kris_91 Opublikowano 30 Marca 2021 Opublikowano 30 Marca 2021 3 godziny temu, rafalpe napisał: noooo to szczęśliwie mamy wtorek, dhl na milion % doręczył już te nakrętki na wentyle zatem......... pokaż zamontowane na twoim samochodzie chyba, że nie umiesz tego zamontować i na wymianę wypierdzielisz w podskokach do aaassssoooo do tego chętnie zobaczymy resztę twoich gratów Może zamówił w ASO ALI? 1
NelsonPL Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2021 (edytowane) Już dotarły nakręteczki. Są świetne.... (Koszt:122zł) Edytowane 1 Kwietnia 2021 przez NelsonPL
qlimazz Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 7 godzin temu, NelsonPL napisał: Już dotarły nakręteczki. Są świetne.... (Koszt:122zł) Parkingowi szperacze też tak myślą
kris67 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Za 122 zeta to masz prawie cały zestaw filtròw do swojej piękności.
kamelus_ Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 12 godzin temu, NelsonPL napisał: Już dotarły nakręteczki. Są świetne.... (Koszt:122zł) Ciekawe jakieś masz troszkę inne niż moje
AndyN Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 OOOO od innego chińczyka tę partię kupiło
NelsonPL Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Są różne wersje (wystarczy zobaczyć na numer części) na opakowaniu.
kamelus_ Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 1 godzinę temu, NelsonPL napisał: Są różne wersje (wystarczy zobaczyć na numer części) na opakowaniu. No właśnie zauważyłem że te co ty masz to około 120 zł a te moje około 190 zł. Ciekawe dlaczego tak różnica. Nie ogarniam za bardzo.
NelsonPL Opublikowano 8 Maja 2021 Autor Opublikowano 8 Maja 2021 Czas powoli przygotować się do zmiany tarcz i klocków. Dziś dotarły nowe klocki.
pawel72689 Opublikowano 8 Maja 2021 Opublikowano 8 Maja 2021 Po montażu tych klocków wyrobisz sobie mięśnie nogi. Od mocnego wyciskania pedału hamulca.
kris67 Opublikowano 8 Maja 2021 Opublikowano 8 Maja 2021 (edytowane) A co w ASO nie było klockòw?Pierdoły bierzesz z ASO a tarcze i klocki nie Edytowane 8 Maja 2021 przez kris67
NelsonPL Opublikowano 8 Maja 2021 Autor Opublikowano 8 Maja 2021 (edytowane) 4 godziny temu, pawel72689 napisał: Po montażu tych klocków wyrobisz sobie mięśnie nogi. Od mocnego wyciskania pedału hamulca. A co miałeś już ceramiczne klocki, że tak piszesz? Chyba co droższe, to dużo lepsze. - krótsza droga hamowania - mniej się nagrzewają - mniej hałasują - większa trwałość - mniejsze pylenie (czyste felgi) Ja widzę same plusy. Do tego będą nawiercane tarcze Zimmerman Sport. Edytowane 8 Maja 2021 przez NelsonPL
kamelus_ Opublikowano 8 Maja 2021 Opublikowano 8 Maja 2021 No droga hamowania zapewne będzie teraz imponująca
Monti Opublikowano 8 Maja 2021 Opublikowano 8 Maja 2021 @kamelus_Trzeba uważać, żeby poduszki nie wystrzeliły .
pelonek1 Opublikowano 8 Maja 2021 Opublikowano 8 Maja 2021 Dajcie już spokój koledze z forum, nie ładnie tak ... .
Langista Opublikowano 8 Maja 2021 Opublikowano 8 Maja 2021 3 godziny temu, NelsonPL napisał: A co miałeś już ceramiczne klocki, że tak piszesz? Chyba co droższe, to dużo lepsze. - krótsza droga hamowania - mniej się nagrzewają - mniej hałasują - większa trwałość - mniejsze pylenie (czyste felgi) Ja widzę same plusy. Do tego będą nawiercane tarcze Zimmerman Sport. Więcej pożytku będziesz miał z nacinanych tarcz, nie nawiercanych
NelsonPL Opublikowano 8 Maja 2021 Autor Opublikowano 8 Maja 2021 50 minut temu, Langista napisał: Więcej pożytku będziesz miał z nacinanych tarcz, nie nawiercanych Nie prawda. Nawiercane lepiej odprowadzają wodę. Poczytaj trochę...
Langista Opublikowano 8 Maja 2021 Opublikowano 8 Maja 2021 Zrobisz jak uważasz. Według mnie hamulce w wodzie nie pracują, nacinane tarcze co prawda szybciej zużywają klocki ale ich powierzchnia jest zawsze jak 'nowa' i efekt dają dużo lepszy.
karolek_ust Opublikowano 9 Maja 2021 Opublikowano 9 Maja 2021 Heh to zobaczysz jak, szybko te twoje nawiercane tarcze zalepia się od pyłu i będą tylko wyglądać jak nawiercane, A też nie słyszałem żeby wodę odprowadzały, tarcza ma taką temperaturę że woda szybciej odparuje niż tarcza przez otwory ja odprowadzi
Rekomendowane odpowiedzi