Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Gdzie najlepiej wykupić ubezpieczenie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w maju konczy mi sie ubezpieczenie w link 4 i chcialbym zmienic na jakies inne, chodzi mi o caly pakiet. Nasluchalem sie troche ze z link4 jak cos sie stanie- nie daj Boze to sa problemu z wyplaceniem kasy i wogule dlugo sie czeka. Dlatego zastanawiam sie nad zmiana ubezpieczyciela bo w linku aukto zostalo tez bardzo skromnie wycenione, najmiej ze wszystkich ubezpieczalni. Ktore ubezpieczalnie mozecie śmiało polecic i sa juz przez was sprawdzone. Z gory wielkie dzieki za pomoc :hi:

Opublikowano

Allianz z gwarantowana suma ubezpieczeniowa u dielera audi tylko

Opublikowano

W moim przypadku pakietu w CU Direct jest o parę ładnych stówek niższy od LINK4.

Na szczęście nie miałem konieczności nic likwidować, więc w tej kwestii się nie wypowiem.

Opublikowano

warta

Opublikowano

ja mam w Uniqa i co prawda jeszcze nie miałem okazji korzystać z ubezpieczenia i obym nie musiał, ale sporo moich znajmomych ma tam auta ubezpieczone i w razie co - nigdy nikomu nie robili problemów.

Opublikowano

Hestia, mtu, ptu...ale generalnie nie ma reguły.

Wszystko zależy od "parametrów" ubezpieczonego, pojazdu i oferty ubezpieczenia (OWU).

A tanio nie znaczy w tej kwestii dobrze, niestety nawet dla ubezpieczenia OC

Pozdrawiam

arielka

Opublikowano

Potwierdzam iż najistotniejsze są OWU ubezpieczenia czasami warto zapłacić parę setek więcej i mieć święty spokój. Masz trochę czasu to musisz trochę pochodzić i się popytać. Odradzam wizyty u multi agentów i directy gdyż w pierwszym przypadku sprzedadzą Ci to z czego mają wyższą prowizje a w drugim kupujesz "kota w worku" PAMIETAJ to jest Twój interes więc go dopilnuj. Pozdrawiam Yag3

Opublikowano

Odradzam wizyty u multi agentów i directy gdyż w pierwszym przypadku sprzedadzą Ci to z czego mają wyższą prowizje a w drugim kupujesz "kota w worku"...

Nie zgodzę się z opinią ad. multiagenta, gdyż z uwagi na dużą konkurencję i chęć zdobycia zaufania klienta oferuje to co dobre i nie za drogie, a prowizje są bardzo zbliżone. Druga sprawa, to kto ma czas biegać od agenta do agenta :)

Ad. direct to już dłuższa historia...

Pozdrawiam

arielka

Opublikowano

Potwierdzam iż najistotniejsze są OWU ubezpieczenia czasami warto zapłacić parę setek więcej i mieć święty spokój. Masz trochę czasu to musisz trochę pochodzić i się popytać. Odradzam wizyty u multi agentów i directy gdyż w pierwszym przypadku sprzedadzą Ci to z czego mają wyższą prowizje a w drugim kupujesz "kota w worku" PAMIETAJ to jest Twój interes więc go dopilnuj. Pozdrawiam Yag3

ja tez się nie zgodze... sam jestem agentem

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam HDI (kiedyś TU Samopomoc). W porównaniu do PZU wyszło 800 zł taniej na pakiecie. Przy likwidowaniu szkody z AC wszystko załatwione w 4 dni (rzeczoznawca, ASO AUDI, odbiór na gotowo). Podpisałem tylko kwity w HDI i w ASO. Reszta mnie nie interesowała. Szybko bez problemów i dobre ceny za pakiet. :hi:

Opublikowano

Hej.

Ja mam ubezpieczenie w PZM.Polecam Ci wizytę w CUK (Centrum Ubezpieczeń Komunikacyjnych) na ul.Al.Ken-lewa strona w kierunku Tesco.Kompetentnie zostałem obsłużony,kobietka wydrukowała 15 towarzystw ubezpieczeniowych i poleciła odpowiednie po cenach i po opinii:) Dodam,że mam 60% zniżek,brałem full opcje i na rok wyszło niecałe 1800 zeta.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Hej.

Ja mam ubezpieczenie w PZM.Polecam Ci wizytę w CUK (Centrum Ubezpieczeń Komunikacyjnych) na ul.Al.Ken-lewa strona w kierunku Tesco.Kompetentnie zostałem obsłużony,kobietka wydrukowała 15 towarzystw ubezpieczeniowych i poleciła odpowiednie po cenach i po opinii:) Dodam,że mam 60% zniżek,brałem full opcje i na rok wyszło niecałe 1800 zeta.

Pozdrawiam.

Dla porównania:

Zniżka 50% na OC + 10% na AC + pełny pakiet + zniżka za ubezpiecznie mieszkania + jakaś tam dodatkowa zniżka za ładne oczy :naughty: = 1385 w CU Direct (samochód nie jest zarejestrowany w Wawie, ale też mazowieckie)

Opublikowano

Do Edmondo:

To faktycznie troszki taniej,aczkolwiek u mnie zniżka tylko na OC,poza tym rejestracja na Warszawę.I z tego co wiem to w niektórych towarzystwach wypytują o różne szczegóły(np.gdzie parkuję,halogeny,alarm itp.)

Opublikowano

Niestety, szczegóły grają dużą rolę - drugi samochód mam np. w AXA (Almera '96), bo było ponad stówkę taniej na OC.

A za Audi na tych samych warunkach LINK4 krzyknął mi ok. 2000 :thumbdown:

Po prostu trzeba naprawdę wszystkie ubezpieczenia przejrzeć i wtedy można wyrwać dobrą cenę.

Opublikowano

Polecam Commercial Union Direct (http://cudirect.pl/)

Opublikowano

Ja jestem świeżo po likwidacji szkody z AC w AXA. Złego słowa nie powiem. W 6 tygodni od zgłoszenia wypadku dostałem pieniądze. Dodatkowo znaleźli kupca na wrak samochodu za bardzo rozsądną cenę. Kupiec podjechał, umowa spisana, $ wypłacone, wrak na lawetę i ok :good:

Obecną niunię również mam zamiar ubezpieczyć w AXA.

Pozdr. :hi:

mihu_wpr

Opublikowano

6 tygodni (30dni + ew. 14dni) to max termin na likwidację szkody :) Tym bardziej AC...

Ale cieszymy się, że jesteś zadowolony :)

Pozdrawiam

arielka

Opublikowano

witam

juz sam niewiem co myslec o axa,tez mi konczy sie ubezpieczenie za miesiac w cu direct zadzwonilem do nich i wysszla mi skladka 2108 zl dziwne bo rok wczesniej byla ponirzej 2000 zl zadzwonilem tez do axa a tam mi powiedziel niecle 1200 zl