Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AGB] Rodzinne kombi Kaliego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale silnik to on chyba ma od nexii

Zrobił nas w chooja :decayed:

Silnik ma od Kia Carniwal :lol1:

Opublikowano

ja tam uważam ze przy takim lodzie i sniegu i tak poteznym silniku , wcale nie trzeba tak krecic samochodu zeby sie pobawic , nie zebym cos do tego miał, ale troche dostaje ta fura w dupe :)

Opublikowano

No Kali jeszcze sie uczy operowac prawym pantoflem na sniegu... :kox:

Opublikowano

Bo Kali zbyt dosłownie bierze sobie do serca sentencję: duś pedała :kox::naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

ja tam uważam ze przy takim lodzie i sniegu i tak poteznym silniku , wcale nie trzeba tak krecic samochodu zeby sie pobawic , nie zebym cos do tego miał, ale troche dostaje ta fura w dupe :)

Był taki jeden A6 co bał się pedała dotknąć i trochę mu ta d*pa marnie chodziła.

Tam trza dawać wpiz*ę, inaczej zabawy nie ma.

Opublikowano

Przy maks dawaniu w pipke to auto staje w miejscu... ale to nie temat o tym

Opublikowano

w sumie dzisiejszy wypad bardzo udany, dużo się nauczyłem, zdecydowanie lepiej panuje nad autem. I faktycznie jak dasz mniej gazu to lepsza kontrola, a wpiz*e tylko jak wjezdżasz na asfalt żeby dalej lecieć bokiem.

Jeszcze pojeżdże i bedzie coraz lepiej. Dzisiaj ogarnąłem juz w pełni kręcenie się wokół wózka sklepowego z przodem tuż przy nim, ciasne kółka i ciasny slalom. Duży plus po dzisiejszym wieczorze :naughty:

Opublikowano

Duży plus po dzisiejszym wieczorze :naughty:

następnym razem się śmignę z tobą w aucie :wink4:

Opublikowano

Kali może jakiegoś Kila na ulicy?? zobacze jak lata ta Twoja Eska po programie

Opublikowano

Poziek chętnie skorzystam z jakiś porad dla emerytów i rencistów :naughty:

A3 - nie ma problemu. Jutro jest w arkadii spot a3 ok 19 a potem zapewne namówie ludzi na Janki więc mozna sie gdzies wieczorem złapać.

Opublikowano

Poziek chętnie skorzystam z jakiś porad dla emerytów i rencistów :naughty:

to by PIXI musiał wsiąść a nie Poziek

Opublikowano

napisał dla emerytów i rencistów czyli siebie uważa za emeryta i rencistę :naughty: :naughty:

Opublikowano

napisał dla emerytów i rencistów czyli siebie uważa za emeryta i rencistę :naughty: :naughty:

jeden zauważył. Pewnie ze tak uważam bo jeszcze mi brakuje dużo do ogarniętej jazdy. Ale jest plan, będzie realizacja i niedługo będzie znacznie lepiej :naughty:

Opublikowano

:oklaski:

żeby ogarniać trzeba ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć :good:

Opublikowano

:oklaski:

żeby ogarniać trzeba ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć :good:

wiem wiem. Dlatego jeżdże i ćwicze :)

Poziomka masz dzisiaj chęć też podjechać? Chce z Tobą pogadać (bez pedalstwa :) )

Opublikowano

No zobacz za okno i sam sobie odpowiedz czy będę :naughty: ale niestety późno...najwcześniej 23:20

Opublikowano

Jak na złość śnieg dzisiaj przywalił :confused4:

Opublikowano

Jak na złość śnieg dzisiaj przywalił :confused4:

:kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...