Olaf Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 no dawid to wogole cos zamilkl przez kilka dni moze reza ja tam na podworku i rady sobie nie umi dac
SoMeS Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Ktoś wie ile nowa "cupra" kosztuje ? samochód czy dokładka?
lagadula Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Ktoś wie ile nowa "cupra" kosztuje ? samochód czy dokładka? Dokładka
lagadula Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 To się montuje na wkrety, po chamsku w zderzak czy jest jakaś technologia ? Bo napalam się na nią od kiedy pomyslałem sobie o A4 B6 A mam czarne auto więc bedzie kozacko:
ykk Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 W body S4 bedzie to wygladac kiepsko. Tylko i wylacznie s-line
SoMeS Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 W body S4 bedzie to wygladac kiepsko. Tylko i wylacznie s-line a w body s4 b5?
lagadula Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 W body S4 bedzie to wygladac kiepsko. Tylko i wylacznie s-line A to zdjęcie co wkleiłem to niby co jest Ja lubie duzy biust, ty może mały a przecież u gustach się nie dyskutuje Bedzie git, uwierz mi
ykk Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 lagadula dales zdjecie tylko od przodu samochodu. Z boku bedzie tragedia uwierz mi Zderzak od eSy (B5 i B6) jest zaokraglany ku dolowi, i dzieki tej dokladce bedzie wygladac jak plug O gustach sie nie dyskutuje wiec tylko przedstawilem swoje zdanie..
lagadula Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 No własnie dlatego mi się nie podoba , że jest zaookrąglony. Założe, a jak nie bedzie mi sie podobać to odsprzedam. Ale dzieki za opinie
spiidy Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 lagadula dales zdjecie tylko od przodu samochodu. Z boku bedzie tragedia uwierz mi Zderzak od eSy (B5 i B6) jest zaokraglany ku dolowi, i dzieki tej dokladce bedzie wygladac jak plug O gustach sie nie dyskutuje wiec tylko przedstawilem swoje zdanie.. dokładnie tak jak napisałes..
miron78 Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 na ile się dało to starałem się równo to zamontować - wszystko na wkrętach więc nie ma problemu poprawić zaś co do samego wysunięcie/schowania dokładki to kwestia gustu - mnie się wydawało, że jeżeli już zakładać to niech jest widoczna i bardziej wysunięta - i tak też zrobiłem
Flaha Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 a jakby to pasowało do srebrnego ? Ta fotkach załączonych tu wcześniej jakoś słabo ją widać, może trochę bardziej wysunąć? .... Da się to malować czy zostawić na czarno?
Wąski Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 na ile się dało to starałem się równo to zamontować - wszystko na wkrętach więc nie ma problemu poprawić zaś co do samego wysunięcie/schowania dokładki to kwestia gustu - mnie się wydawało, że jeżeli już zakładać to niech jest widoczna i bardziej wysunięta - i tak też zrobiłem a u kogo kupowałeś ?
czester Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 na ile się dało to starałem się równo to zamontować - wszystko na wkrętach więc nie ma problemu poprawić zaś co do samego wysunięcie/schowania dokładki to kwestia gustu - mnie się wydawało, że jeżeli już zakładać to niech jest widoczna i bardziej wysunięta - i tak też zrobiłem a u kogo kupowałeś ? Miron kupował dokładkę w ASO Seata za około 220 zł, ja swoja dorwałem na Alledrogo za 165, a teraz gość sprzedaję je za 170 http://www.allegro.pl/item1078208676_dokladka_zderzaka_seat_leon_cupra_r_1m.html A tak wygląda na B6 ze zderzakiem S-line Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Rekomendowane odpowiedzi