Sysiek Opublikowano 21 Marca 2009 Opublikowano 21 Marca 2009 No to moi drodzy nadszedl czas pokazac moja niunie :> Jako ze sloneczko dzisiaj ladnie sobie swieci postanowilem ja umyc i pstryknac pare fotek, doslownie tylko pare bo jakos na wiecej weny nie mialem Wypas: 4x Air Bag 4x El. Szyby El. sterowane podgrzewane i skladane lusterka Pol skora Wnetrze od S4 (czarne wnetrze wlacznie z podsufitka, kubelkowe fotele, trojramienna kiera) ESP Klimatronik Obnizone zawieszenie i napewno nie jest to 1be reszta to juz chyba prawie to samo co kazda inna ma Prawa strona Lewa strona (Tak, wiem ze brakuje jednej listwy ale z czasem sie dokupi ) Teraz pora na wnetrze (Nie pale w aucie ) Felunek z bliska Narazie tyle, jak bede mial troche wiecej czasu i checi to popstrykam jeszcze jakies fotki i po wrzucam. Czy jakies zmiany planuje? hm... do narodzin dziecka napewno nic grubszego nie bedzie jedynie szybki przyciemnie i popoprawiam to co jest do poprawienia a pozniej sie zobaczy. Moze jakis wiekszy felunek i cos pod maska? Zmiany jakie sa w planach: -Swap hamulcy na 312 -wieksze felgi na lato 17 (prawdopodobnie juz niebawem) -Montaz fmic -wnetrze lamp na czarno -maska i dach w czarny mat -poszukiwanie lotki z rs4 Zrobione: -car audio juz prawie skonczone i w kufrze 1kW mocy -sciema wszystkich szybek -Zenony HIDa -Uzupelnione brakujace elementy (Dopinka i element chromu) -Soft by Rogalotti na 190KM i 400 niutka -Grill w czarnym macie Nowe fotki po paru modach jeszcze na bucikach letnich 1.6 sport http://www.youtube.com/watch?v=f1VkYI855Ec&feature=player_embedded No i wkoncu autko doczekalo sie softu Pierwszy pomiar pokazal 195PS ale Rogal troszke zdjal __________________________________________________________________________________ Kilka (nowych/starych) fotek Czerwiec 2011 Wielkie podziekowania za sesyjke dla Janusza W miedzy czasie wskoczyl przelot do auta I filmiki
Gość jaarek_dpl Opublikowano 21 Marca 2009 Opublikowano 21 Marca 2009 nice a te białe tarcze to były czy zakładałeś ? jak przyciemnisz szybki będzie git felgi jakoś mi nie leżą ale każdy woli co innego
xeo1511 Opublikowano 21 Marca 2009 Opublikowano 21 Marca 2009 Muszę pochwalić auto, fele dają naprawdę fajny wygląd i pasują do reszty, środek dość ciekawe fotele i białe zegary
Mati18TcV Opublikowano 21 Marca 2009 Opublikowano 21 Marca 2009 Superr niunia, na glebe i szybki ciemniejsze i bedzie git :th:
audi.wielun Opublikowano 21 Marca 2009 Opublikowano 21 Marca 2009 Spoko fura,felgi mi nie leżą,zmienił bym.Zegary git daj ich zdjęcie z bliska jak możesz
rafalekx Opublikowano 21 Marca 2009 Opublikowano 21 Marca 2009 Włoszka? A poza tym ładna. Zakładaj szybko dokładkę przedniego zderzaka Fajny wypasik, tarcze zegarów... bez komentarza ale poza tym ok A ten chrom dookoła szyb to chyba masz jakiś niekompletny, albo dokładany? No i te listwy ozdobne we wnętrzu to malowane? Bo ori takich nie ma, chyba
Sysiek Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Tarcze zegarow juz byly nie zakladalem ich. Co do chromu na zewnatrz auta to z prawej strony jest kompletny z lewej strony natomiast brakuje jednej pod tylna szyba ale to sie dokupi razem z dopinka pod zderzak Natomiast co do listw wewnatrz auta to nie wydaje mi sie aby byly malowane w dosc sporej ilosci a4 jak i a6 widzialem takie wlasnie listwy. A gleba moze z czasem bedzie ale to delikatna bo juz teraz mi sie przytrafilo przytrzec spodem auta o kraweznik .... A szybki beda przyciemnione wszystkie oprocz czolowej ale to dopiero jak sprzedam stare autko ;P[br]Dopisany: 22 Marzec 2009, 11:54_________________________________________________Czasu troche bylo malo wiec i postep maly ale jest Sprzet grajacy wkoncu zalozony (co prawda nie na tip top jeszcze ale juz siedzi i lupie zdrowo) musze pomyslec nad zabezpieczeniem tylnej rejestracji bo trzeszczy nie ziemsko Macie moze jakies pomysly?? Co do zawiechy to po dokladniejszym przyjrzeniu sie jest jakies -30mm na glebie, siedza jakies czerwone sprezyny i zolte amorki ale co to jest dokladnie to jeszcze nie sprawdzilem. Po swietach jak bedzie troszke wiecej czasu to porobie troche zdjec i wrzuce
ra-v Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Najbardziej podoba mi się wnętrze Zazdroszcze Moim zdaniem to oryginalne listwy wewnętrzne Pozdrawiam
Dzo-Dzo Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 sysiek zapomnial dodac ze to byl anglik
Sysiek Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Dzo, buehehehehe Anglik z Wloch, nie no super Nie wiedzialem ze tam mozna takie spotkac
Ans Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Sysiek to akurat normalne Goście w Gostyninie, Gnieźnie i okolicach przekładali angiki potem z powrotem do niemiec tam rejestrowane z powrotem sprzedawane u nas jako z niemiec z dokumentami czyli norma pokaż fotke konsoli środkowej ale na anglika mi to nie wygląda autko ładne i po lifcie silnik da rade i fajnie że manual
Sysiek Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Ans, to jest 100% wloszka Cykne fotke srodka przy okazji robienia sesji zdjeciowej a taka niedlugo bedzie bo troszke innaczej autko wyglada
miron78 Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 extra furka - fajny środeczek - planowane mody
Dzo-Dzo Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 miron next mod to tak zeby oleju nie brał
Sysiek Opublikowano 22 Października 2009 Autor Opublikowano 22 Października 2009 Heh, co za czop Dzo, a Ty wez wkoncu wyrezaj ta swoja padlinke zebys mogl AKN`a objechac :polew:
Sysiek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 Nowe fotki na 1 stronie i delikatnie uzupelniony opis
kudalty66 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 fajna furka, teraz po zciemnianiu szyb to blizniak mojej tylko te fele jakoś nie pasuja, ale o gustach sie nie dyskutuje, pozdro
Sysiek Opublikowano 5 Października 2010 Autor Opublikowano 5 Października 2010 Filmik z Wyrazowa na 1 stronie
Rekomendowane odpowiedzi