Rafi78 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 OK to ja swoja uruchomie i tez przyjade mialem byc jednosladem ale juz niech bedzie:P O i taki miały filmik:) gdzie z grilem stoje:P vagpodlasie.pl - rozpoczecie sezonu 2013: prolog on Vimeo Adrian wpadaj z grillem bedzie koks spocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian998998 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Dobra wpadne bez grila:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi78 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Dobra wpadne bez grila:P to się kiełbachę opierdo...li na zimno i tez będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Dlaczego nie na 16?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Meldowac kto będzie i na która to jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmistrz Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Kto się wybiera? Dużo was? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Będę I ja mam chec:D Wyslane z RNSA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmistrz Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Będę I ja mam chec:D Wyslane z RNSA Ja też mam chęć To jak lecim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian998998 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 A u mnie wlasnie napiżdza burza z gradem:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Ja będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Ja będę ale z kierownikiem, bo będę alkicholizowal się trochę ;-) ludzie to mają szczęście:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Mogę podjechać, ale na 16,,, niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian998998 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Ja przed 16 ruszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 zaraz wyjerzdzam:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 U mnie diametralnie sie zmieniło niestety nie wyrobie sie z góry przepraszam ale ja nie będę ;((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 U mnie diametralnie sie zmieniło niestety nie wyrobie sie z góry przepraszam ale ja nie będę ;((( to płytke ze zdjęciami dam Haremu:wink: ---------- Post dopisany at 20:07 ---------- Poprzedni post napisany at 15:36 ---------- Dzieki za spota;-) Wyslane z RNSA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi78 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 U mnie diametralnie sie zmieniło niestety nie wyrobie sie z góry przepraszam ale ja nie będę ;((( to płytke ze zdjęciami dam Haremu:wink: ---------- Post dopisany at 20:07 ---------- Poprzedni post napisany at 15:36 ---------- Dzieki za spota;-)http://img.tapatalk.com/d/13/06/10/amequpa7.jpghttp://img.tapatalk.com/d/13/06/10/a9uge4e2.jpg Wyslane z RNSA wybaczcie, że nawaliłem a widzę, że zacne towarzystwo było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmistrz Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 U mnie diametralnie sie zmieniło niestety nie wyrobie sie z góry przepraszam ale ja nie będę ;((( to płytke ze zdjęciami dam Haremu:wink: ---------- Post dopisany at 20:07 ---------- Poprzedni post napisany at 15:36 ---------- Dzieki za spota;-)http://img.tapatalk.com/d/13/06/10/amequpa7.jpghttp://img.tapatalk.com/d/13/06/10/a9uge4e2.jpg Wyslane z RNSA wybaczcie, że nawaliłem a widzę, że zacne towarzystwo było Ja również miałem być, ale tak jakoś się zaje**łem, że usnąłem i troche za późno wstałem masakra Ale widzę, że sporo was było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi