Jump to content
IGNORED

[B5 AGB] S4 B5 by aw69 :)

Recommended Posts

Posted

Witam oto moja S4 kolejna na forum - wszyscy się chwalą to i pochwale się ja :wink4: Co prawda autko nabylem juz kilka dobrych miesiecy temu ale jakos nie mialem czasu zebrac sie i cyknac kilka fotek. Przez ten czas poczynięte są juz pewne modyfikacje z ktorych na ten sezon powinno pęknąć okolo 400 KM (narazie jest o wiele wolniejsza od mojego poprzedniego auta :) a musi byc szybsza)....na dniach bede zakladal nowe sprzeglo z Rs4 i gwint a tu kilka fotek - oceniajcie - plujcie, cukrujcie, szydzie i bóg wie co jeszcze :)

Fotki przednich foteli niechcacy skasowalem ale wieszcie mi na słowo są w super stanie tak jak tylna kanapa :)

19baa8a80b54d8fa.jpg

534295feacadde5a.jpg

8f69994fc19566fa.jpg

20f227be7362f1cb.jpg

023b4ee3786d9e76.jpg

512404349bcacd03.jpg

d88d059e83669531.jpg

Posted

prawdziwa seria :) jak na ese to dziwny kolor tapicery :)

jak wrażenia z przesiadki z traktora na PB ?

Posted
prawdziwa seria jak na ese to dziwny kolor tapicery

Inżynierowie VAG to bardzo dziwni ludzie tam co auto to inne wyposazenie a niby S4....tak samo jak np. Golf GTI....auto ma pozostac w 100% stockowe czyste ładne na 17" felgach i nie rzucające się w oczy, natomiast pod tą otoczką kultowego S4 ma drzemac diabeł w owczej skórze :) na ten sezon mysle ze te 400 KM wystarczy - niby zapierdam sie ze i na tym sie skonczy, ale wszyscy i tak mi mówią ze go zakuje :evil: .....Przesiadka z golfa na plus jesli chodzi o wiek auta komfort stan wizualny sposób prowadzenia....jesli chodzi o osiągi to niestety minus ale to tymczasowe :)

Posted

Elegancka Eska, zdjęcia nie oddają faktycznego stanu autka jest naprawde zadbanym egzemplarzem i warto w nią inwestować :wink4:

Posted

Po projekcie twojego golfa któremu się przyglądałem na forum.vwgolf.pl wiem że eska to będzie prawdziwy killer powodzenia w realizacji i jak najmniej przeszkód autem będziesz startował w zawodach na 1/4 :a4fan:

A tak a pro po golfa jeszcze posiadasz

Posted

poliftowy sedanik :good:

Posted

No cóż tu można napisać, zdjęcia mówią same za siebie i do tego sedan :good:...Piękna S4 :kox:

Posted

Widzę, że spotykamy się na kolejnym forum po golfie :> Piękny sedanik - seryjna eska.. Wnętrze koks, bardzo eleganckie. Tylko pozazdrościć.. Powodzenia :>

Posted

Po projekcie twojego golfa któremu się przyglądałem na forum.vwgolf.pl wiem że eska to będzie prawdziwy killer powodzenia w realizacji i jak najmniej przeszkód autem będziesz startował w zawodach na 1/4 :a4fan:

A tak a pro po golfa jeszcze posiadasz

No proste że będzie killer i pewnie objedzie inne ,,ładne" S4 z tego forum... :cool1: :cool1: :cool1:

Posted

Fajny środek :wink4::good:

Posted

jest plan zeby wystartowac na 1/4 ale juz bez takiej napinki jak golfem w diesel street....golfa caly czas posiadam ale juz niema tak zacnej mocy, wlozone zostaly "seryjne" graty i ma jakies 130 - 140 KM wlasciwie to wozi się nim moja siostra gdzies po olsztyńskich drogach nie widzialem go juz kilka tygodni :)

Posted

Ślicznotka ! Gratuluję ponownie zakupu :) Zazdroszczę planów + trzymam kciuki za progres :):hi:

Posted

I kolejna S4 w wersji sedan :> :decayed::naughty::kox:. Śliczna :kox::naughty::decayed:. Widziałem podobną na OtoMoto. Też srebrną, ale z 1998 roku :). Miała 300 KM pod maską :naughty::decayed:.

Posted

Ładny sedanik z tej Twojej eSki :naughty: Widzę że coraz więcej osób zakupuje sedany :) Powodzenia w modach,oby było te +400KM no i oczywiście bezawaryjne :decayed: