biggman Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Jak będę w domu w niedzielę to też wpadnę ale nie wiem czy do wawy nie będę miał kursu... Ja to bym rzekł bardziej na łuków Ja tez bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymek127 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 I ja postaram się wpaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Sprzedałem a4:( ale kupiłem A6:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 To nic nie zmienia :-) Wpadaj na następnego spota, chciałbym ja obejrzeć ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Spoko jak będę miał czas (A z tym to ciężko ostatnio) to na pewno wpadnę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Trzymam za słowo :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian998998 Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 A z jakim motorem ta A6 kupiles?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 2,8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 2.8 Q mój ulubiony:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian998998 Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 To jeszcze jakies T domontowac i zestroic:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Oglądałem bardzo ładne 2.7biturbo ale narazie mam inne wydatki niż auto A 2.7 biturbo do tanich w eksploatacji nie należy. Jak skończe budować dom i wszystko będzie się dobrze układać to napewno wpadnie albo 4.2 albo 2.7 biturbo ---------- Post dopisany at 10:01 ---------- Poprzedni post napisany at 09:59 ---------- A tak w ogóle może ktoś chce kupić a4 1.8 automat na sekwencji 1996 r stan dobry- 6500zł.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Kiesielku może podrzucisz gdzie tanio styropian kupię na elewację i podłogowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Stary jeszcze tak ogarnięty to nie jestem narazie faza planów i pozwoleń... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 No to pogadamy za rok, bo tyle papiery się załatwia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Dzięki za wsparcie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Przechodziłem przez to... miej tylko nadzieję, że za pierwszym razem Ci wszystko przejdzie. Jak składałem na warunki zabudowy to mi nie dali tak jak chciałem, bo zaburzyłbym harmonię osiedla.... od nowa wszystkie plany przerabiać było trzeba.... ciężko to wspominam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 No mam nadzieje że będzie łatwiej bo to wioska i tam i tak bardzo harmoni nie ma ale pożyjemy zobaczymy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 W sumie nie powinni robić problemów, ale..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Przypomnijcie mi się jutro ze styropianem, siostra dopiero co kupowała szwagier jakoś dobry kontakt złapał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Świnta, świnta i po świntach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi