prezesik Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) U Siebie wczoraj tez wyrezalem z jedna zmiana zasilanie +12 dalem z bezpieczńika po zapłonie :)temat bardzo pomocny Edytowane 19 Października 2014 przez prezesik
zibol48 Opublikowano 13 Listopada 2014 Opublikowano 13 Listopada 2014 Witam, wykonałem wszystko zgodnie z instruktażem -wielkie dzięki dla autora - i działa. W moim przypadku wystarczyło podłączenie do klimatronika. Zrobiłem to latem a teraz przy niższych temperaturach (bliżej zera) zauważyłem pojawianie się gwiazdki przed znakiem +. Domyślam się, że chodzi o możliwość poślizgów ale tylko się domyślam. Nie podejrzewałem wcześniej mojej staruszki o takie zdolności przewidywania.
Damiandix Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Jak by ktoś potrzebował kostki to zapraszam na PW
cptolgierd Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Mam przedliftowy licznik. Przy zmianie żarówek w liczniku (stare były przepalone) odpiąłem wtyczkę od termometru i okazało się że jest tam kawałek plastiku i 4 przewody różnego koloru, natomiast w termometrze jest 16 pinów. Nie były one polutowane tylko luzem położone. Ma ktoś rozpiskę jak to polutować? Nie pamiętam jakiego koloru była wtyczka.
Krzynek30 Opublikowano 22 Listopada 2015 Opublikowano 22 Listopada 2015 Witam, właśnie jestem po montażu licznika... No i jestem bardzo...... zadowolony Autko jest bogatsze o nowy bajerek który cieszy oko.... temat bardzo pomocny.... U mnie kolory przewodów z kostki odpowiadały innym także można było trzymać się tylko tego... Pozdrawiam
Michał Białek Opublikowano 1 Lutego 2016 Opublikowano 1 Lutego 2016 witam zamontowalem taki wyswietlacz ale przeklamuje o jakies 10 stopni nie wiem dlaczego jakies podpowiedzi
Krzysztof4 Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 (edytowane) Witam. Mam na sprzedanie taki termometr. Zainteresowani inf priv.... Edytowane 20 Września 2016 przez Krzysztof4
GOLI Opublikowano 19 Lutego 2017 Opublikowano 19 Lutego 2017 Sorki, że odgrzewam kotleta ale zamontowałem według tego schematu do A3 8L,wszystko działa ale mam pytanie, czy rozwiązał ktos problem rozjaśniającego się wyświetlacza (zamiast ciemniejącego) podczas włączania świateł?
sq7dcr Opublikowano 2 Stycznia 2018 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Temat stary, ale może komuś się przyda : otóż wyświetlacz 10-pinowy, 8L0919272, ale czujnik temperatury podpięty do 3-go pinu. na pinie 10-tym, tak jak było opisywane; nie działa.
Pietro2222 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Witam ma ktoś może fotkę czy też link na czujnik temperatury powietrza.Nie posiadam klimatronika A z tego co widziałem sa chyba dwa ?
Dawidepd Opublikowano 3 Września 2019 Opublikowano 3 Września 2019 Witam panowie jest ktoś kto powie mi jak podłączyć licznik temperatury ? Pacjent a4b5 99 rok posiadam wyświetlać oraz kostkę z kawałkiem kabli . Kto podpowie który kabel gdzie . Pozdrawiam i mam nadzieje ze znajdę dobra duszyczke
mehonay Opublikowano 6 Grudnia 2020 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Cześć! Jest szansa na odświeżenie tematu z fotostory? będę super wdzięczny
Rekomendowane odpowiedzi