neokamil Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 mi diesel potrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ino_hizo2 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Czy w Siedlcach jest jakiś sklep Car Audio?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
levis1991 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 ino w takim dużym mieście napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ino_hizo2 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Tylko gdzie go znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Na Brzeskiej i na Starzynskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ino_hizo2 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Na Starzyńskiego byłem się dzisiaj przejechać, ale nic nie widziałem. Dzięki uprzejmości jednego z kolegów dowiedziałem się, że trzeba przez to złomowisko ponoć przejechać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tracer90 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 zgadza sie musisz przez zlomowisko przejechac i po lewej stronie bedzie,szyldu nie ma przy drodze ? na brzeskiej ten sklep jest polaczony z meblowym ? nie wiecie moze gdzie w Siedlcach mozna przyciemnic (wiadomo tanio i dobrze)szyby tylko laser ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 W Siedlcach ponoć tylko Laser, podobno w Garwolinie dobrze robią, Karol przybliżyć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
levis1991 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Laser Świdry(koło Łukowa) · Laser Siedlce · Laser Garwolin. Laser Siedlce Jedna dobra firma;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 ja robiłem w Garwolinie z polecenia i zrobili ładnie jak coś znajdę kontakt do nich. 350zł komplet bez przodów, czyli zgodnie z przepisami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 ma ktos moze jakiegos avanta w tedei na sprzedaz ? do ok 9tys lub cos podobnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 kolega ma 2,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 ee.. ubezpieczenie musi byc mniejsze wiec odpada ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 robimy spota w nd kto chętny ---------- Post dopisany at 17:27 ---------- Poprzedni post napisany at 17:27 ---------- Domin ma chęć wpaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
levis1991 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 ja będe napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tracer90 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 ja robiłem w Garwolinie z polecenia i zrobili ładnie jak coś znajdę kontakt do nich. 350zł komplet bez przodów, czyli zgodnie z przepisami. poszlo PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 To niech Domin przyjeżdża,my z Lucia będziemy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 pasuje gamonia ugościć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Chlebem wódką i solą :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi