funka_audi Opublikowano 13 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2019 Jak jest od str dachu to i tak normalnie mam sie dostac do niego odczepiajac pod sufitowke i odkrecajac antene od spodu tak? Mam mozliwosc w radiu ustawic czy antena normal czy DX (w opcji Menu Chorus II to ma), i na tym i na tym nie odbiera zadowalajaco ....
przem8 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Opublikowano 13 Grudnia 2019 (edytowane) W polifcie jest w obudowie stopki, tej co widzisz na dachu, ile można powtarzać? Ze starości mógł ją szlag trafic. Na forum a3 jest opis wymiany anteny itp. Nie chce mi się tego powielać. Edytowane 13 Grudnia 2019 przez przem8
funka_audi Opublikowano 13 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2019 Wiem wiem znalazlam te tematy tylko pytanie jak sprawdzic czy wzmacniacz jest ok czy nie? Mozna jakos to "po chlopsku" jakos na "krotko" przetestowac?
przem8 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Można w vcds sprawdzić w blokach pomiarowych czy widzi antene i nie ma jakiś błędów od tego.
funka_audi Opublikowano 13 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2019 A to ja nie mam tego. Bez komputera inaczej nie mozna?:)
pila24 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Można np. oscyloskopem ? Serio kabel kkl za 30 zł,vcds lite,jakiś laptop i można duuuuuzzzzo tym zdziałać(zależnie od wiedzy). Chcesz sobie sama radzić,dostałaś wszystkie porady dotyczące odbioru radia a teraz działaj jak na dużą dziewczynkę przystało ?
Rekomendowane odpowiedzi