kalik Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Będzie ktoś jutro o tej 18??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 rano o 11 jade nad bug. jak wroce to bede. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broda Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 TOmek czy ty posiedzisz troche w domu dzis rano wawa teraz jakiś bug, żadnego weekendu nie przepuścisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Był ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 nom ja byłem i pojeździłem po parkingu i do domu wróciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 ups ja to standardowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broda Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Harry - bolid pięknie fuka - Ty wiesz jak mnie zawrócić - trochę się zagapiłem ale idziesz równo (chyba mi z 40KM uciekło) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 gazownia u mnie lux ustawiona i teraz lata dosłownie zajrzymy do tej Twojej czy mapki są lux i też będzie latać ;D Następnym razem startujemy z miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broda Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 No chętnie bym się przypomiał kiedyś, ja na LPG mam gorszy dół trochę ale sie przyzwyczaiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 HarryH gdzie robiles gaz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 na Sportowej ale teraz bym pojechał do Lublina lub Mławy, zajrzyj na lpg-forum.pl dużo się dowiesz albo na spota to pogadamy i powiem Ci na co zwrócić uwagę @Broda dół można poprawić, też tak miałem a teraz nie ma różnicy ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 juz tam pisalem, koles z lbna obcykany ale wyliczyl 3400 za instalacje... ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 jak na hanach pojedyńczych, stagu 300 premium, reduktorze arc01 pewnie faro zamiast miedzi, robocizna to tak to wychodzi, w Siedlcach nie ma za bardzo gdzie dać auta na zagazowanie, ja teraz bym sam założył tylko papiery bym załatwiał ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broda Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Ja polecam Mławę (hanna, stag, Vega-i) Jarek zna się trochę. Może jest trochę km ale warto. Cena podobna jak w Siedlcach. Ja zajechałem na 8 rano i o 12 już wyjeżdżałem do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Jakoś tak na Siedlce mi pasuje.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broda Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Kurna pod wiezieniem he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 o Masz ale obeszło się bez rękoczynów Ta starsza kobieta to nawet z Mokobodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Eh ci ludzie to głupi... jedno co się awanturują, drudzy co nagrywają i trzeci co rozpowszechniają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_1989 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Witam Panowie.ostatnio dawno tu nie zaglądałem.Mam takie pytanko.Jakiej firmy tarcze hamulcowe proponowali byście kupić i czy ciężko je wymienić we własnym zakresie w warunkach garażowych???.Chodzi tylko o tył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi