zwiras Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 ja jestem dziś cały dzień dyspozycyjny Pawełek też słyszałem że się żalił ostatnio że coś by tam wypi... znaczy spotkał się
_QBaAa_ Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 ja jestem dziś cały dzień dyspozycyjny Pawełek też słyszałem że się żalił ostatnio że coś by tam wypi... znaczy spotkał się Jeżeli już chcecie aż tak bardzo się ze mną napić to jutro :> Dzisiaj niestety nie mogę ;( Ale spotkać się pod wiaduktem na chwilkę - bardzo chętnie :gwizdanie:
pawelp2208 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2010 Kutwa no wątpie Kuba w powodzenie misji.. "sobota alko-spot" bynajmniej u mnie myślałem, że dzisiaj coś wykombinujemy, ale jak szybko zajrzałem na forum to nic tylko ;( aż teraz żałuję, że nie napisałem "Zbierać się jest woda do wypicia" A teraz cóż ta godz i znowu nie skołujemy transportu..... :gwizdanie: [br]Dopisany: 25 Czerwiec 2010, 23:08_________________________________________________A tak na marginesie to mam ochotę na przejażdżkę tą Twoją Alfą Kuba (oczywiście na fotelu pasażera )
_QBaAa_ Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 [br]Dopisany: 25 Czerwiec 2010, 23:08_________________________________________________A tak na marginesie to mam ochotę na przejażdżkę tą Twoją Alfą Kuba (oczywiście na fotelu pasażera ) Spoko Mogę Cię przewieźć, ale zrobię najpierw poduchę silnika :gwizdanie: Nie no... Z tym też da się jeździć. Stałem dzisiaj chwilkę pod wiaduktem, ale nikt nie zawitał. Później spotkałem znajomych i w sumie samo z siebie tak wyszło, że jutrzejszy dzień sobie zaplanowałem
zwiras Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 no to kaszaneczka bo najprawdopodobniej najbliższy termin będę teraz mieć po 8 kwietnia, do 11 mam urlop ale chyba zjedziemy wcześniej więc można jeszcze coś skiełbasić, będę mieć już strupa zatankowanego więc nie będzie problemu z transportem :decayed:i koniec wymigiwania się już tyle okazji się nazbierało i wódka zmagazynowana jak dłużej powstrzymujemy to możemy nie przeżyć spota :polew:
_QBaAa_ Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 no to kaszaneczka bo najprawdopodobniej najbliższy termin będę teraz mieć po 8 kwietnia, do 11 mam urlop O ile mi wiadomo mamy już czerwiec - właściwie jego końcówkę. Po czerwcu jest lipiec chyba Krzysiu piłeś coś? :polew:
zwiras Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 :polew: :polew: hahahaha ale doj**ałem z tym kwietniem :polew: :polew:
pawelp2208 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2010 O kur** myślałem, że z krzesła spadnę, też tak czytam "po 8 kwietnia" mówię Krzysiu ma nieźle zajęty terminarz skoro najbliższy wolny termin ma prawie za rok :polew: :polew: :polew: Krzysiu
zwiras Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 wystraszyłem was nie ? Ze prawie rok nie bedziemy sie widziec
pawelp2208 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2010 Ale Krzysiu jak coś to rezerwujemy ten termin w ciemno bo ja pierd*** nie wiadomo kiedy kolejny będziesz miał wolny może to już będzie 2012 :polew:
pawelp2208 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2010 Cóż rzec sobota minięła pracowicie... niedziela trochę lepiej bo była rozrywka typu wyjazd na Dni Bełchatowa A tak wogólę to ciiicho tu jak cholera Kiedy się zbieramy na to grillowanie
_QBaAa_ Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 A tak wogólę to ciiicho tu jak cholera Kiedy się zbieramy na to grillowanie Ja w niedziele wyjeżdżam nad morze na tydzień. Piątek mam wolny z tego co się zapowiada na tę chwilę PS. Krzysiu widziałem Cię dzisiaj o 8 rano wyjeżdżałeś z Pajdaka na Brzeźnicką. [br]Dopisany: 29 Czerwiec 2010, 13:19_________________________________________________Do zobaczenia Pany Wylatuje nad morze, wracam 12 Lipca na dwa dni i dalej w Bieszczady :gwizdanie: Trzymajta się :hi:
pawelp2208 Opublikowano 11 Lipca 2010 Autor Opublikowano 11 Lipca 2010 Jaka tu cisza no ale nic wczasujta się ludzie wczasujta
_QBaAa_ Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 Czołem Pany Maskara to co się tutaj wyrabia Strzelam focha :polew:
zwiras Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 lo matko nareszcie w domu nareszcie na forum co tam panowie slychowac u was ? Widze Kuba uciekl do ciepłych krajów. A u Prezesa? Wczoraj z Efciem sie widzialem co prawda, nie bylo czasu zamienic słowo ale i tak milo zobaczyć znajomą buzię
pawelp2208 Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Opublikowano 12 Lipca 2010 Oo w morde wczasowicze wrócili, jak tam mordki opalone? ja kur.. pracuje, ale ale w środę lecę w góry kurcze nomalnie tak się za wami stęskniłem... że aż by się coś spożyło A swoją drogą Krzysiu to ostatnimi czasy pisałem kiedy tam się zmawiamy na jakieś piwko? ale cisza nic nie odp więc kiedy tam reflektujesz ja dysponuje czasem dziś... a i może ktoś jeszcze się skusi na spota.. Kuba, Efcio, Grzesiu..... :gwizdanie:
musti Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Cześć,zapraszam do zapisów na ręczniki klubowe http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html
Rekomendowane odpowiedzi