Broda Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 Dlatego przed żelkowem zwalniam, zdradziły Cię blachy i ledy w postojówkach. Ja darłem do końca a Ty?
ramzes2411 Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 Hey Chłopaki Na co zwrócić uwagę kupując 1.8 T mierniki i VAGa już mam http://otomoto.pl/audi-a4-1-8t-super-stan-zobacz-C21283940.html Jest taka jedna rzecz niby oczywista ale jednak, sprawdź w autku czy wszystko działa od świateł zaczynając na zapalniczce kończąc. Sam wczoraj kupiłem Audice i przeoczyłem przycinającą się szybę od strony pasarzera oczywiście wszystko idzie naprawić, ale takie nie działające urządzenie daje szersze pole manewru przy zbijaniu ceny. Życzę powodzenia przy zakupię samochu
Paweł_1989 Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 ja również gaz cały czas w podłogę,jak tylko widziałem że bedziesz probował uciekać :> szczerze powiem że przez jakiś czas próbowałem gonić za tym czerwonym Lancerem na blachach WS ale zwiał mi na zakrętach a później to już po zawodach było
ramzes2411 Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Witam! Panowie mam pytanie gdzie w Siedlcach można dobrze i porządnie założyć instalację gazową Nie tanio tylko porządnie
Broda Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Ja do Mławy jeździłem a w SDL niestety nikogo Ci nie polecę.
Paweł_1989 Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Ja zakładałem na Sportowej i nie narzekam,do tej pory większych problemów nie było.
ramzes2411 Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Mława? trochę daleko, a coś konkretniej jakiś adresik czy cóś?
Korzeń Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 06-500 Mława, Gdyńska 25 mazowieckie Tel.: 236553355
ramzes2411 Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Witam słyszeliście może o firmie Auto-Bayer ze Strzały? gaz zakładają, ktoś może wie coś więcej? Koledzy polecają Mławę ale to 1. strasznie daleko 2 brak czasu żeby tam jechać, zbliża się koniec roku a co za tym idzie w mojej branży wszyscy chcą mieć wszystko na wczoraj nie mam czasu się ruszyć. Jeśli ktoś ma jakąś cenną opinię o tej firmie proszę pisać
kalik Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Witam słyszeliście może o firmie Auto-Bayer ze Strzały? gaz zakładają, ktoś może wie coś więcej? Koledzy polecają Mławę ale to 1. strasznie daleko 2 brak czasu żeby tam jechać, zbliża się koniec roku a co za tym idzie w mojej branży wszyscy chcą mieć wszystko na wczoraj nie mam czasu się ruszyć. Jeśli ktoś ma jakąś cenną opinię o tej firmie proszę pisać To druciarze straszni....
Korzeń Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Witam słyszeliście może o firmie Auto-Bayer ze Strzały? gaz zakładają, ktoś może wie coś więcej? Koledzy polecają Mławę ale to 1. strasznie daleko 2 brak czasu żeby tam jechać, zbliża się koniec roku a co za tym idzie w mojej branży wszyscy chcą mieć wszystko na wczoraj nie mam czasu się ruszyć. Jeśli ktoś ma jakąś cenną opinię o tej firmie proszę pisać Powiem Ci tak. Też podchodziłem tak jak Ty do życia i pewnych tematów. Szkłem d*py nie podetrzesz. Co z tego że założysz gaz na miejscu jak i tak za 3 albo 6 miesięcy będziesz pytał ponownie gdzie wyregulować gaz etc. Zrobić raz a porządnie i se d*py nie zawracać.
ramzes2411 Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Jestem prawie zdecydowany na Mławę tylko mam jedno pytanie z tego co pamiętem przy instalacji w poprzednim autku trzeba było jeździć dwa razy raz na montaż drugi raz do regulacji, ciekawi mnie jak jest z tymi nowoczesnymi instalacjami? wystarczy tylko jeden przyjazd?
Broda Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Jestem prawie zdecydowany na Mławę tylko mam jedno pytanie z tego co pamiętem przy instalacji w poprzednim autku trzeba było jeździć dwa razy raz na montaż drugi raz do regulacji, ciekawi mnie jak jest z tymi nowoczesnymi instalacjami? wystarczy tylko jeden przyjazd? Siema Ja pojechałem do mławy na 8 rano byłem umówiony, nagle 5 chłopa wparowało do mojego paska jeden kable drugi zbiornik 2 przy silniku , kolejny w srodku modzi. I tak o 12 miałem już zagazowanego paska oczywiście po regulacji i na nastepną wizytę pojechałem po przejechaniu 10 tyś km i nic sie nie działo - ja jestem zadowolony z roboty i wybranych materiałów do paska.
ramzes2411 Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Na 8 rano? to o której musiałeś wyjechać?.
kalik Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Do Mławy masz 200km, 3h jazdy..... Co taki przerażony?
ramzes2411 Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Nie przerażony to nie, będę musiał pogadać z szefem i poprosić o wolne bo Pan Nowotczyński pracuje tylko od poniedziałku do piątku no ale co robić trudno. Wkurza mnie tylko to że po JAKOŚC muszę jechać 200 km że nie ma nic bliżej
Broda Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 To wcale nie jest tak daleko (pogadaj z korzeniem który potrafił na pierwszy przegląd pojechać po pracy czyli o 15 godz. i zajechać pewnie około 17)
Korzeń Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 oj tam oj tam to było dawno temu i nie prawda :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi