Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Znaczki od S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dylemat - znaczki leżą już z 6 miesięcy w szufladzie i nie wiem czy je założyć ?? narazie mam tylko przedni zderzak i felgi od S4 i nie chcę zrobić z auta choinki. Podpowiedcie coś... Jak coś to będą do sprzedania (nówki z serwisu przednią tylko założyłem na chwilę)

Opublikowano

Poki nie zrobisz reszty z S-ki to nie zakladaj bo bedzie wies :wink:

Opublikowano

Jak dla mnie, to znaczki od S4 są ok..... tylko w przypadku gdy się ma S4.

Zresztą, osobiście i tak wolę cichociemne auta, więc nawet w przypadku posiadania "S-ki", takowe oznaczenia bym usunął.

Opublikowano
więc nawet w przypadku posiadania "S-ki", takowe oznaczenia bym usunął.

A jak nie usuniesz, to inni Ci usuną :twisted:

Opublikowano
A jak nie usuniesz, to inni Ci usuną :twisted:

Chetnych jest naprawde sporo :twisted:

Opublikowano
Jak dla mnie, to znaczki od S4 są ok..... tylko w przypadku gdy się ma S4.

Zresztą, osobiście i tak wolę cichociemne auta, więc nawet w przypadku posiadania "S-ki", takowe oznaczenia bym usunął.

poieram w 100%
Opublikowano

eheh

ja bym nie dawal jak juz co to S-line nie masz przeciesz S4 tylko A4 tyle ze stylizowana na S4

Opublikowano

dzięki za szczere odpowiedzi znaczki idąna sprzdaż

Opublikowano

Kolego najlepiej zrób jak uwazasz ja mam ,,ala RS4'' a mam znaczek S4.Wazne zeby sie podobalo tobie :a4fan:

Opublikowano

wlasnie Twoj gust, jesli uwazasz, ze beda ok to zaloz, wg mnie te znaczki nie pasuja do innego silnika jak 2.2T, 2.7BiT lub 4.2 V8 :P

Opublikowano
wlasnie Twoj gust, jesli uwazasz, ze beda ok to zaloz, wg mnie te znaczki nie pasuja do innego silnika jak 2.2T, 2.7BiT lub 4.2 V8 :P

a to niby dlaczego nie pasuja :twisted:

Opublikowano
bo to udawanie S4, potem ludzie widza A4 1.6 ze znaczkiem S4 i smieja sie, ze objezdza je BMW 325 :)

jedni sciagaja ,jedni zakładaja i to nic złego moja tez wygladał na RS4 2006 a miała silnik 2.8 176 km i niedawałem sie prowokowac bo niemiałem czym :twisted: :wink:

Opublikowano

Ja mam 115 kucy ale i tak nie spotkalem nikogo na moim terenie zeby sie chcial scigac.Moze czuja Respect przed RS4 :rotfl::rotfl::rotfl:

Opublikowano
Ja mam 115 kucy ale i tak nie spotkalem nikogo na moim terenie zeby sie chcial scigac.Moze czuja Respect przed RS4 :rotfl::rotfl::rotfl:

ja jak miałem tamten silnik to wisko sobie skleiłem i na postoju jak gazu dodałem to dzwiek był jak V12 :rotfl::rotfl::rotfl:

Opublikowano

Tylko jak sie rusza to z RS4 wychodzi A4 1,9TDI :rotfl::lol::rotfl:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...