D4NTE Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2021 5 godzin temu, leewang napisał: Ładnie siadło oklejenie ?✌️Fajnie że się podoba ?
jedrekx Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 o wiele lepiej co do p zero.. u mnie w A6 wyszły druty po 3 latach.. a na oponach zrobiłem.. no nie wiem, 40 może 50 tys km.. 1
Muskel1 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 6 minut temu, jedrekx napisał: o wiele lepiej co do p zero.. u mnie w A6 wyszły druty po 3 latach.. a na oponach zrobiłem.. no nie wiem, 40 może 50 tys km.. Tyle mnw. żyją opony, więc nie ma tragedii. 1
jedrekx Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 biorąc pod uwagę, że bieżnika było jeszcze sporo.. to trochę słabo, że wyszły druty moim zdaniem.. nie mówiąc już o buczeniu tych opon.. ja już Pirelli nie kupię.
Muskel1 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Miałem kiedyś P 6000 chyba i na mokrej nawierzchni jechałeś jak po lodzie.
D4NTE Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2021 1 godzinę temu, jedrekx napisał: biorąc pod uwagę, że bieżnika było jeszcze sporo.. to trochę słabo, że wyszły druty moim zdaniem.. nie mówiąc już o buczeniu tych opon.. ja już Pirelli nie kupię. To co byś polecił mi na następny komplet?
kris67 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Ja mogę polecić Goodyear F1 Asymetric5 .Trzy sezony wytrzymuje. 1
jedrekx Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 wiesz co, teraz Audi ładuje na pierwszy montaż np. Hankooki. u mojego ojca w Q8 dają radę, mój brat w Q7 ma np. Continentale i też jest zadowolony. ja mam w Mercu Pirelli P7.. no właśnie, Pirelli na razie jest ok, bo to nowe opony i pewnie nie zdążę ich zjechać do końca leasingu. ja miałem jeszcze w A5 Michelin Pilot Sport i z tych opon byłem mega zadowolony.
D4NTE Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2021 (edytowane) 4 minuty temu, jedrekx napisał: wiesz co, teraz Audi ładuje na pierwszy montaż np. Hankooki. u mojego ojca w Q8 dają radę, mój brat w Q7 ma np. Continentale i też jest zadowolony. ja mam w Mercu Pirelli P7.. no właśnie, Pirelli na razie jest ok, bo to nowe opony i pewnie nie zdążę ich zjechać do końca leasingu. ja miałem jeszcze w A5 Michelin Pilot Sport i z tych opon byłem mega zadowolony. No właśnie z oponami to loteria, ponoć zależy z jakiej fabryki trafisz i jaką serię itp. W Audi pakują na pierwszy montaż micheliny, Hankooki, conti i Pirelli (moja wyjechała na P zero-opona lux ale z czasem zaczyna być głośna i schodzi w oczach moje mają około 15k i pół bieżnika nie ma) Edytowane 12 Kwietnia 2021 przez D4NTE
D4NTE Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2021 10 minut temu, kris67 napisał: Ja mogę polecić Goodyear F1 Asymetric5 .Trzy sezony wytrzymuje. Słyszałem właśnie wiele dobrego na ich temat tyle że one są bez homologacji AO
kris67 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 (edytowane) Moja B8 ma prawie 200 kucy i 412 Nm momentu po wirusie u Gregora i dają radę.Tylko ja kupiłem XL wzmocnione. Edytowane 12 Kwietnia 2021 przez kris67
marcin_o23 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 W dniu 10.04.2021 o 19:10, D4NTE napisał: Dzisiejszy dzień wykorzystałem na wiosenne mycia oraz...ogarnalem listwy w piano ? efekty mojej pracy oceńcie sami Nawet fajnie ci to wyszło, ale... rolka i zawias do zmiany, niżej + czarne koło (ten eresik ze zdjęcia co wklejałeś super wygląda) 1
Wandej Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 W dniu 12.04.2021 o 14:41, marcin_o23 napisał: Nawet fajnie ci to wyszło, ale... rolka i zawias do zmiany, niżej + czarne koło (ten eresik ze zdjęcia co wklejałeś super wygląda) I nic więcej na zewnątrz nie trzeba 1
D4NTE Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2021 W dniu 12.04.2021 o 14:41, marcin_o23 napisał: Nawet fajnie ci to wyszło, ale... rolka i zawias do zmiany, niżej + czarne koło (ten eresik ze zdjęcia co wklejałeś super wygląda) Mi bardzo podoba się ten rotor, może zimę zmienię na jakieś czarne 19 Sprężyny może też z czasem się zmieni na pro kit eibacha W pierwszej kolejności myślę by heble zmienić na akebono w czerwieni
D4NTE Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2021 20 godzin temu, Wandej napisał: I nic więcej na zewnątrz nie trzeba Zgodzę się że lista planów na mody się kurczy
kamelus_ Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Opublikowano 14 Kwietnia 2021 To auto wygląda jak by nie miało wyciągniętych blokad transportowych. Jest chyba wyższe niż allroad. Bardzo ładna konfiguracja super kolor ale ten zawias Ja po odebraniu A5 po miesiącu wsadziłem gwint bo nie mogłem na nią patrzeć a stała połowę niżej jak Twoja Zawias to tu obowiązkowy mod i to na już. Auto zyska 100% do wyglądu
Michu1996 Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Opublikowano 14 Kwietnia 2021 10 minut temu, kamelus_ napisał: To auto wygląda jak by nie miało wyciągniętych blokad transportowych. Jest chyba wyższe niż allroad. Bardzo ładna konfiguracja super kolor ale ten zawias Ja po odebraniu A5 po miesiącu wsadziłem gwint bo nie mogłem na nią patrzeć a stała połowę niżej jak Twoja Zawias to tu obowiązkowy mod i to na już. Auto zyska 100% do wyglądu Poliftowe B9 poszło w złą stronę, że nawet na zawieszeniu S-Line stoi tak wysoko
kamelus_ Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Opublikowano 14 Kwietnia 2021 23 minuty temu, Michu1996 napisał: Poliftowe B9 poszło w złą stronę, że nawet na zawieszeniu S-Line stoi tak wysoko Z tego co widzę to auto nie ma S-line interior a co za tym idzie nie ma zawieszenia S-line. Kolega napisał że ma 1BE czyli zawieszenie sportowe które najwyraźniej nie jest obniżane w B9 lift. S-linowe 1BV stoi nieco niżej Poniżej foto auta na salonie z 1 BV image-1.webp
Michu1996 Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Godzinę temu, kamelus_ napisał: Z tego co widzę to auto nie ma S-line interior a co za tym idzie nie ma zawieszenia S-line. Kolega napisał że ma 1BE czyli zawieszenie sportowe które najwyraźniej nie jest obniżane w B9 lift. S-linowe 1BV stoi nieco niżej Poniżej foto auta na salonie z 1 BV image-1.webp 113 kB · 6 pobrań Racja, to salonowe na 1BV wygląda znacznie lepiej. Swoją droga ciekawe, że w B9 lift 1BE nie obniża auta
Muskel1 Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Opublikowano 15 Kwietnia 2021 (edytowane) W nowym aucie z gwarancją wymiana zawieszenia na inne wiąże się z jej utratą, więc należy tu sobie wyważyć, co jest komu ważniejsze. 2cm niższe zawieszenie i brak gwarancji czy nowe auto w oryginalnym stanie, gwarancją i prześwitem 2cm większym niż po wymianie. Ja wybieram opcję 2 Edytowane 15 Kwietnia 2021 przez Muskel1 2
Rekomendowane odpowiedzi