kalik Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Trzeba przyznać... troszkę się skomplikowało...
pioteros Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 gdzie podjechac z praniem całego auta ? (tapicerka, boczki, wykladzina, deska, tunel, bagaznik, podsufitka tak by sie nie odkleila:P ) i jakie sa ceny jesli znacie
kalik Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 gdzie podjechac z praniem całego auta ? (tapicerka, boczki, wykladzina, deska, tunel, bagaznik, podsufitka tak by sie nie odkleila:P ) i jakie sa ceny jesli znacie Na TCS chwalili zakład gdzieś na przeciwko Lidla.... Może byś się pokazał kiedyś na spocie? Obtrąbiłęm już Cię kilka razy na mieście....
pioteros Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 mnie? kiedy? ja cie tylko raz widzialem ale nie ja bylem za kolkiem :>
kalik Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 W kalendarzu dat i godzin nie zapisuję kiedy kogo spotkam, ale kilka razy się zdarzyło....chyba, że przyzwyczajony jesteś, że trąbią i nie zwracasz uwagi....
HarryH Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Opublikowano 8 Marca 2012 no ja tez na mieście kilka razy Cię pioteros spotkałem, dawaj na spota, może w tą niedzielę znów coś ogarniemy, jak nie będzie minusowej temperatury
pioteros Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 to chyba czas do laryngologa isc chociaz sluch mam dobry ;d na spota mam nadzieje w koncu sie wybrac kiedys chociaz na tych parenascie minut:)
Korzeń Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 W kalendarzu dat i godzin nie zapisuję kiedy kogo spotkam, ale kilka razy się zdarzyło....chyba, że przyzwyczajony jesteś, że trąbią i nie zwracasz uwagi.... Wtorek. 18:15. Most Łukowski. Jechałem za Tobą. Ja zapisuję
kalik Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 W kalendarzu dat i godzin nie zapisuję kiedy kogo spotkam, ale kilka razy się zdarzyło....chyba, że przyzwyczajony jesteś, że trąbią i nie zwracasz uwagi.... Wtorek. 18:15. Most Łukowski. Jechałem za Tobą. Ja zapisuję O masz.... ja to trochę ślepy i głuchy już jestem i nie zauważyłem... a jak jadę to tak skupiam się na jeździe, że tylko przed siebie patrzę.
kalik Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 lol nie jestem sam ;D Ja już swoje lata mam....chyba jeden z najstarszych na spotach, więc nie ma co się dziwić. Ale Ty młody byk?!
pioteros Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 40stki pewnie nie masz wiec tez nie jestes jeszcze jakims starym rowerem ;p pogoda w końcu robi się coraz cieplejsza więc i zderzak przód w końcu moge poprawic zeby nie opadal na slizgach^^
kalik Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 40stki pewnie nie masz wiec tez nie jestes jeszcze jakims starym rowerem ;p Nie dużo mi już brakuje......
kalik Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 ale brakuje =] Nie będę się z Tobą spierał o mój wiek. Będzie spot = masz być
HarryH Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Opublikowano 8 Marca 2012 pioteros tatusiek kaliko każe więc musisz być ;P
pioteros Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 no aż się boję co będzie jak się nie posłucham
Rekomendowane odpowiedzi