fukilas Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Witam, czeka mnie wymiana napinacza i łańcucha w A4 B6 1.8T AVJ 150KM, wiem ze najlepiej oryginał, ale nie chce wydawać tyle pieniędzy, a teraz czytałem opinie o firmie FAI, co sądzicie? https://allegro.pl/oferta/napinacz-lancuch-rozrzadu-audi-a4-b6-1-8t-avj-bfb-7911994544?utm_medium=app_share&utm_source=facebook Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba-95 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Rok temu zakładałem też FAI brałem z prochoice coś koło 700 zł jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fukilas Opublikowano 1 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 6 minut temu, kuba-95 napisał: Rok temu zakładałem też FAI brałem z prochoice coś koło 700 zł jest ok. a ile km już nastukales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpakuziom Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Godzinę temu, fukilas napisał: Witam, czeka mnie wymiana napinacza i łańcucha w A4 B6 1.8T AVJ 150KM, wiem ze najlepiej oryginał, ale nie chce wydawać tyle pieniędzy, a teraz czytałem opinie o firmie FAI, co sądzicie? https://allegro.pl/oferta/napinacz-lancuch-rozrzadu-audi-a4-b6-1-8t-avj-bfb-7911994544?utm_medium=app_share&utm_source=facebook Dokładasz 3 stówki i masz ori bez cewki. Aktualnie jeżdżę na nim i jest spoko. Trzeba ciachnąć w sofcie, co też niedługo zrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fukilas Opublikowano 1 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Teraz, szpakuziom napisał: Dokładasz 3 stówki i masz ori bez cewki. Aktualnie jeżdżę na nim i jest spoko. Trzeba ciachnąć w sofcie, co też niedługo zrobię. a co się dzieje jak nie wytniesz z softu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpakuziom Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Nic. Nie zauważyłem różnicy właściwie w osiągach itd... Poczytaj sobie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem8 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 7 minut temu, fukilas napisał: a co się dzieje jak nie wytniesz z softu? Wali checkiem po oczach. Różnicy też żadnej nie odczułem, a jeździłem kilka dni bez wyłączenia tego ścierwa w sofcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fukilas Opublikowano 1 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Hmm rozumiem, a wiecie coś może o tej firmie FAI? bo czytam opinie to jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GET. Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 (edytowane) Jak chcesz kombinować to Twoja sprawa... Tylko i wyłącznie OEM napinacz i najlepiej ten bez cewki ( tańszy i bardziej wytrzymały ). Napisz do Kuby Jóźwiaka z 1.8T squad ma używkę w bardzo dobrym stanie https://www.facebook.com/jakub.jozwiak.12. No chyba, że auto chcesz zostawić na góra 3 miesiące, bo z reguły tyle wytrzymują zamienniki... PS. Jesteś pewny, że masz do wymiany zarówno napinacz, jak i łańcuch? Edytowane 1 Czerwca 2020 przez GET. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali 4444 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Parę miesięcy temu zamawiałem taki napinacz z firmy FAI z autodoc zapłaciłem około 800zl w komplecie z łańcuszkiem póki co cisza przy rannym odpalaniu jak i na rozgrzanym silniku i aby jak najdłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fukilas Opublikowano 1 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 4 minuty temu, Kali 4444 napisał: Parę miesięcy temu zamawiałem taki napinacz z firmy FAI z autodoc zapłaciłem około 800zl w komplecie z łańcuszkiem póki co cisza przy rannym odpalaniu jak i na rozgrzanym silniku i aby jak najdłużej a ile km już zrobiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fukilas Opublikowano 1 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 48 minut temu, GET. napisał: Jak chcesz kombinować to Twoja sprawa... Tylko i wyłącznie OEM napinacz i najlepiej ten bez cewki ( tańszy i bardziej wytrzymały ). Napisz do Kuby Jóźwiaka z 1.8T squad ma używkę w bardzo dobrym stanie https://www.facebook.com/jakub.jozwiak.12. No chyba, że auto chcesz zostawić na góra 3 miesiące, bo z reguły tyle wytrzymują zamienniki... PS. Jesteś pewny, że masz do wymiany zarówno napinacz, jak i łańcuch? ok rozumiem, tylko jak wyciąć z softu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem8 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 8 minut temu, fukilas napisał: ok rozumiem, tylko jak wyciąć z softu? U tunera ale takiego co to umi. Możesz kupić mppsa za 70zł, zgrać wsad i wysłać jednemu z tunerów na forum i wyłączą Ci to zdalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fukilas Opublikowano 1 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 14 minut temu, przem8 napisał: U tunera ale takiego co to umi. Możesz kupić mppsa za 70zł, zgrać wsad i wysłać jednemu z tunerów na forum i wyłączą Ci to zdalnie. w jaki sposób zdalnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem8 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 (edytowane) 2 minuty temu, fukilas napisał: w jaki sposób zdalnie? Zgrywasz soft, wysyłasz do tunera, a on Ci odsyła zmodyfikowany plik i wgrywasz. Ot, cała filozofia. Tak samo można chipa zrobić i wiele innych rzeczy w sofcie. Edytowane 1 Czerwca 2020 przez przem8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fukilas Opublikowano 1 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Teraz, przem8 napisał: Zgrywasz soft, wysyłasz do tunera, a on Ci odsyła zmodyfikowany plik i wgrywasz. Ot, cała filozofia. Tak samo można chipa zrobić i wiele innych rzeczy w sofcie. tylko problem ze u mnie w okolicy raczej nikogo takiego nie znajdę :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem8 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 (edytowane) 2 minuty temu, fukilas napisał: tylko problem ze u mnie w okolicy raczej nikogo takiego nie znajdę :/ To kup sobie mppsa na allegro. Przecież Ci już napisałem. Sam zgrasz i wgrasz soft. Banał, dziecko z przedszkola sobie poradzi. Znam co najmniej 3 osoby, które to wyłączą zdalnie. Edytowane 1 Czerwca 2020 przez przem8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fukilas Opublikowano 1 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 3 minuty temu, przem8 napisał: To kup sobie mppsa na allegro. Przecież Ci już napisałem. Sam zgrasz i wgrasz soft. Banał, dziecko z przedszkola sobie poradzi. Znam co najmniej 3 osoby, które to wyłączą zdalnie. ok, tylko powiedz mi który kupić? bo widzę dużo ofert jest na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali 4444 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 32 minuty temu, fukilas napisał: a ile km już zrobiłeś? Około 6 tys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem8 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 18 minut temu, fukilas napisał: ok, tylko powiedz mi który kupić? bo widzę dużo ofert jest na allegro Ja mam taki Interfejs OBD2 S-MPPS v13.02 CHIPTUNING K+CAN 8363353148 - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz na Allegro.pl za 72 zł - Interfejs OBD2 S-MPPS v13.02 CHIPTUNING K+CAN (8363353148). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi