Reggi Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 ale silnik to on chyba ma od nexii Zrobił nas w chooja Silnik ma od Kia Carniwal
kuba.olkusz Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 ja tam uważam ze przy takim lodzie i sniegu i tak poteznym silniku , wcale nie trzeba tak krecic samochodu zeby sie pobawic , nie zebym cos do tego miał, ale troche dostaje ta fura w dupe
Flyer Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 No Kali jeszcze sie uczy operowac prawym pantoflem na sniegu...
poziek Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Bo Kali zbyt dosłownie bierze sobie do serca sentencję: duś pedała :naughty:
soolek Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 ja tam uważam ze przy takim lodzie i sniegu i tak poteznym silniku , wcale nie trzeba tak krecic samochodu zeby sie pobawic , nie zebym cos do tego miał, ale troche dostaje ta fura w dupe Był taki jeden A6 co bał się pedała dotknąć i trochę mu ta d*pa marnie chodziła. Tam trza dawać wpiz*ę, inaczej zabawy nie ma.
Flyer Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Przy maks dawaniu w pipke to auto staje w miejscu... ale to nie temat o tym
.i.KALI.i. Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2010 w sumie dzisiejszy wypad bardzo udany, dużo się nauczyłem, zdecydowanie lepiej panuje nad autem. I faktycznie jak dasz mniej gazu to lepsza kontrola, a wpiz*e tylko jak wjezdżasz na asfalt żeby dalej lecieć bokiem. Jeszcze pojeżdże i bedzie coraz lepiej. Dzisiaj ogarnąłem juz w pełni kręcenie się wokół wózka sklepowego z przodem tuż przy nim, ciasne kółka i ciasny slalom. Duży plus po dzisiejszym wieczorze
poziek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Duży plus po dzisiejszym wieczorze następnym razem się śmignę z tobą w aucie
A3 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Kali może jakiegoś Kila na ulicy?? zobacze jak lata ta Twoja Eska po programie
.i.KALI.i. Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2010 Poziek chętnie skorzystam z jakiś porad dla emerytów i rencistów A3 - nie ma problemu. Jutro jest w arkadii spot a3 ok 19 a potem zapewne namówie ludzi na Janki więc mozna sie gdzies wieczorem złapać.
moskal Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Poziek chętnie skorzystam z jakiś porad dla emerytów i rencistów to by PIXI musiał wsiąść a nie Poziek
poziek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 napisał dla emerytów i rencistów czyli siebie uważa za emeryta i rencistę :naughty:
.i.KALI.i. Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2010 napisał dla emerytów i rencistów czyli siebie uważa za emeryta i rencistę :naughty: jeden zauważył. Pewnie ze tak uważam bo jeszcze mi brakuje dużo do ogarniętej jazdy. Ale jest plan, będzie realizacja i niedługo będzie znacznie lepiej
poziek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 :oklaski: żeby ogarniać trzeba ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć
.i.KALI.i. Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2010 :oklaski: żeby ogarniać trzeba ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć wiem wiem. Dlatego jeżdże i ćwicze Poziomka masz dzisiaj chęć też podjechać? Chce z Tobą pogadać (bez pedalstwa )
poziek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 No zobacz za okno i sam sobie odpowiedz czy będę ale niestety późno...najwcześniej 23:20
.i.KALI.i. Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2010 ok. daj znac jak bedziesz wyjezdzal od siebie to i ja wtedy sie rusze.
poziek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Jak na złość śnieg dzisiaj przywalił :kox: :kox: :kox: :kox:
.i.KALI.i. Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2010 Jak na złość śnieg dzisiaj przywalił idealnie :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi