karolek_ust Opublikowano 17 Października 2022 Opublikowano 17 Października 2022 15 minut temu, czareq napisał: lepiej będzie jak moderator zamknie ten śmieszny temat a otworzy wówczas kiedy właściciel wrzuci coś SENSOWNEGO i potwierdzi zdjęciami szkoda bić piane dla nowych dywaników i projektorów które mają 42 strony Polać temu Panu , ile można zdjęć z google oglądać
Rob@k Opublikowano 17 Października 2022 Opublikowano 17 Października 2022 9 minut temu, karolek_ust napisał: Polać temu Panu , ile można zdjęć z google oglądać Bo tylko tyle potrafi sam zrobić. 3
Jack0 Opublikowano 19 Października 2022 Opublikowano 19 Października 2022 Nie przesadzajcie i pozwólcie żyć innym po swojemu. Zresztą na samej górze jest duży czerwony przycisk. 1 3
Awra Opublikowano 19 Października 2022 Opublikowano 19 Października 2022 Też nie jestem za zamykaniem tematu, nie raz się tutaj dobrze pośmiałem
NelsonPL Opublikowano 10 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2022 (edytowane) Wpadły nowe dodatki do mojego Audi ULTRA 1. Uchwyt automatyczny samochodowy: JOYROOM JR-ZS248 (15W) z ładowaniem bezprzewodowym. 2. JOYROOM C-A09 (30W) (dwa wejścia USB) (QC 3.0) ULTRA JOYROOM.mp4 Edytowane 11 Grudnia 2022 przez NelsonPL 1
KonradA4troop Opublikowano 10 Grudnia 2022 Opublikowano 10 Grudnia 2022 33 minuty temu, karolek_ust napisał(a): Wow pierwsze zakupy poza ASO Ale że taką tandetę od chinoli kupił? przecież only OEM. 1
karolek_ust Opublikowano 10 Grudnia 2022 Opublikowano 10 Grudnia 2022 3 godziny temu, KonradA4troop napisał(a): Ale że taką tandetę od chinoli kupił? przecież only OEM. Od jakiś Polaczków z zielonej góry jak tak można 1
Leszczonka Opublikowano 11 Grudnia 2022 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Ale bieda,lepiej w aso było poszukać ori.. 2
Tomek_091019 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Byłeś montować w ASO?? ULTRA brzydko wygląda ten zwisający kabel.
NelsonPL Opublikowano 11 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, Tomek_091019 napisał(a): Byłeś montować w ASO?? ULTRA brzydko wygląda ten zwisający kabel. Wygląda i działa świetnie. Nie wiem czy wiesz ale żeby ładować telefon musi uchwyt mieć zasilanie. Nad uchwytem długo się zastanawiałem ( oglądałem testy, czytałem, itd ) Ten co wybrałem jest jednym z najlepszych w rankingu 2021 Więc jest to mój dobrze przemyślany wybór. Spisuje się super. Jestem z niego mega zadowolony. Edytowane 11 Grudnia 2022 przez NelsonPL
rafalpe Opublikowano 11 Grudnia 2022 Opublikowano 11 Grudnia 2022 45 minut temu, NelsonPL napisał(a): Wygląda i działa świetnie. Nie wiem czy wiesz ale żeby ładować telefon musi uchwyt mieć zasilanie. Nad uchwytem długo się zastanawiałem ( oglądałem testy, czytałem, itd ) Ten co wybrałem jest jednym z najlepszych w rankingu 2021 Więc jest to mój dobrze przemyślany wybór. Spisuje się super. Jestem z niego mega zadowolony. Ale jest brzydki, podobnie jak twój samochód. 1
Chuck Norris Opublikowano 11 Grudnia 2022 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Serio nagrałeś kolego wkładanie telefonu do uchwytu samochodowego z 3 różnych perspektyw? Dobrze, że dodałeś nick na filmiku 42 strony w wątku mnie zaciekawiły, a tu takie "apgrejdy" 1
Tomek_091019 Opublikowano 12 Grudnia 2022 Opublikowano 12 Grudnia 2022 19 godzin temu, NelsonPL napisał(a): Wygląda i działa świetnie. Nie wiem czy wiesz ale żeby ładować telefon musi uchwyt mieć zasilanie. Nad uchwytem długo się zastanawiałem ( oglądałem testy, czytałem, itd ) Ten co wybrałem jest jednym z najlepszych w rankingu 2021 Więc jest to mój dobrze przemyślany wybór. Spisuje się super. Jestem z niego mega zadowolony. Z tego co widzę, to kabel wychodzi z tyłu uchwytu i jest to ładowarka indukcyjna więc nie trzeba go za każdym razem ruszać żeby podładować telefon. Kabel można puścić środkiem obok kratki wentylacyjnej, żeby nie zwisał na pół konsoli, no ale trzeba by było trochę pogrzebać, a ASO tego nie zamontuje... Btw. mamy koniec 2022 więc ranking trochę nieaktualny
qlimazz Opublikowano 12 Grudnia 2022 Opublikowano 12 Grudnia 2022 Co do filmiku.. ja się pytam gdzie są zielone ultra lasery?
NelsonPL Opublikowano 12 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2022 (edytowane) 23 minuty temu, Tomek_091019 napisał(a): Z tego co widzę, to kabel wychodzi z tyłu uchwytu i jest to ładowarka indukcyjna więc nie trzeba go za każdym razem ruszać żeby podładować telefon. Kabel można puścić środkiem obok kratki wentylacyjnej, żeby nie zwisał na pół konsoli, no ale trzeba by było trochę pogrzebać, a ASO tego nie zamontuje... Btw. mamy koniec 2022 więc ranking trochę nieaktualny Kabel na filmiku jest za długi. Już jest taki jaki powinien być. Uchwyt pierwsza klasa. Jeśli chodzi o uchwyt to jest to jeden z najlepszych na rynku. Edytowane 12 Grudnia 2022 przez NelsonPL
karolek_ust Opublikowano 12 Grudnia 2022 Opublikowano 12 Grudnia 2022 39 minut temu, Tomek_091019 napisał(a): Z tego co widzę, to kabel wychodzi z tyłu uchwytu i jest to ładowarka indukcyjna więc nie trzeba go za każdym razem ruszać żeby podładować telefon. Kabel można puścić środkiem obok kratki wentylacyjnej, żeby nie zwisał na pół konsoli, no ale trzeba by było trochę pogrzebać, a ASO tego nie zamontuje... Btw. mamy koniec 2022 więc ranking trochę nieaktualny Ważne że jest najlepszy i tyle ja teraz kupiłem nowy telefon Nokia 3310 był numer 1 w rankingu w 2000 roku . I jest najlepszy Naprawdę 1
Tomek_091019 Opublikowano 12 Grudnia 2022 Opublikowano 12 Grudnia 2022 18 minut temu, NelsonPL napisał(a): Kabel na filmiku jest za długi. Już jest taki jaki powinien być. Uchwyt pierwsza klasa. Jeśli chodzi o uchwyt to jest to jeden z najlepszych na rynku. Nie wiem, ale czasami mam wrażenie, że pisze to jakiś bot reklamowy... O co by nie zapytać, to na końcu i tak jest "Jestem ULTRA zadowolony... najlepszy produkt... Mam go od 2 dni, ale jest najlepszy na świecie... Nie wypróbowałem nic innego, ale ten jest najlepszy... Brakuje tylko napisu "ten post jest sponsorowany przez" Obojętnie jakiego kabla byś tam nie dał, to i tak jak dla mnie wygląda to ULTRA badziewnie, nie ważne że sama ładowarka/uchwyt jest NAJLEPSZY NA ŚWIECIE. Jak raz na 2 miesiące używam nawigacji przyklejonej do szyby to szlak mnie trafia jak zwisa mi jakiś kabel. Taki uchwyt z tym kablem wyleciałby u mnie po 3 dniach...
rafalpe Opublikowano 14 Grudnia 2022 Opublikowano 14 Grudnia 2022 W dniu 12.12.2022 o 16:36, NelsonPL napisał(a): Kabel na filmiku jest za długi. Już jest taki jaki powinien być. Uchwyt pierwsza klasa. Jeśli chodzi o uchwyt to jest to jeden z najlepszych na rynku. Pochwal się jeszcze jaki masz telefon do tego najlepszego uchwytu na świecie ?
jedrekx Opublikowano 14 Grudnia 2022 Opublikowano 14 Grudnia 2022 zamiast szukać pierdół zainwestuj lepiej w lusterko fotochrom... niedrogi mod, a lusterko wygląda lepiej i nie trzeba pamiętać o klikaniu jak ktoś Cię oślepia.
Rekomendowane odpowiedzi