Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] Kilka pomysłów - proszę o radę

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam panowie , wiosna idzie i kilka pomysłów mi do głowy przyszło .wiem że taki spoiler zaj... wygląda na sedanie http://moto.allegro.pl/item591043991_lotka_aluminiowa_e36_a4_clica_calibra_tigra.html ale jak myślicie jak to będzie na avancie leżało ? kolejna sprawa brewki http://moto.allegro.pl/item572598352_audi_a4_typ_8e_po_2001_brewki_oryginalne_tc.html czy to prawda że ta moda wraca do nas z zachodu? Znalazłem też kozak zderzak http://moto.allegro.pl/item573636671_zderzak_przedni_audi_a4_8e.html ale boję się że stara mi go urwie na krawężniku , zawsze też marzyłem o lusterkach s4 i znalazłem takie http://moto.allegro.pl/item590074524_lusterka_m3_chrom_full_opcja_audi_a3_a4.html czy to ori? proszę o szczere opinie . chciałbym mieć najładniejszą a4 na forum i nie wiem czy w dobrym kierunku zmierzam :hi:

Opublikowano

prima aprilis?[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 20:45_________________________________________________

czy to ori?

:polew: :polew: :polew:

[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 20:47_________________________________________________

chciałbym mieć najładniejszą a4 na forum i nie wiem czy w dobrym kierunku zmierzam :hi:

jeśli chcesz mieć sesję zdjęciową pod koniec programu "operacja tuning" to kierunek :good:

Opublikowano

elegancko, zrób jeszcze działka kaliber 30 na masce i wyrzutnie rakiet na dachu i będzie kox :good::polew:

Opublikowano

Dobry żart prima aprillisowy :polew: A jak założysz ten spojler na Avanta to będziesz musiał uważać bo nie pod każdym mostem się zmieścisz z czymś takim :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

rzeźnik. jestes lepszy niz zarty Prima Apryllisowe na interii.pl :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

No to sie usmialem :decayed: Fajny temat :kox: A ten boiler na klape jest :kox:[br]Dopisany: Kwiecień 01, 2009, 09:38:08 _________________________________________________

chciałbym mieć najładniejszą a4 na forum i nie wiem czy w dobrym kierunku zmierzam :hi:

zły kierunek,dobry to pakiet S4 :)

Opublikowano

Zakładaj wszystkie wyżej wymienione graty ale pamiętaj- po modach przed pierwszym wyjazdem pozdzieraj wszystkie znaczki audi i obowiązkowo żeby wszystko grało troche kolorowych neonów pod spód i do wewnątrz. Napis Calibra Team też by nie źle wyglądał.

:decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Wrzucaj wszystko bedzie fajny polew, a dla zmniejszenia spalania to turbine trzeba wyrzucic !! :good:

Opublikowano

ale ossochodzi ja nie żartuję :mysli: proszę się nie naśmiewać bo zmienie klub :confused4: i przestane być członkiem :tongue4:. pomyślałem jeszcze czy na tym spoilerze na klapie dało by radę zamontować solara i żeby to w zimie za webasto robiło a w lecie zasilił bym z tego diody w spryskach . czy ktoś to rezał ? boberek? malik ? cuber ? pomóżcie

Opublikowano

Jeżeli mówisz poważnie to Twoja ksywa jest odpowiednia :decayed: Prawdziwy rzeźnik samochodowy z Ciebie :polew: :polew:

Opublikowano

No to teraz pojechałeś Kolego po całości....

W/g mnie to nie ta droga... :polew: ale moje zdanie to nic w porównaniu z wcześniejszymi opiniami

Pzdr PIXI :hi:

Opublikowano

Jeszcze jakaś mega płetwa rekina na dach. Czekamy na fotki wyrezanej na maxa bryki :decayed:

Opublikowano

boberek? malik ? cuber ? pomóżcie

:polew: :polew: :polew:

no to żeś pojechał po bandzie...

Opublikowano

proszę się nie naśmiewać bo zmienie klub :confused4

Prosze bardzo :polew:

Opublikowano

Te wszystkie graty które wymieniłeś wyżej pasują tylko do calibry lub golfa 3.Nie zakładaj tego badziewia,bo oszpecisz tylko ładny wygląd Audi.Pomyśl o ładnym felunku dobrej marki i o zawiasie to taka dobra rada :good:

Opublikowano
:sick3:
Opublikowano

..no no niezłe plany...ale ja do tego full pakietu proponuje przyciemnić wszystkie szyby ala lustro weneckie , łącznie z przednią...

Opublikowano

Te wszystkie graty które wymieniłeś wyżej pasują tylko do calibry lub golfa 3.Nie zakładaj tego badziewia,bo oszpecisz tylko ładny wygląd Audi.Pomyśl o ładnym felunku dobrej marki i o zawiasie to taka dobra rada :good:

Panowie nie róbcie sobie jaj... rzeźnik - gratulacje pomysłu na wątek :good:

Opublikowano

Panowie nie róbcie sobie jaj...

eee tam...On pierwszy zaczal... :tongue4:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...