Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Audi A4 B8 1.8 TFSI (160KM) Moja Piękność

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, ivan1977 napisał:

Ty dalej nie trybisz zapłaciłeś za towar który nie pasuje do reszty wyposarzenia potrafisz to zrozumieć czy nie kiera pikowana gała zwyklak tak jak pisałem nie te klocki.

I fotele w pół skórze a galka zwykła 

Opublikowano
Teraz, karolek_ust napisał:

I fotele w pół skórze a galka zwykła 

Już tak daleko nie chciałem iść typ nie widzi róznicy miedzy gałką a kierownicą 

• Pomoc techniczna 2
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, ivan1977 napisał:

Już tak daleko nie chciałem iść typ nie widzi róznicy miedzy gałką a kierownicą 

Tylko że mi chodziło nie to by dobrać pod kierownice, tylko o to żeby było to co było jak auto wyjechało z fabryki. Dokładnie ten model co mam. Co do cen, to udowodnijcie jakie są ceny. Piszecie a dowodów zero.

Edytowane przez NelsonPL
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, NelsonPL napisał:

Tylko że mi chodziło nie to by dobrać pod kierownice--tylko o to żeby było to co było jak auto wyjechało z fabryki. Dokładnie ten model co mam. Co do cen to udowodnijcie jakie są ceny. Piszecie a dowodów zero.

wszyscy z tego forum mają w du...ie ile zapłaciłeś na tą kasę Ty pracujesz i nic nam do tego na co wydajesz poprostu gałka nie pasuje teraz należy zmienić kierownice na zwyklaka tak aby pasowało dotarło że o reszcie nie wspomnę

Edytowane przez ivan1977
  • Pomoc techniczna 1
Opublikowano (edytowane)

Możecie sobie pisać co chcecie.:yes2:

Ja kupiłem to co chciałem i sam taką wybrałem.:cygaro:

Kierownice mam taką jaką chce i nie zmieniam.:guma:

I nie jest to zwykła gałka bo B8 miał jeszcze inną troszku gorszą.:cygaro: (pierwsze modele -roczniki)

Radze się udać do ASO  i dopytać. Dla mnie gładka jest dożo lepsza.:thumbup1:

Następne cele::cygaro:

Za tydzień montuje projektory - tył --(oczywiście sam bo to prosta sprawa)

Za  niecały miesiąc montaż moich rejestratorów (przód - tył):a4fan:

Koszt montażu 1300 zł Oczywiście zrobią to w ASO bo będą kabelki ciągnąć pod podsufitką itd:cygaro:

Dalsze plany: Michelin Primacy 4 :)

CDN....

Edytowane przez NelsonPL
Opublikowano
2 minuty temu, NelsonPL napisał:

Kierownice mam taką jaką chce i nie zmieniam.:guma:

I nie jest to zwykła gałka bo B8 miał jeszcze inną troszku gorszą.:cygaro: (pierwsze modele -roczniki)

Radze się udać do ASO  i dopytać. Dla mnie gładka jest dożo lepsza.:thumbup1:

Następne cele::cygaro:

Za  niecały miesiąc montaż moich rejestratorów (przód - tył):a4fan:

Koszt montażu 1300 zł Oczywiście zrobią to w ASO bo będą kabelki ciągnąć pod podsufitką itd:cygaro:

Dalsze plany: Michelin Primacy 4 :)

CDN....

Zaczynam myśleć że Ty na forum jesteś dla jaj i tylko po to żeby po.......ać  tu ludzi a nie czerpać wiedzę, jest jeszcze druga opcja do której Ci w mojej ocenie bliżej jako że jestem kulturalny lub poprostu staram się być nie napiszę 

Opublikowano
22 minuty temu, NelsonPL napisał:

No nie może być.

Mistrzu Yoda :notworthy:

• Pomoc techniczna 3
Opublikowano
25 minut temu, NelsonPL napisał:

No a wymiana gałki to lot w kosmos godny fachowca z ASO :polew:

• Pomoc techniczna 3
Opublikowano
12 minut temu, kamelus_ napisał:

No a wymiana gałki to lot w kosmos godny fachowca z ASO :polew:

Bal się że złoży źle i będzie jeden do przodu bieg a 6 do tyłu heh

• Pomoc techniczna 3
Opublikowano
2 godziny temu, NelsonPL napisał:

Chłopie przecież Ty się sam gubisz w swoich zeznaniach. Przez 2 strony tematu upierasz się, że ci taka sprzedali bo taka jest po vinie, a następnie dwa razy piszesz, że wybrałeś bo chciałeś. Zachowujesz się jak gacie na wietrze, zmieniasz swoje zdanie niesamowicie szybko, byle udowodnić, że masz rację. A tak naprawdę gów... wiesz a się udzielasz. W chu.. to my a nie nas.. Ten temat jest lepszy od paradokumentów w TVP1S. 

• Pomoc techniczna 3
Opublikowano

Może Nelson to tajny doradca Jarka wiecie tego od kotów?i jeden i drugi tak samo odklejony??

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Matko jedyna co tu się odpie**ala:grin:

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

20220218_122204.jpg

20220218_123956.jpg

20220118_141650.jpg

Opublikowano

Ogarnij to wnętrze, bo zajechane jak cygańskie sandały. Kierownica do ogarnięcia, panel mmi wydrapany, wyświetlacz też masz do ogarnięcia, to tak na szybko z tego co widać. Ogarnij to bo psuje całokształt. Ta gałka coś ci kolorem od reszty odbiega, u mnie się zgrywa z kolorem plastików i reszty a u ciebie jest szara. Nie znam dokładnie wszystkich nazw kolorów wnętrz, ale czy czasem ci nie wcisnęli gałki szary achmat do wnętrza w czarnym soul? Żeby nie było mieszek też odbiega kolorem, coś tu się nie zgadza.

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano
26 minut temu, KonradA4troop napisał:

Ogarnij to wnętrze, bo zajechane jak cygańskie sandały. Kierownica do ogarnięcia, panel mmi wydrapany, wyświetlacz też masz do ogarnięcia, to tak na szybko z tego co widać. Ogarnij to bo psuje całokształt. Ta gałka coś ci kolorem od reszty odbiega, u mnie się zgrywa z kolorem plastików i reszty a u ciebie jest szara. Nie znam dokładnie wszystkich nazw kolorów wnętrz, ale czy czasem ci nie wcisnęli gałki szary achmat do wnętrza w czarnym soul? Żeby nie było mieszek też odbiega kolorem, coś tu się nie zgadza.

Panel na zdjęciu jest zabrudzony...

1.Na fotce tak tylko wygląda, tym nie planuje nic robić...

2. Kierownica jest idealna. Tu też nic w planach.

3.Jedyne czym się zajmę to w przyszłości tym przyciskiem zużytym...

Kolor mieszka i gałki jest taki jaki był gdy auto wyjechało z fabryki. (sprawdzone-vin itd)

Ktoś pisał że cena nie ta.

W autoryzowanym sklepie Audi w Niemczech kosztuje w przeliczeniu na zł 750 

Opublikowano

Ty ślepy jesteś? przecież widać że farba schodzi z pokręteł, kierownica jest wytarta i brudna przede wszystkim, a gałka na 100% jest w innym kolorze, powinna być w tym samym kolorze co masz tunel środkowy (te plastiki po bokach) a widać że jest zupełnie inna. Jak nie wierzysz wbij do mnie do tematu, bo mam taką samą tylko że z perforacją i sobie porównasz.

• Pomoc techniczna 4
Opublikowano
5 minut temu, KonradA4troop napisał:

Ty ślepy jesteś? przecież widać że farba schodzi z pokręteł, kierownica jest wytarta i brudna przede wszystkim, a gałka na 100% jest w innym kolorze, powinna być w tym samym kolorze co masz tunel środkowy (te plastiki po bokach) a widać że jest zupełnie inna. Jak nie wierzysz wbij do mnie do tematu, bo mam taką samą tylko że z perforacją i sobie porównasz.

Szkoda strzępić ryja do niego nic nie dociera kiera jest idealna i ....uj

• Pomoc techniczna 2
Opublikowano
16 minut temu, rafalpe napisał:

Zobaczcie panowie na starą gałkę - jest perfor a teraz założył gładką ?? i jeszcze się kłóci że tak ma być ???????

W ASO dobrze sprawdzili. Sam tez to sprawdzałem... Mam jasną podsufitkę, siedzenia mają obicia w kolorze gałki i VIN tez to potwierdza. Więc kłócić się nie będę. Swoje wiem...

Poprzednia gałka była z modelu B7

Opublikowano

ASO w Bangladeszu ci to sprawdzało? Gałka nie ma nic do podsufitki.... powinienneś mieć dokładnie taką jak ja mam u siebie. Chyba że robisz sobie w środku Harlekina, to jak tak to się nie wtrącam. :D

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, rafalpe napisał:

Zgadzam się, kolor to ewidentnie nie jest soul tylko szary achmat, źle dobrany kolor do reszty tapicerki. Nooo ale co tu gadać jak i tak koleś wie lepiej i będzie się tym na siłę zachwycać ?

na marginesie dałeś za gałkę 729 zł a to jest cena katalogowa, powtarzam katalogowa. Nie dali ci nawet standardowego rabatu minimum 10% który dostaje każdy na dzień dobry ? 

Dali rabat ponad 100zł bo za montaż płaciłem grosze....:cygaro: W DE Kosztuje taka 165 euro..:dance2:

Edytowane przez NelsonPL