tomasz_andrukiewicz Opublikowano 5 Stycznia 2020 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Witam czy ktoś na forum miał podobny problem? Po podłączeniu komputera pokazało błędy od przepustnicy oraz czujnik wału korbowego. Po wymianie czujnika oraz przepustnicy wszystko było ok. Po przejechaniu 50km drugi raz to samo. 20200105_092802.mp4
tomasz_andrukiewicz Opublikowano 5 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2020 Nie posiadam kodów. Samochód stał u mechanika i po podłączeniu komputera powiedział że do zrobienia jest przepustnica z tym czujnikiem. Odebrałem wczoraj samochód i normalnie przez 50km miał moc tak jak trzeba. Dziś odpaliłem i znów takie same objawy
przem8 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Niech ktoś inny Ci powróży w takim razie. 2
R4xx Opublikowano 5 Stycznia 2020 Opublikowano 5 Stycznia 2020 24 minuty temu, tomasz_andrukiewicz napisał: Nie posiadam kodów. Samochód stał u mechanika i po podłączeniu komputera powiedział że do zrobienia jest przepustnica z tym czujnikiem. Odebrałem wczoraj samochód i normalnie przez 50km miał moc tak jak trzeba. Dziś odpaliłem i znów takie same objawy Kolego, interfejs diagnostyczny to podstawa. Bez podejrzenia kodów błędów nikt nie jest w stanie udzeilić Ci rzetelnej i pomocnej odpowiedzi.
adioss995 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Opublikowano 5 Stycznia 2020 a wgl to wygląda jak by nie wymianał nic tylko usunął błedy jak po 50km wróciło dał ci stare cześci? tak jak mówili poprzednicy kup sobie interfejs jakiś najtańszy nawet żeby kody błędów znać
tomasz_andrukiewicz Opublikowano 5 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2020 Dostałem stare części i widać że siedzi nowa przepustnica
Rekomendowane odpowiedzi