Jump to content
IGNORED

[B5 2.5 tdi] mój avancik

Recommended Posts

Posted

myśle właśnie nad zmianą radia na coś nowszego ale narazie brak mamony bo zainwestowałem w alu :a4fan:

[ Dodano: 25-03-2007, 16:26 ]

PS ten w tle to szpieg z krainy deszczowców :cool:

Posted

ładny kolorek,zdrowo wygląda :a4fan: :smile:

Posted

zespol napedowy miodzio :wink: lampy z przodu jeszcze wymien na Valeo soczewka i bedzie super :wink:

Posted

Bardzo ładna! Ładne alu, kolorek fajny, chrom... I dobry rocznik (bo taki jak mój :cool: ) :rotfl: A no i to radyjko to lepiej na jakieś z czarnym panelem zmień, bo srebrny nie pasuje :confused: Lampki przednie możesz zmienić, ja też mam podobną sytuację z lampkami, ale nie planuję zmiany... jeszcze :rotfl::a4fan:

Posted

bardzo ładny avancik .... :a4fan:

Posted

niezly wypasik! 2.5TDI, kiera i fele S-line, grzanie tylkow... a quattro to tylko sticker tuning czy rzeczywiscie wszystkie 4 lapy ciagna?

Guest zdeniu
Posted

mi sie bardzo podoba

bravo :a4fan:

Posted

no kolorek mało spotykany, ale lubię takie.

Zapraszamy do Trójmiasta na spoty.

Guest Iceman
Posted

kolorek pierwsza klasa i lala piękna :a4fan: :biggrin:

Posted

Quatro to tylko znaczki jak ją kupiłem to już tak było ale szkoda że nie jest real zawsze chciałem quatro

Chętnie sie wybiore do trójmiasta na mały spocik jestem tu nowy i chetnie zapoznam się z innymi wielbicielami tej marki

Posted

też lubię avanty w tym kolorze :cool:

Posted

super kolorek :wink:

Posted
a co myślicie jakbym dał progi i dokłatki zderzków pod kolor! :a4fan:

Masz na myśli malowanie? Jeśli tak to oki, ale jeszcze fajniej byłoby gdybyś dał przedni zderzak od S-a! i do tego pomalować listwy progowe i dolną część tylnego zderzaka i bajka!!!! :wink: Ja planowałem taki zabieg w mojej, ale... no nie wiem może kiedyś :smile: :a4fan: