Adamek4119 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Witam właśnie skończył się napinacz łańcucha rozrządu. Powyżej 4,5tys obrotów słychać metaliczny dźwięk. Teraz pytanie jaki napinacz kupić? Używany Chiński Ori słabo mi się widzi za ponad 2k Może ma ktoś dobry na sprzedaż?
przem8 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Kup bez cewki i tuner wyłączy Ci w sofcie zmienne fazy, nawet zdalnie tylko musisz kupić mpps'a za 70 zł na alledrogo żeby zgrać i wgrać wsad. Ostatnio wymieniałem i koszt wszystkich potrzebnych części (z uszczelkami i łańcuchem) to 506 zł. Z robocizną i zmianą softu zmieścisz się poniżej tysiaka.
Adamek4119 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2020 1 godzinę temu, przem8 napisał: Kup bez cewki i tuner wyłączy Ci w sofcie zmienne fazy, nawet zdalnie tylko musisz kupić mpps'a za 70 zł na alledrogo żeby zgrać i wgrać wsad. Ostatnio wymieniałem i koszt wszystkich potrzebnych części (z uszczelkami i łańcuchem) to 506 zł. Z robocizną i zmianą softu zmieścisz się poniżej tysiaka. Ale to wpłynie na moc silnika
przem8 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Nie zauważyłem. Poza tym przy pełnym bucie i tak nie działa zmienna faza więc co ma wpłynąć na moc?
Adamek4119 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2020 16 minut temu, przem8 napisał: Nie zauważyłem. Poza tym przy pełnym bucie i tak nie działa zmienna faza więc co ma wpłynąć na moc? To jak zwykły napinacz to ori?
przem8 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Opublikowano 6 Stycznia 2020 (edytowane) Ja wsadziłem z febiego. Ori chyba koło 900zł kosztuje. Nie kupuj tylko chińskich oryginałów z logo audi. Jak chcesz zostać przy dotychczasowym napinaczu to celuj w zamienniki febi/swag, autolog, fai. Edytowane 6 Stycznia 2020 przez przem8
lewmichal Opublikowano 7 Stycznia 2020 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Jak coś, mam ori bez elektroniki.
Emejcz Opublikowano 15 Stycznia 2020 Opublikowano 15 Stycznia 2020 W dniu 6.01.2020 o 18:51, Adamek4119 napisał: To jak zwykły napinacz to ori? Febi się sprawdza. Mam u siebie.
Rekomendowane odpowiedzi