NelsonPL Opublikowano 10 Maja 2021 Autor Opublikowano 10 Maja 2021 (edytowane) 35 minut temu, R4xx napisał: Wręcz awykonalne rzekłbym. Tak ... Na stronie oficjalnej Audi się mylą i w ASO po numerze VIN też... Zastanówcie się co piszecie. Edytowane 10 Maja 2021 przez NelsonPL
R4xx Opublikowano 10 Maja 2021 Opublikowano 10 Maja 2021 (edytowane) W dniu 9.05.2021 o 07:23, karolek_ust napisał: Heh to zobaczysz jak, szybko te twoje nawiercane tarcze zalepia się od pyłu i będą tylko wyglądać jak nawiercane, A też nie słyszałem żeby wodę odprowadzały, tarcza ma taką temperaturę że woda szybciej odparuje niż tarcza przez otwory ja odprowadzi Dokładnie. Teraz mam Zimmermann Sport i dosyć często muszę je "przebijać". Z wodą też jakiejś super mega spektakularnej różnicy nie czuję Różnicę jednak widzę po przejściu z klocków ATE na Ferodo (na plus dla Ferodo oczywiście). W końcu co droższe to dużo lepsze Co do ograniczenia pylenia klocków ATE zdziwisz się Panie @NelsonPL. Wiem, co mówię, bo mam czarne alusy a na tym kolorze dopiero wszystko widać Edytowane 10 Maja 2021 przez R4xx
NelsonPL Opublikowano 10 Maja 2021 Autor Opublikowano 10 Maja 2021 5 godzin temu, Muskel1 napisał: Oddawaj, nie lubisz gekonów. Może mi się przydadzą Będzie dobrze, dopiero B9 ma inne wtyczki Czyli te wtyczki u mnie są OK?
Muskel1 Opublikowano 11 Maja 2021 Opublikowano 11 Maja 2021 12 godzin temu, marcin_o23 napisał: btw do zrobienia aczkolwiek skoro montaż nakładek na pedały zajął kilka dni to może tu być ciężko Eee tam, są adaptery czyli p&p Na zdjęciu wygąda rzeczywiście tak jak koledzy napisali, że nie będą pasować. Musicz dokupić adaptery/przejściówki.
NelsonPL Opublikowano 11 Maja 2021 Autor Opublikowano 11 Maja 2021 (edytowane) 13 minut temu, Muskel1 napisał: Eee tam, są adaptery czyli p&p Na zdjęciu wygąda rzeczywiście tak jak koledzy napisali, że nie będą pasować. Musicz dokupić adaptery/przejściówki. Faktycznie... małe wejścia...To do B9tki .Można wymienić na z większym wejściem w ASO skoro takie sa... Właśnie do nich jadę... Niech wymieniaja, jak się walneli Edytowane 11 Maja 2021 przez NelsonPL
marcin_o23 Opublikowano 11 Maja 2021 Opublikowano 11 Maja 2021 10 godzin temu, NelsonPL napisał: Tak ... Na stronie oficjalnej Audi się mylą i w ASO po numerze VIN też... Zastanówcie się co piszecie. zastanów się co piszesz, doradzają ci ludzie co od lat robią coś przy autach, mają wiedzę większą niż twoje ASO 3
NelsonPL Opublikowano 11 Maja 2021 Autor Opublikowano 11 Maja 2021 (edytowane) 6 minut temu, marcin_o23 napisał: zastanów się co piszesz, doradzają ci ludzie co od lat robią coś przy autach, mają wiedzę większą niż twoje ASO Czyli ktoś po drodze w obsłudze Audi zawalił...Proste... Brak słów...Tym bardziej że przy zamówieniu pisałem ze musi pasować do B8 ki i nawet VIN podałem.. Ps:Szacuneczek dla Was. Mieliście racje... Edytowane 11 Maja 2021 przez NelsonPL
marcin_o23 Opublikowano 11 Maja 2021 Opublikowano 11 Maja 2021 nie wszystkie projektory występują z dużą wtyczką, ten najprawdopodobniej dostępny jest z małą, pasuje p&p do aut wyposażonych w ledowe oświetlenie drzwi
kamelus_ Opublikowano 11 Maja 2021 Opublikowano 11 Maja 2021 10 godzin temu, NelsonPL napisał: Czyli te wtyczki u mnie są OK? Po co pytasz? Przecież ASO się nie myli... 1
NelsonPL Opublikowano 11 Maja 2021 Autor Opublikowano 11 Maja 2021 (edytowane) Już wszystko wyjaśnione. W salonie ASO przepraszali. W tym tygodniu dojdą prawidłowe, takie same, tylko z odpowiednim wejściem. Te w środku , to odpowiednie wejście. (takie jakie musi być) Edytowane 11 Maja 2021 przez NelsonPL
Monti Opublikowano 11 Maja 2021 Opublikowano 11 Maja 2021 Brak słów. Sprzeczasz się za każdym razem, gdy ktoś coś Ci powie, walisz głupie teksty a na koniec i tak wychodzi, że się mylisz... W ogólnym temacie o b8 zadajesz pytania, dostajesz odpowiedź a w swoim i tak robisz po swojemu i wypisujesz swoje ,,widzimisie". Dziwie się naprawdę, ze sa tutaj osoby, którym na Tobie zależy. Na wielu forach pod Twoim nickiem są liczne treści o tym jaka gwiazda jestes. 10
NelsonPL Opublikowano 11 Maja 2021 Autor Opublikowano 11 Maja 2021 (edytowane) 13 godzin temu, Muskel1 napisał: Zdarza się. Dokładnie. Ważne, że ładnie przeprosili i w tym tygodniu będzie takie, jakie chciałem z odpowiednim wejściem... Powiedzieli że postarają się nawet już jutro dostarczyć. Będą dzwonić.... Edytowane 11 Maja 2021 przez NelsonPL
karolek_ust Opublikowano 12 Maja 2021 Opublikowano 12 Maja 2021 No najważniejsze że jaśnie Pana przeprosili za błąd, musisz ASO zmienić skoro tamci to i nawet po VIN źle dobieraja 7
NelsonPL Opublikowano 13 Maja 2021 Autor Opublikowano 13 Maja 2021 (edytowane) Na projektory z Ringami i Gekonem przyjdzie mi jeszcze tydzień poczekać. Ściągają z Niemiec. Nie mają w Polsce. Dziś odkryłem przy zmianie kół 16-tek na 17tki letnie (alumy) jak działają czujniki ciśnienia kół. Fajna sprawa. Edytowane 13 Maja 2021 przez NelsonPL
NelsonPL Opublikowano 13 Maja 2021 Autor Opublikowano 13 Maja 2021 (edytowane) Projektory -- 600zł Edytowane 13 Maja 2021 przez NelsonPL
Blanky84 Opublikowano 13 Maja 2021 Opublikowano 13 Maja 2021 600 zł za lampeczki ☹️ do starej B8.... litości..serio on tak naprawdę ? 1
Michu1996 Opublikowano 13 Maja 2021 Opublikowano 13 Maja 2021 1 minutę temu, Blanky84 napisał: 600 zł za lampeczki ☹️ do starej B8.... litości..serio on tak naprawdę ? Tak kosztują akurat ori projektory
Rekomendowane odpowiedzi