kalik Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Rower dosiądę i będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 bedzie probolem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 No jeszcze się nie zdażyło, żeby wszystkim pasowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kisielek Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 ja lecę cabrio nad morze, więc odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_1989 Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Panowie wiem że to nie ten dział ale mam taki problem.Wczoraj jak dałem trochę ognia mojej rakiecie to coś zwaliło się w sprzęgle chyba.nawet jak na maxa jest wciśnięte to nadal ciągnie i nie ma się wrzucać biegów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 jedź do Tadka na Monte Cassino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 14 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 odpowietrzenie wysprzęglika, jedź gdzie Korzeń radzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obsession Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 HarryH nie leciałeś dziś przypadkiem w stronę Mińska trasą przez Targówkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooMeeK87 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Witam też bym chętnie na coś takiego uczęszczał do Was bo w Soko nic takiego nie ma miejsca A tak w ogóle spoza WS inni też mile widziani ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 oj ja dopiero do siebie doszedłem po baletach wczorajszych także to nie ja byłem Wszyscy są mile widziani Zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 gdyby ktoś czegoś szukał do rezania :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=202882.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_1989 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Niestety Panowie nie wystarczyło odpowietrzyć wysprzęglika. Docisk pękł i pogruchotał wszystko wkoło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 To parę groszy poleci. Nie przejmuj się. Zrobisz i będzie zapitalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_1989 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 no innego wyjścia nie ma.jutro już powinna być gotowa,dobrze że udało mi się ogarnąć taniej części to w 2 tyś z robocizną się zmieszczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Dwumas też wymieniałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_1989 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 No Trzeba bo luz ma konkretny więc nie ma sensu go wsadzać.Więc pójdzie nowy dwumas,docisk.tarcza,łożysko oporowe.Jeszcze dochodzi do tego spawanie obudowy skrzyni biegów która ucierpiała w tym wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 To się nieźle musiało potelepotać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_1989 Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 No nieźle to mało powiedziane ale już skrzynia zespawana,czekam tylko na części i jak dzisiaj będą to maszyna będzie gotowa :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 widzisz. a tak płakałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooMeeK87 Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Witam , chciałbym zapytać czy ktoś w Siedlcach (okolicach) ma autko z 2.0 ALT w gazie(nie tylko) i rozwiązuje bądź rozwiązał problemy oleju i wyskakujących CHECK-ów ?? Szukam pomocy i wymiany zdań oraz poglądów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi