kalik Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Stary parch poobijany z każdej strony, po ciemku i z daleko ładne... a za dnia i z bliska czasem wina brak. [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 16:21_________________________________________________Może się ustawimy na niedzielę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ja jestem za w tę niedziele spocik o 15.00 razem z TCS'em kto reflektuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomyt Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Ja standardowo już pracuję jak zwykle :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Tomyt każdy nowy musi się przedstawić, co robi czym wcześniej jeździł i dlaczego A4 Dawaj Dawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomyt Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Musi to na Rusi a w Polsce jak kto chcę Mam na imię Tomek 25 lat, pracuję u nas w przydrożnym Mc Swoją przygodę z autami zacząłem jakieś 7 lat temu z golfem II, po 4 latach zmieniłem na lagunę I ph II no i miesiąc temu zostałem posiadaczem "4 kółek". Dlaczego A4 ? Ma coś w sobie, ogólnie podoba mi się sylwetka B6, są to długodystansowe samochody, przynajmniej taką mają opinie a ja lubie dużo jeździć o ile mnie na to stać Zanim sie jednak zdecydowałem na A4 to muszę przyznać, że przewertowałem allegro wzdłuż i wszerz w poszukiwaniu czegoś ciekawego i miałem zamiar kupić naprawdę różne samochody. Stanęło na A4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Witamy Cię Tomku. :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Witamy. Przypomnij się o historię przygody w siedleckim MC Czyje to B6? http://forums.clubrsx.com/showthread.php?t=766671 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Bezwypadkowe, zadbane, nie palący właściciel, przebieg 170 kkm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neokamil Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Siema wszystkim:) długo mnie tu nie bylo:) ale nadrobilem chyba wszystkie zaleglosci:) to co ustawiamy sie na niedziele? ja i kolega Pawel przyjedziemy dwiema lalkami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_1989 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Witam.no właśnie mogło by coś być to wpadli byśmy pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Mi niedziela pasuje. Podajcie proszę tylko jakąś godzinę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Poczekajcie. Może ktoś z Mińska by sie szykował do przyjazdu, do tego zwołalibysmy łuków i garwolin i ogarneli jakiś większy spocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_1989 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No to zawsze można spotkać się dwa razy przecież :> A jeżeli chodzi o godzinę to może tak jak zawsze o 16.00??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neokamil Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 wieksza impreza sie szykuje:) jak widze:) no mi jak najbardziej pasuje 16:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broda Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Ja tam wam swoim szmelcwagenem nie będę spota Adi psuł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 passat to prawie audi dawaj na spota chętnie obejrzę Twoje autko też bede o 16.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Objechałeś mnie szmelcwagenem, przyjedź... oddam mu .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Mnie nie będzie. A propo, ciekawe któremu c**jowi było potrzebne i mi zabrał :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neokamil Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 hej paparazzi :> gdzie sa zdjecia z mega zlotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi