HarryH Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Witam Panowie, może nie jestem aż tak nowy na forum ale bliżej się nie znamy, słuchajcie czytam że robicie mały spocik, czy mógłbym się na nim zjawić? Jasne dawaj śmiało na 16.00 w niedzielę Wstęp wolny dla wszystkich ---------- Post dopisany at 13:36 ---------- Poprzedni post napisany at 09:57 ---------- W pierwszym poście poprawiłem termin spotu, zbierać się licznie A ja poproszę kogoś o podjechanie po mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Ja się nie deklaruje, bo mówię jedno, a wychodzi co innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 luz zajedź jak Ci się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 masz moze czarne kombi na ramkach z rejestracja na WS 6xxxx ?;] bo nie moge zlokalizowac kto to;pna spota kazdy moze wpasc ;] To nie Karola autko Ja mam WS 5xxxx ---------- Post dopisany at 14:41 ---------- Poprzedni post napisany at 14:39 ---------- Też postaram się być w niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes2411 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 ok niedziela 16 jak mnie baba z domu wypuści to będę na pewno he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 masz moze czarne kombi na ramkach z rejestracja na WS 6xxxx ?;] bo nie moge zlokalizowac kto to;pna spota kazdy moze wpasc ;] To nie Karola autko tamto co ja widuje czesto ma podwojny wydech prosty wiec na bank jest to 1.8T lub inna benzyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes2411 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 podwójny wydech prosty, to mój, czarne kombi to moje, rejestracja WS, to nie moje he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Też widziałem kilka razy....kierowca mnie zignorował jak machnąłem ręką. ---------- Post dopisany at 16:19 ---------- Poprzedni post napisany at 16:14 ---------- Zresztą co się dziwić, jak ja jadę to wąski tunel tylko przed sobą.... ostatnio Broda ze 30s trąbił zanim się obejrzałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Też widziałem kilka razy....kierowca mnie zignorował jak machnąłem ręką.---------- Post dopisany at 16:19 ---------- Poprzedni post napisany at 16:14 ---------- Zresztą co się dziwić, jak ja jadę to wąski tunel tylko przed sobą.... ostatnio Broda ze 30s trąbił zanim się obejrzałem No ja też ostatnio Ci światłami migałem Przejeżdżałeś 1m ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Z góry przepraszam, ostatnio za dużo na głowie i w głowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 tooomeeek czekam na info od ciebie pisalem ci na fejsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Oddział Specjalny - Kabaret pod Wyrwigroszem - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian998998 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Dobra Pany to w końcu kto będzie bo nie wiem co mam z niedziela robic czy mi sie oplyla dyndac 70km ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Ja będę na bank, choć miałbym na glanach przygonic :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian998998 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Pany Mam na sprzedaż moją małą sieczkarnie:P Chopper Romet R150 Pilnie Sprzedam (3172328173) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ---------- Post dopisany 14-04-2013 at 11:58 ---------- Poprzedni post napisany 13-04-2013 at 15:57 ---------- Pany i jak tam z dzisiejszym spotem. bedzie ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Ja będę na bank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian998998 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Tylko Ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Nikt inny nie potwierdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian998998 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 A coś masz nowego do pokazania:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 na 90% bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi