kamelus_ Opublikowano 3 Czerwca 2020 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Tylko dlaczego tak okrutnie wysoko stoi. Powinien już mieć zdjęte blokady transportowe
D4NTE Opublikowano 3 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2020 (edytowane) Odebrane Edytowane 4 Czerwca 2020 przez D4NTE 2
kris67 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Opublikowano 3 Czerwca 2020 W sedanie bym taką przytulił,gratuluje kolego oby bezawaryjnie się auto prowadziło 1
leewang Opublikowano 3 Czerwca 2020 Opublikowano 3 Czerwca 2020 (edytowane) Jak dla mnie tylko avant w a4, na tych rotorach ładnie się prezentuje Sebastian, bezawaryjności i niech cieszy Edytowane 3 Czerwca 2020 przez leewang 1
jedrekx Opublikowano 4 Czerwca 2020 Opublikowano 4 Czerwca 2020 no i pięknie! jak pierwsze wrażenia? 1
D4NTE Opublikowano 4 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2020 11 godzin temu, kris67 napisał: W sedanie bym taką przytulił,gratuluje kolego oby bezawaryjnie się auto prowadziło Przy małych dzieciach Avant według mnie praktyczniejszy, stąd taki a nie inny model A prowadzi się w porównaniu do B8 obłędnie. S-tronik zmienia biegi niczym w melexie bezstopniowo. Mega wygodny pojazd w dodatku nieco obszerniejszy od poprzedniczki. Multimedialnie to przepaść. Jestem zauroczony tym samochodem 2
D4NTE Opublikowano 4 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2020 10 godzin temu, leewang napisał: Jak dla mnie tylko avant w a4, na tych rotorach ładnie się prezentuje Sebastian, bezawaryjności i niech cieszy Dzięki Grzegorz Musimy się trafić na mieście to porównamy nowe maszyny
D4NTE Opublikowano 4 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2020 19 minut temu, jedrekx napisał: no i pięknie! jak pierwsze wrażenia? To jest miłość od pierwszego wrażenia Prowadzi się bardzo precyzyjnie, skrzynia pracuje delikatnie, fajnie przyśpiesza w trybie S, na D można czytać gazetę ogólnie autko dużo lepiej wyciszone niż b8, zawieszenie mega wygodne. W środku nieco obszerniejszy. Ta tkanina na fotelach bardzo przyjemna, fotele sport bardzo wygodne. Technologicznie przepaść w porównaniu do B8. Jednym słowem świetny wóz z innej epoki 1
M@rcin Opublikowano 4 Czerwca 2020 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Gratulacje Fajny konfig ... tylko coś takie za wysokie ciut Pzd
leewang Opublikowano 4 Czerwca 2020 Opublikowano 4 Czerwca 2020 2 godziny temu, D4NTE napisał: Dzięki Grzegorz Musimy się trafić na mieście to porównamy nowe maszyny Musimy Z chęcią zobacze co tam w polifcie pozmieniali Lecz tak jak piszesz do B8 to nie ma porównania, zarówno w prowadzeniu jak i w środku.
kris67 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Opublikowano 4 Czerwca 2020 21 godzin temu, leewang napisał: Jak dla mnie tylko avant w a4 Jak dla mnie tylko sedan w A4
D4NTE Opublikowano 4 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2020 9 godzin temu, M@rcin napisał: Gratulacje Fajny konfig ... tylko coś takie za wysokie ciut Pzd Zawieszenie ma sportowe 1be, kółka mają dość duży naciąg na tych pirelli p zero i stąd tak to wygląda. Na ten moment nie planuje innych sprężyn ✌️
D4NTE Opublikowano 4 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2020 3 godziny temu, Zbig208 napisał: A silnik trochę nie za słaby ? Spokojnie daje radę, wbrew pozorom, spoko przyspiesza i do 200 się rozpędzi ? drugi dzień testów w większości w trybie S i spalanie ok 14l? frajda z jazdy jest a to najważniejsze ✌️
D4NTE Opublikowano 5 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2020 11 godzin temu, kris67 napisał: Jak dla mnie tylko sedan w A4 rozumiem i szanuje, każdy ma inne potrzeby i fanaberie
leewang Opublikowano 5 Czerwca 2020 Opublikowano 5 Czerwca 2020 14 godzin temu, kris67 napisał: Jak dla mnie tylko sedan w A4 Nie bez powodu większość RSów jest w avancie Jak dla mnie dużo ładniejsze jest po prostu ta wersja nadwozia w Audi. Za to BMW czy Mercedes to tylko limuzyna, ale tak jak D4NTE napisał, co kto lubi 1
vvalery Opublikowano 5 Czerwca 2020 Opublikowano 5 Czerwca 2020 (edytowane) Godzinę temu, leewang napisał: Nie bez powodu większość RSów jest w avancie Jak dla mnie dużo ładniejsze jest po prostu ta wersja nadwozia w Audi. Za to BMW czy Mercedes to tylko limuzyna, ale tak jak D4NTE napisał, co kto lubi Też wolę avanta, ale sedana też bym przyjął. Natomiast w Rosji coś takiego jak kombi nie istnieje. Tam kochają sedany :-) Przy okazji graty z zakupu tej pięknej furki. Edytowane 5 Czerwca 2020 przez vvalery 1
Rekomendowane odpowiedzi