

Kuba zazdroszczę :) moje picowanie fury skończyło się tylko na umyciu alusów bo zawsze jak ramę umyję pada deszcz :polew: :polew:.

I patrz... rama brudna i nie pada :mysli:

Ku**a moja głowa! :drunk:

Tzn. już przechodzi, ale koło 8 było tragicznie :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Kuba za to wypicowanie fury po prostu należało Ci się porządne sfloganie :cool1::polew: na to nie ma rady :decayed:

Nie no musimy tego grilla uskutecznić... bo dzisiaj to kiełbaski prawie same by się usmażyły :naughty:

Krzysiu :notworthy::decayed:

Opublikowano

wczoraj spojler urwałem pod mcdonaldem w częstochowie :polew: ale powiem Wam że jakiś taki dłuższy się teraz wydaje :naughty:. Troszke rdzy się nazbierało pod mocowaniami, zaprawie to i chyba zrezygnuje z tego kawałka plastiku jakiś taki poważniejszy się wydaje, nareszcie wygląda jak A4 :cool1:.

A jak tam panowie weekend? :) Co porabialiście w przerwach w piciu :polew:.

Ja wczoraj spędziłem dzień na skałkach w Olsztynie powylegiwałem się na skałach słonko tak fajnie dawało po mordzie :good:.