Skocz do zawartości
IGNOROWANY

"Spoty w Siedlcach, parking Polimex-Mostostal, zapraszamy!!!"

HarryH

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Panowie, może nie jestem aż tak nowy na forum ale bliżej się nie znamy, słuchajcie czytam że robicie mały spocik, czy mógłbym się na nim zjawić?

Jasne dawaj śmiało na 16.00 w niedzielę :decayed: Wstęp wolny dla wszystkich :wink:

---------- Post dopisany at 13:36 ---------- Poprzedni post napisany at 09:57 ----------

W pierwszym poście poprawiłem termin spotu, zbierać się licznie :decayed: A ja poproszę kogoś o podjechanie po mnie :decayed:

• Odpowiedzi 4.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

masz moze czarne kombi na ramkach z rejestracja na WS 6xxxx ?;] bo nie moge zlokalizowac kto to;p

na spota kazdy moze wpasc ;]

To nie Karola autko :P

Ja mam WS 5xxxx :wink:

---------- Post dopisany at 14:41 ---------- Poprzedni post napisany at 14:39 ----------

Też postaram się być w niedziele :decayed:

masz moze czarne kombi na ramkach z rejestracja na WS 6xxxx ?;] bo nie moge zlokalizowac kto to;p

na spota kazdy moze wpasc ;]

To nie Karola autko :P

tamto co ja widuje czesto ma podwojny wydech prosty wiec na bank jest to 1.8T lub inna benzyna

Też widziałem kilka razy....kierowca mnie zignorował jak machnąłem ręką.

---------- Post dopisany at 16:19 ---------- Poprzedni post napisany at 16:14 ----------

Zresztą co się dziwić, jak ja jadę to wąski tunel tylko przed sobą.... ostatnio Broda ze 30s trąbił zanim się obejrzałem :kox:

Też widziałem kilka razy....kierowca mnie zignorował jak machnąłem ręką.

---------- Post dopisany at 16:19 ---------- Poprzedni post napisany at 16:14 ----------

Zresztą co się dziwić, jak ja jadę to wąski tunel tylko przed sobą.... ostatnio Broda ze 30s trąbił zanim się obejrzałem :kox:

No ja też ostatnio Ci światłami migałem ;) Przejeżdżałeś 1m ode mnie :)

Dobra Pany to w końcu kto będzie bo nie wiem co mam z niedziela robic czy mi sie oplyla dyndac 70km ;P

Pany Mam na sprzedaż moją małą sieczkarnie:P Chopper Romet R150 Pilnie Sprzedam (3172328173) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

---------- Post dopisany 14-04-2013 at 11:58 ---------- Poprzedni post napisany 13-04-2013 at 15:57 ----------

Pany i jak tam z dzisiejszym spotem. bedzie ktoś?