Mukade93 Opublikowano 3 Lipca 2022 Opublikowano 3 Lipca 2022 15 minut temu, monthrey12 napisał: Siema, gumy spowodują podniesienie zawiasu, Tkoczu natomiast musi obniżyć tył no ja tez bo tyl siedzi wyzej i mysle co zrobic zeby to wyrownac, sprezyny eibachy-30 i amory sachsy od 1be ..
Tkoczu_ Opublikowano 3 Lipca 2022 Autor Opublikowano 3 Lipca 2022 23 minuty temu, monthrey12 napisał: Siema, gumy spowodują podniesienie zawiasu, Tkoczu natomiast musi obniżyć tył Po weekendzie stwierdzam że przód też jeszcze musi iść w dół Ale to musi poczekać ze względu na… 1
Monti Opublikowano 3 Lipca 2022 Opublikowano 3 Lipca 2022 Teraz, Tkoczu_ napisał: Po weekendzie stwierdzam że przód też jeszcze musi iść w dół Ale to musi poczekać ze względu na… To roluj nadkola :). Nie ma innej opcji 1
Tkoczu_ Opublikowano 3 Lipca 2022 Autor Opublikowano 3 Lipca 2022 9 minut temu, Mukade93 napisał: no ja tez bo tyl siedzi wyzej i mysle co zrobic zeby to wyrownac, sprezyny eibachy-30 i amory sachsy od 1be .. Szkoda czasu, ładuj odrazu gwint
Mukade93 Opublikowano 3 Lipca 2022 Opublikowano 3 Lipca 2022 13 minut temu, Tkoczu_ napisał: Szkoda czasu, ładuj odrazu gwint narazie to mnie czekaja wahacze do roboty bo chyba banany zdechly i srodek ddo zmiany bo dorwalem czarne boczki, zawiasu juz zmieniac nie bede a w planach cos siedzi wydech i fmic ale ceny kwasu wyrywaja z butow
Tkoczu_ Opublikowano 9 Lipca 2022 Autor Opublikowano 9 Lipca 2022 Finalnie wyszło tak, myśle że jest jak najbardziej ok, pod dom umiem wjechać na styk, gorzej z wjazdem do garażu 2 1 3
Rob@k Opublikowano 9 Lipca 2022 Opublikowano 9 Lipca 2022 Dobrze jest fajnie siedzi. Ja tylko za każdym razem przed wyjazdem na urlop muszę tył podnosić bo przyciera przy pełnym zaladowaniu. 1
staniek Opublikowano 9 Lipca 2022 Opublikowano 9 Lipca 2022 @Tkoczu_ te splitter'ki przy tylnym zderzaku to samoróbka czy jakieś kupne? Nisko siedzi 1
Tkoczu_ Opublikowano 9 Lipca 2022 Autor Opublikowano 9 Lipca 2022 11 minut temu, Rob@k napisał: Dobrze jest fajnie siedzi. Ja tylko za każdym razem przed wyjazdem na urlop muszę tył podnosić bo przyciera przy pełnym zaladowaniu. Mi na szczęście póki co nic nie obciera, ale na zimę napewno będę podnosić 10 minut temu, staniek napisał: @Tkoczu_ te splitter'ki przy tylnym zderzaku to samoróbka czy jakieś kupne? Nisko siedzi kupione na Allegro
staniek Opublikowano 9 Lipca 2022 Opublikowano 9 Lipca 2022 Konkretnie pod B7 sprzedawane, czy jakieś uniwersalne?
Tkoczu_ Opublikowano 9 Lipca 2022 Autor Opublikowano 9 Lipca 2022 Godzinę temu, staniek napisał: Konkretnie pod B7 sprzedawane, czy jakieś uniwersalne? Uniwersalne
Tkoczu_ Opublikowano 15 Lipca 2022 Autor Opublikowano 15 Lipca 2022 Znalazłem w domu folie, to postanowiłem z kolega sprawdzić jak to siądzie.. Trochę za ciemne wyszły 1
Tkoczu_ Opublikowano 15 Lipca 2022 Autor Opublikowano 15 Lipca 2022 Godzinę temu, raaf napisał: Dobre to mosz Jeszcze znaczek czarny I wycieraczkę może wywalę jeszcze
Rob@k Opublikowano 16 Lipca 2022 Opublikowano 16 Lipca 2022 Znaczek w czarny kolor Jak postawisz koło mojego to ciężko będzie odróżnić 1 1
Rekomendowane odpowiedzi