Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AGB] S4 B5 by aw69 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosta sprawa ale S4/RS4 seryjnie już ładnie wygląda :) ja bym tylko przyciemnił szyby mam z tym jakieś zboczenie pierwszego dnia w każdym aucie bym to robił :naughty: :naughty:

A Eska kolegi AW bardzo ładnie jeździ, mój tyłek osobiście odczuł przyspieszenia :decayed:

Opublikowano

na wyzo wyglada duzo lepiej :) moim zdnaiem bardzo ladnie i chociaz te felgi mi osobiscie tez sie nie podobaja to naprawde pasuja :)

Opublikowano

Poprosimy jakąś fotę z FMIC :)

edit:

Dzięki Fly ;) Starość nie radość :notworthy:

Opublikowano

Poprosimy jakąś fotę z FMIC :)

Pare postow wyzej masz link :tongue4:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

P1100147.JPG

P1100148.JPG

P1100149.JPG

P1100150.JPG

P1100152.JPG

P1100153.JPG

A oto kilka fotek mojego nowego wydechu - 3 cale na dwóch tłumikach przelotowych końcówki wydechów zostaly seryjne na nowo przepolerowane :) .....a wlasciwie to tylko catbacków....downpipy mozna powiedziec ze są seryjne bez katalizatorów.....

Poprzednio jezdzilem na seri tylko na końcowym tlumiku i bylo mozna powiedziec dosc glosno i fajnie....Teraz zrobila sie cisza :/ narazie pojezdze tak jak mi sie znudzi to wytne ten srodkowy

Opublikowano

Wygląda w porządku :) Ale moim zdaniem odrazu śmiało wycinaj środkowy :decayed:

Opublikowano

Powinno ryczeć, świszczeć ; burza z piorunami :D wycinaj środkowy :naughty::decayed: :gwizdanie: :kox:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Według mnie dobrze że ma środkowy, wydech musi dobrze odprowadzać spaliny a nie być super głośny, od razu przyczepią się kundelki lub wszech wiedzący pan podczas przeglądu...

Osobiście też wole głośne wydechy ale patrząc z drugiej strony tej rozsądnej strony :wink4: to lepiej jak jest cichy poprostu mniej kłopotów.

Opublikowano

Według mnie dobrze że ma środkowy, wydech musi dobrze odprowadzać spaliny a nie być super głośny, od razu przyczepią się kundelki lub wszech wiedzący pan podczas przeglądu...

Osobiście też wole głośne wydechy ale patrząc z drugiej strony tej rozsądnej strony :wink4: to lepiej jak jest cichy poprostu mniej kłopotów.

Ja jeżdże z wyciętym środkowym i nie jest jakiś mega głośny,jeżdże na codzień autem i nigdy policja też się nie czepiła :) Dlatego polecam wycięcie bo kapke lepiej słychać wtedy biturbiny :)

Opublikowano
  • Autor
Ładne auto i niezłe mody.

Może by kolega zawitał na któregoś spota do Białegostoku. Więcej pod linkiem:

http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_bialystok-t24664.180.html

Zapraszam.

Wpadne jak ogarne auto na 400+ :)

Opublikowano

noooo bardzo ładnie :good:

Dasz rade nagrac filmik jak to teraz słychać na postoju i przy odjeżdzaniu?

Fajnie że zostały seryjne końcówki a nie jakis mega wielki komin ala calibra :good:

Opublikowano
  • Autor
[br]Dopisany: 28 Sierpień 2009, 19:25_________________________________________________na dniach zrobie jakis filmik jak to brzmi podczas jazdy :)
Opublikowano

Powiem Ci ładnie ryczy :naughty:

Opublikowano

Powiem Ci ładnie ryczy :naughty:

jak 1.6 na stożku + elektryczne turbo :polew: :polew: , nie no żart fajna rasówa :good:
Opublikowano

Bardzo ładna eska i to nie typowe wnętrze super :>

Opublikowano

takiego dźwięku mi właśnie brakuje w dieselku. super brzmi :notworthy: i powodzenia w modach :good:

Opublikowano
  • Autor

dzis skonczony zostal progress K04 w koncu po tygodniu walki audi juz wyjechalo....bez zadnego strojenia jestem pod wrazeniem z osiagów raz podpialem g techa o to co wyszlo: 4.60 - 0-60 mph , 13.10 1/4 mili

a tu taki filmik :)

Opublikowano

dzis skonczony zostal progress K04 w koncu po tygodniu walki audi juz wyjechalo....bez zadnego strojenia jestem pod wrazeniem z osiagów raz podpialem g techa o to co wyszlo: 4.60 - 0-60 mph , 13.10 1/4 mili

a tu taki filmik :)

Pieknie , :oklaski: gratki :notworthy: zapodaj jakis filmik jak to zapina chyba sprzedam klekota i kupie se ese :kox:

Opublikowano

Filmik pewnie zapoda jak będzie wystrojone auto :wink4: