Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Ile pali Wam gazu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ADP 1.6 teraz z klimą pali 15 -16 ale automat też swoje robi

joj masakra jakaś :facepalm:....ale automat fajna sprawa w mieście ...

Opublikowano

Witam mój ARG w cyklu mieszanym spala 10l gazu a w trasie raz udalo się zejść do 9,5l połowa trasy po autostradzie

Opublikowano

zgadzam sie z Toba ze automat fajna sprawa ale czy w 1.6? ja mialem w 2.8 193KM to fajnie chodzilo

Opublikowano

Masz rację 1.6 ADP jest słabe i z automatem nie należy do demonów szybkości ale komfort jazdy w mieście rekompensuje te niedostatki

Opublikowano

Wiem wiem to jest tak jak mowisz super sprawa ;) ale jak automat to jakas V-ka wg. mnie

Opublikowano

ja to kupie automat jak sie manualem nabawie :decayed:...a jak już sie na niego zdecyduje to będzie to pewnie A8 :banan:

Opublikowano

Wiadoma sprawa ze automat z tiptronicem nie odda Ci tego co manual ale po tygodniu powiesz ze juz nie chcesz manuala jak duzo jezdzisz.Jedziesz i pelny looz tylko Drive gaz i hamulec:)

Opublikowano

no co prawda o prawda :decayed: po miescie o swietna sprawa, a jak chcesz depnąć o KICK DOWN i odlottttt :punk:

Opublikowano

Kick Down swietna sprawa :D ale szczerze powiem ze manuala Ci nie odda

Opublikowano

noooo :naughty: manual o manual, jak chcesz to przytrzymasz na obrotach, decydujesz o czasie przełożenia , no i z tego co słyszłem to manualna jest mniej awarynja niż automat :wink:

Opublikowano

pod tym wzgledem zgadzam sie z Toba jedyny plus to jedziesz i nic Cie nie interesuje hehe ile dales z instalacje LPG do siebie ?? i jak masz

Opublikowano

dokładnie 3300pln...jakies dwa lata temu... i nie żałuje, bo smiga super! :banan:

Opublikowano

ja pytalem ostatnio gosci do mojej powiedzial mi 3200zl za taka serdnia za dobra 4000zl jak sie poptem popytalem co to za spec to powiedzili mi zeby lepiej odpuscic i nie wiem sam szukam gdzie indziej

Opublikowano

kurcze tak jak patrzyłem to w każdym regionie Polski inne ceny. ja zakładałem we Wrocku i dalem 3300 a w Łodzi za dokladnie tą samą chcieli 3800..:facepalm:

Opublikowano

Ja ogolnie nie wiem co robi bo wlozyc 4000zl na lpg i nie wiem ile polatam moze rok nigdy nie wiadomo i mysle . Myslalem ze teraz to gdzies kolo 2tys

Opublikowano

hehe do Vki?? nieee no kolo 2 tysi do to jakiegos 1,6 4ro cylindra :grin:

---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:15 ----------

ja mam gaz od tej firmy :

http://www.ac.com.pl/

zoabcz gdzie są w pobliżu serwisy autoryzowane i tam popytaj:naughty:

Opublikowano

juz lookne max do 3tys jak bedzie

Opublikowano

oj nie przesadzaj :facepalm: ja bedzie za 3300 to też sie skuś...:wink::banan:

Opublikowano

najblizej mam 35km od domu hehe Tychy pozniej Krk i Kce wiec troche jest musze cos blizej ogarnac w bo sumie jest jeden gosc b.dobry tylko ciezko z terminem

Opublikowano
Ja ogolnie nie wiem co robi bo wlozyc 4000zl na lpg i nie wiem ile polatam moze rok nigdy nie wiadomo i mysle

no niestety tego nigdy nie wiesz, ale....jak w miare dużo jeździsz to sie na prawde oplaca :thumbup:. ja robie dziennie ok. 40km. tak wieć u mnie jak na zbawienie ten gaz. tankuje za 100pln i przejeżdżam ok. 300km...większosć po miescie :naughty::banan: