szpakuziom Opublikowano 6 Marca 2020 Opublikowano 6 Marca 2020 Witam, może zadam trochę głupie pytanie, ale czy DP mogę wstawić po programie, czy przed programem lepiej wywalić?
szpakuziom Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Opublikowano 6 Marca 2020 (edytowane) Ok dzięki. Przy przebiegu 375kkm na co zwrócić uwagę przed programem? Wymieniam rozrząd z łańcuchem na ori bez wtyczki, szklanki cały zestaw Ina, coś jeszcze można dlubnąć? Motor ogólnie jak na swoją moc i przebieg jedzie, pali normalnie kompresja po 12,5 Bara. Edytowane 6 Marca 2020 przez szpakuziom
soul87 Opublikowano 6 Marca 2020 Opublikowano 6 Marca 2020 (edytowane) Nowy przepływomierz... a następnie logi serii. Edytowane 6 Marca 2020 przez soul87 1
dayd_4 Opublikowano 18 Marca 2020 Opublikowano 18 Marca 2020 Hej. U mnie przed programem, Gregor10 zalecił wymianę pompy paliwa, zaworu N75, DV, odmy. Oczywiście wtryski, DP, świece, filtry, to wiadomo. Pozwoliło to bezproblemowo przeprowadzić programowanie i bez powtarzania, poprawiania. Auto hula jak złoto. Pozdrawiam. 1
szpakuziom Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2020 W dniu 18.03.2020 o 11:26, dayd_4 napisał: Hej. U mnie przed programem, Gregor10 zalecił wymianę pompy paliwa, zaworu N75, DV, odmy. Oczywiście wtryski, DP, świece, filtry, to wiadomo. Pozwoliło to bezproblemowo przeprowadzić programowanie i bez powtarzania, poprawiania. Auto hula jak złoto. Pozdrawiam. Dzięki. Kompletuje wszystko powoli, na pewno info się przyda.
dayd_4 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 11 minut temu, szpakuziom napisał: Dzięki. Kompletuje wszystko powoli, na pewno info się przyda. Powodzenia!
szpakuziom Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2020 3 godziny temu, dayd_4 napisał: Powodzenia! Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi