Opublikowano 2 Lutego 20215 l Autor Kolejny element układanki: Nakładki (foto) Czas na dyffuzor... Dziś dowiedziałem się co i jak i za ile w ASO. Dyffuzor: 1500zł Malowanie: 800 - 1000zł Montaż 500-600 zł Edytowane 2 Lutego 20215 l przez NelsonPL
Opublikowano 2 Lutego 20215 l Hahahahahahahahahaha Cena usług to piękna. Nie podpisujesz się tam na fakturach "jeleń"?
Opublikowano 2 Lutego 20215 l Autor 8 minut temu, gagat3k napisał: Hahahahahahahahahaha Cena usług to piękna. Nie podpisujesz się tam na fakturach "jeleń"? A co? zazdrościsz? Ja Ciebie nie obrażam. (naucz się trochę kultury) Edytowane 2 Lutego 20215 l przez NelsonPL
Opublikowano 2 Lutego 20215 l 31 minut temu, NelsonPL napisał: A co? zazdrościsz? Ja Ciebie nie obrażam. (naucz się trochę kultury) Czego mam zazdrościć? Braku racjonalnego podejścia do życia, braku wszelkich umiejętności manualnych? Czy tego pisania w nawiasach? Poza tym nie obraziłem Cię, a zapytałem. (Naucz się czytać ze zrozumieniem)
Opublikowano 2 Lutego 20215 l 1 godzinę temu, NelsonPL napisał: A co? zazdrościsz? Ja Ciebie nie obrażam. (naucz się trochę kultury) Kultura swoją droga i tu masz racje. ale kto ma ci zazdrościć tego wszystkiego? Podejrzewam że 99,99% ludzi by pojechało kupić eske zamiast wydawać tyle pieniędzy w pierdy. A Wy wszyscy darujcie sobie zbędne komentarze bo donikąd to prowadzi, kuje w oczy to nie obserwujcie, proste.
Opublikowano 3 Lutego 20215 l No za dyfuzor montaż 600 płn to tyle co niektórzy płacą za serwis olejowy
Opublikowano 3 Lutego 20215 l 19 godzin temu, NelsonPL napisał: Kolejny element układanki: Nakładki (foto) Czas na dyffuzor... Dziś dowiedziałem się co i jak i za ile w ASO. Dyffuzor: 1500zł Malowanie: 800 - 1000zł Montaż 500-600 zł Tanie te Aso u Siebie masz,poszukałbym gdzie indziej bo ci za te pieniądze napewno fuszerkę odwalą,dobre aso raz tyle jeszcze bierze
Opublikowano 3 Lutego 20215 l Autor Pytałem w dwóch ASO --cena wszędzie podobna. W ASO fuszerki nie odwalają.... (korzystam nie pierwszy raz) Powinienem się cenowo zmieścić w 3000-3500 ze wszystkim. Edytowane 3 Lutego 20215 l przez NelsonPL
Opublikowano 3 Lutego 20215 l 18 minut temu, NelsonPL napisał: Pytałem w dwóch ASO --cena wszędzie podobna. W ASO fuszerki nie odwalają.... (korzystam nie pierwszy raz) Powinienem się cenowo zmieścić w 3000-3500 ze wszystkim. Moja A5 miała 2 razy zderzak malowany w ASO na naprawie AC i po 2 razach kolor dalej nie byl taki jak ma być. 3 raz malowała mała firma lakiernicza i jest igła. Także zejdz na ziemie:D
Opublikowano 3 Lutego 20215 l Autor 22 minuty temu, kristof91 napisał: Moja A5 miała 2 razy zderzak malowany w ASO na naprawie AC i po 2 razach kolor dalej nie byl taki jak ma być. 3 raz malowała mała firma lakiernicza i jest igła. Także zejdz na ziemie:D Widocznie miałeś pecha - Ja zawsze sobie chwale.
Opublikowano 3 Lutego 20215 l 1 minutę temu, NelsonPL napisał: Widocznie miałeś pecha - Ja zawsze sobie chwale. Co konkretnie sobie chwalisz? Jakoś obsługi sprzedawców akcesoriów?
Opublikowano 3 Lutego 20215 l Autor Servis--Serwisuje w ASO już drugą Audi. Zawsze wszystko zrobione na medal. Edytowane 3 Lutego 20215 l przez NelsonPL
Opublikowano 3 Lutego 20215 l 2 minuty temu, NelsonPL napisał: Servis--Serwisuje w ASO już drugą Audi. Zawsze wszystko zrobione na medal. A co konkretnie zrobili na medal? Niewiele tu o takich rzeczach piszesz.
Opublikowano 3 Lutego 20215 l 15 minut temu, R4xx napisał: A co konkretnie zrobili na medal? Niewiele tu o takich rzeczach piszesz. Pisał już. Kawkę
Opublikowano 3 Lutego 20215 l No tak w aso nie ma fuszerek. Tam pracują tylko ludzie z certyfikatem. Zaraz po podstawowce zamykania w internatach i robią szkoły pod dane aso i teraz są na ich wyłączność. Jak aso Audi to mirek tylko Audi naprawia. To nie są zwykli mechanicy . Jak czytam te historię to masakra. Gościu jak zaczarowany tylko aso. Aso da dyfuzor lakierowac do lakierni która maja w pobliżu i im maluje koszt 250 a trzeba skroc min dwa razy. Drugie a4 zaplacisz za usługi które cie kroja. Ale jak widza raz że przychodzi ktoś z pier**la i się nie zna to za dolanie płynu do spryskiwaczy z płynem skasuja 100zl . Idziesz raz pokazujesz ze się znasz masz pojęcie to inaczej patrzą na ciebie a jak się nie znasz no to kroimy dziada
Opublikowano 3 Lutego 20215 l Nie szukajcie logiki tam gdzie jej nie ma. Całe szczęście, że jeździ do aso i tam mu dmuchają ceny bo jak by nauczył tak "Mirków" i przyszło mi akurat z czymś jechać i by tyle wołali to bym sam musiał warsztat postawić.