MichaelAngelo Opublikowano 22 Czerwca 2020 Opublikowano 22 Czerwca 2020 Potrzebuje kupić reduktor gazu do a4 b6 2.0. Ponieważ po zgaszeniu samochodu gaz ciagle leci i przez to nie pali mi za pierwszym razem tylko za trzecim i wydaje mi się ze to przez ten reduktor
przem8 Opublikowano 22 Czerwca 2020 Opublikowano 22 Czerwca 2020 To sobie kup nowy, takich rzeczy używanych się nie kupuje. Polecam sklep jacus.pl Pytanie jaki masz stary, bo nie każdy będzie pasował p&p Mogą puszczać też wtryski ale wszystko do sprawdzenia.
MichaelAngelo Opublikowano 22 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2020 Pewnie masz racje ja się nie znam mechanik mi mówił zebym kupił ten reduktor gazu to szukam a czy do konkretnego modelu jest jakie konkretny może podaj mi link proszę
przem8 Opublikowano 22 Czerwca 2020 Opublikowano 22 Czerwca 2020 40 minut temu, MichaelAngelo napisał: Pewnie masz racje ja się nie znam mechanik mi mówił zebym kupił ten reduktor gazu to szukam a czy do konkretnego modelu jest jakie konkretny może podaj mi link proszę Po pierwsze to sprawdź w papierach jaką masz instalcje i poszczególne podzespoły i wklej zdjęcie reduktora i wtryskiwaczy.
MichaelAngelo Opublikowano 22 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2020 Ok wstawię zdjęcie i mi powiesz dzięki
Pieterb Opublikowano 22 Czerwca 2020 Opublikowano 22 Czerwca 2020 (edytowane) Parownik używany chcesz kupić - to tak jakbyś klocki hamulcowe używane chciał kupić hehe. Jaką wtedy będziesz miał pewność że ten używany kupiony też nie będzie w takim stanie jak Twój? Albo padnie za rok lub dwa. Nowe parowniki nie kosztują majątku, też polecam jacusia ps Nie wiem jakie tu są zwyczaje ale moderacja powinna wywalić stąd ten post lub przenieść do działu kupię jak już. Edytowane 22 Czerwca 2020 przez Pieterb
MichaelAngelo Opublikowano 22 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2020 (edytowane) Utoonolem w samochodzie , problem jest taki ze nie mogłem odpalić wiec podłączyłem prostownik odpaliłem i pojechałem teraz wsiadam i chce odpalić a ekran się nie zapala i nie kręci rozrusznik wogole tzn po przekręceniu kluczyka kontrolki się pała ale nie ekran , co robić , mam wracać na holu czy kolega z kablami rozruchowym wystarczy czy może z pozycji ewentualnie jakiś bezpiecznik ,nie mam pojęcia i siedzę i czekam na info Edytowane 22 Czerwca 2020 przez MichaelAngelo
MichaelAngelo Opublikowano 23 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2020 Oddaje do gazownika wstawi nowy reduktor i filtr gazu i wyreguluje koszt 650zl
Rekomendowane odpowiedzi