karolek_ust Opublikowano 18 Listopada 2024 Opublikowano 18 Listopada 2024 Jak stare dobre małżeństwo heh 1
NelsonPL Opublikowano 22 Stycznia Autor Opublikowano 22 Stycznia (edytowane) W dniu 16.08.2023 o 17:42, A4b6quattro napisał(a): Przyciski szyb w chromie by się przydały , u mnie siedzą akurat z b8😉 Wpadną przyciski w chromie. Jak tylko zrobi się ciepłej to sam zamontuje.. Edytowane 23 Stycznia przez NelsonPL
NelsonPL Opublikowano 18 Lutego Autor Opublikowano 18 Lutego Remont silnika i wymiana rozrządu... CDN.... 1
Rob@k Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego (edytowane) A tu nadal kabaret Edytowane 18 Lutego przez Rob@k 1
Dev Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego już czuje w kosciach że remont silnika bedzie tutaj przedmiotem długich i owocnych dyskusji..... 1 1
Rob@k Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego Dokładnie. Będzie milion pytań a mechanik i tak będzie robic swoje.
Monti Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego W dniu 18.02.2025 o 20:30, Rob@k napisał(a): Dokładnie. Będzie milion pytań a mechanik i tak będzie robic swoje. Szok, serio. Ja mam wrażenie, że ten chłop założył konto i robi z siebie trola?
NelsonPL Opublikowano 3 Marca Autor Opublikowano 3 Marca (edytowane) ULTRA w serwisie Robione: Remont kapitalny silnika 1. Naprawa glowicy 2.Wymiana rozrządu 3.Wymiana pompy oleju 4.Wymiana pompy wody 5.Nowe świece, cewki itd 6. Nowa tylna osłona grodzi silnika itd Na sam koniec oczywiście nowiutka ORI oslona silnika Edytowane 3 Marca przez NelsonPL
Rekomendowane odpowiedzi