Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A6C7 LIM BLACK EDITION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
12 godzin temu, instruktor83 napisał:

To się nazywa profesjonalne podejście do sprawy:thumbup1:

Na wiosnę będzie gotowy :-)

Edytowane przez marcinch001

Opublikowano
  • Autor

Miał być grill rs6 oryginalny ale trzeba było by trochę przerobić zderzak i sfrezować parę mocowań w samym grillu . W dodatku blenda która idzie z tyłu grilla też musiała by być jakoś przymocowana - oryginalne zaczepy nie pasują , a ja nie lubię takiej fuszerki więc wpadł oryginalny nowy grill competition , do tego jeszcze idzie blenda na tablice rejestracyjną którą teraz będę szukał . 

fullsizeoutput_27af.jpeg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 11.10.2021 o 13:06, marcinch001 napisał:

Miał być grill rs6 oryginalny ale trzeba było by trochę przerobić zderzak i sfrezować parę mocowań w samym grillu . W dodatku blenda która idzie z tyłu grilla też musiała by być jakoś przymocowana - oryginalne zaczepy nie pasują , a ja nie lubię takiej fuszerki więc wpadł oryginalny nowy grill competition , do tego jeszcze idzie blenda na tablice rejestracyjną którą teraz będę szukał . 

fullsizeoutput_27af.jpeg

To się wpakowałeś z tym grillem... jest nie kompletny a tej brakującej listwy nie kupisz w ASO :whistling:

Kolejna sprawa to zderzak masz S-line i nie pasuje górne wzmocnienie zderzaka do grilla z S6/Competition inne jest żeberkowanie i nie pokrywa się z tym grillem :whistling:

IMG-20210913-WA0022.jpg

IMG-20210929-WA0027.jpg

Opublikowano
  • Autor
W dniu 22.10.2021 o 01:07, H4mm3R napisał:

To się wpakowałeś z tym grillem... jest nie kompletny a tej brakującej listwy nie kupisz w ASO :whistling:

Kolejna sprawa to zderzak masz S-line i nie pasuje górne wzmocnienie zderzaka do grilla z S6/Competition inne jest żeberkowanie i nie pokrywa się z tym grillem :whistling:

IMG-20210913-WA0022.jpg

IMG-20210929-WA0027.jpg

Jeśli chodzi ci o element zamykający to wiem ze pod zderzak s-line będzie słabo to wyglądało dlatego ten element będzie zmieniany na odpowiedni pod ten grill .Dodatkowo kupiłem zaślepki które montuje się w kratki tego elementu . 

fullsizeoutput_27b6.jpeg

Jeśli natomiast chodzi Ci o listwę która idzie nad blendą tablicy rejestracyjnej to ją mam , grill jest nowy i jeśli go zamawiasz to ona występuje w komplecie . :whistling:

IMG_5144D.JPG

IMG_5142D.JPG

Opublikowano
  • Autor

Udało się w dobrych pieniądzach kupić nową dokładkę zderzaka więc coraz bliżej końca :-)

4G0807717B

IMG_5137D.JPG

IMG_5138D.JPG

Opublikowano
37 minut temu, marcinch001 napisał:

Jeśli chodzi ci o element zamykający to wiem ze pod zderzak s-line będzie słabo to wyglądało dlatego ten element będzie zmieniany na odpowiedni pod ten grill .Dodatkowo kupiłem zaślepki które montuje się w kratki tego elementu . 

fullsizeoutput_27b6.jpeg

Jeśli natomiast chodzi Ci o listwę która idzie nad blendą tablicy rejestracyjnej to ją mam , grill jest nowy i jeśli go zamawiasz to ona występuje w komplecie . :whistling:

IMG_5144D.JPG

IMG_5142D.JPG

Jak listwa jest w zestawie to spoko, bo na allegro też są nowe grille które są bez tej listwy. 

Wzmocnienie zderzaka skąd masz? Bo tego w ASO też nie kupisz ;)

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, H4mm3R napisał:

Jak listwa jest w zestawie to spoko, bo na allegro też są nowe grille które są bez tej listwy. 

Wzmocnienie zderzaka skąd masz? Bo tego w ASO też nie kupisz ;)

Na allegro nie ma nowych grilli są lekko używane dlatego są bez listwy .Wzmocnienie będę dopiero szukał .

Opublikowano

Siemka ?

Będziesz sprzedawał zderzak sline po zmianie na lifta? 

Opublikowano
  • Autor
13 godzin temu, Gremlin0209 napisał:

Siemka ?

Będziesz sprzedawał zderzak sline po zmianie na lifta? 

Jeszcze nie wiem ale jak tak to dopiero po nowym roku , wcześniej nie przewiduje .

Opublikowano
19 minut temu, marcinch001 napisał:

Jeszcze nie wiem ale jak tak to dopiero po nowym roku , wcześniej nie przewiduje .

Spokojnie, mi też się nie spieszy ?

A powiedz mi tylko jaki masz kod lakieru? Też mam czarne autko, ale może inny numer. ?

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, Gremlin0209 napisał:

Spokojnie, mi też się nie spieszy ?

A powiedz mi tylko jaki masz kod lakieru? Też mam czarne autko, ale może inny numer. ?

kod  LZ9Y

Opublikowano
1 godzinę temu, marcinch001 napisał:

kod  LZ9Y

Ok jak coś to w kontakcie ?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Grill skompletowany , po nowym roku zderzak leci do lakiernika . 

Reflektory po polerowaniu i nałożeniu ppf .

IMG_5699D.jpg

IMG_6683D.jpg

Opublikowano
  • Autor

Jak najlepiej ściągnąć znaczek audi z grilla , żeby nic nie połamać ?

Opublikowano
36 minut temu, marcinch001 napisał:

Jak najlepiej ściągnąć znaczek audi z grilla , żeby nic nie połamać ?

Dwa cienkie wyjmak plastikowy podważ blisko siebie  i sam wyskoczy  zatrzasków...

Edytowane przez WojtekA6C7

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Zderzak i dolna dokładka polakierowana , gotowe wiązki do reflektorów zamówione - nie długo montaż .

Dolna dokładka idzie do oklejenia folią ppf .

IMG_6725D.jpg

IMG_6753.jpg

IMG_6750.jpg

Opublikowano

Kiedy będzie na aucie:naughty:?

Opublikowano

Po co te zaślepki na grill zamontowałeś? Diesel lubi chłodniej :whistling:

Dokładkę oklejaj na aucie, nie ma szans żeby zrobić to na stole. 

Opublikowano
  • Autor
11 godzin temu, H4mm3R napisał:

Po co te zaślepki na grill zamontowałeś? Diesel lubi chłodniej :whistling:

Dokładkę oklejaj na aucie, nie ma szans żeby zrobić to na stole. 

Główną przyczyną było to żeby za grillem nie było za dużo widać - bardziej estetycznie jest . Te kratki w polifcie a zwłaszcza ten grill ma i tak duże otwory . Tam gdzie się znajduje chłodnica powietrza z turbo to prawie jest nie zakryta - na pewno więcej będzie wchodzić powietrza niż teraz . U siebie teraz tą ramkę w poszyciu zderzaka nad tablicą też mam oryginalnie zasłoniętą . A co do dokładki jeżeli się nie da okleić i musi być zamontowana to tak zrobię , chociaż firma która ma to zrobić powiedziała ze się da więc zobaczymy .

Opublikowano
  • Autor
16 godzin temu, instruktor83 napisał:

Kiedy będzie na aucie:naughty:?

Jak przeciągnę nowe wiązki reflektorów i to wszystko podłącze , zakoduje . Przewody już zrobione , czeka to wszystko już na montaż .

IMG_6767D.jpg