pablop76 Opublikowano wczoraj o 10:22 Opublikowano wczoraj o 10:22 Rozumiem. Niestety nie wiem czy auto, z którego pochodzi mój nowy BCM1 było wyposażone w czujniki PDC. Kupując moduł spodziewałem się, że skoro posiada piny do obsługi czujników to wszystko będzie działać bezproblemowo. W sumie elektrycznie działa, ale nie wizualnie. Wyszła moja niewiedza. Będę kombinował w kierunku wgrania zestawu danych pod PDC. Dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam.
Muskel1 Opublikowano wczoraj o 12:08 Opublikowano wczoraj o 12:08 Jak możesz to wrzuć mapę adaptacji sterownika 5F.
pablop76 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Proszę, o to mapa adaptacji 5F adpmap-5F-8W0-035-652-A -20250511-2306.CSV
Muskel1 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Adaptacje w 5F wyglądają na poprawne. Być boże rzeczywiście brakuje parametryzacji BCM1 pod PDC.
kaju Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu W dniu 6.05.2025 o 23:31, bimber33 napisał(a): I piszą że są one do polifta, ale widzę że mają inny kształt i oznaczenie C na końcu. Czy one biedą ok? Czy muszę koniecznie kupić z końcówką B? Dziękuję za odpowiedz info dla potomnych, właśnie sprawdziłem po VIN swojego auta (24 rok, S-Line) - czujniki do przedniego zderzaka z literką C na końcu, czujniki tył z literką B na końcu.
Rekomendowane odpowiedzi