rzeźnik. Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 witam panowie , wiosna idzie i kilka pomysłów mi do głowy przyszło .wiem że taki spoiler zaj... wygląda na sedanie http://moto.allegro.pl/item591043991_lotka_aluminiowa_e36_a4_clica_calibra_tigra.html ale jak myślicie jak to będzie na avancie leżało ? kolejna sprawa brewki http://moto.allegro.pl/item572598352_audi_a4_typ_8e_po_2001_brewki_oryginalne_tc.html czy to prawda że ta moda wraca do nas z zachodu? Znalazłem też kozak zderzak http://moto.allegro.pl/item573636671_zderzak_przedni_audi_a4_8e.html ale boję się że stara mi go urwie na krawężniku , zawsze też marzyłem o lusterkach s4 i znalazłem takie http://moto.allegro.pl/item590074524_lusterka_m3_chrom_full_opcja_audi_a3_a4.html czy to ori? proszę o szczere opinie . chciałbym mieć najładniejszą a4 na forum i nie wiem czy w dobrym kierunku zmierzam
GRazny Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 prima aprilis?[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 20:45_________________________________________________ czy to ori? :polew: [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 20:47_________________________________________________ chciałbym mieć najładniejszą a4 na forum i nie wiem czy w dobrym kierunku zmierzam jeśli chcesz mieć sesję zdjęciową pod koniec programu "operacja tuning" to kierunek
kuredu Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 elegancko, zrób jeszcze działka kaliber 30 na masce i wyrzutnie rakiet na dachu i będzie kox
Dibo Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Dobry żart prima aprillisowy A jak założysz ten spojler na Avanta to będziesz musiał uważać bo nie pod każdym mostem się zmieścisz z czymś takim :polew:
ykk Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 rzeźnik. jestes lepszy niz zarty Prima Apryllisowe na interii.pl :polew:
Tukan Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 No to sie usmialem Fajny temat A ten boiler na klape jest [br]Dopisany: Kwiecień 01, 2009, 09:38:08 _________________________________________________ chciałbym mieć najładniejszą a4 na forum i nie wiem czy w dobrym kierunku zmierzam zły kierunek,dobry to pakiet S4
vtek Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 i nie zapomnij o świecących wentylkach i spryskiwaczach bez tego to szału nie bedzie
grzes1150 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zakładaj wszystkie wyżej wymienione graty ale pamiętaj- po modach przed pierwszym wyjazdem pozdzieraj wszystkie znaczki audi i obowiązkowo żeby wszystko grało troche kolorowych neonów pod spód i do wewnątrz. Napis Calibra Team też by nie źle wyglądał. :decayed:
wojtas-audi Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Wrzucaj wszystko bedzie fajny polew, a dla zmniejszenia spalania to turbine trzeba wyrzucic !!
rzeźnik. Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2009 ale ossochodzi ja nie żartuję proszę się nie naśmiewać bo zmienie klub i przestane być członkiem . pomyślałem jeszcze czy na tym spoilerze na klapie dało by radę zamontować solara i żeby to w zimie za webasto robiło a w lecie zasilił bym z tego diody w spryskach . czy ktoś to rezał ? boberek? malik ? cuber ? pomóżcie
Dibo Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Jeżeli mówisz poważnie to Twoja ksywa jest odpowiednia Prawdziwy rzeźnik samochodowy z Ciebie :polew:
PIXI Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 No to teraz pojechałeś Kolego po całości.... W/g mnie to nie ta droga... ale moje zdanie to nic w porównaniu z wcześniejszymi opiniami Pzdr PIXI
grzes1150 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Jeszcze jakaś mega płetwa rekina na dach. Czekamy na fotki wyrezanej na maxa bryki
GRazny Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 boberek? malik ? cuber ? pomóżcie :polew: no to żeś pojechał po bandzie...
wojtas-audi Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 proszę się nie naśmiewać bo zmienie klub :confused4 Prosze bardzo
musti Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Te wszystkie graty które wymieniłeś wyżej pasują tylko do calibry lub golfa 3.Nie zakładaj tego badziewia,bo oszpecisz tylko ładny wygląd Audi.Pomyśl o ładnym felunku dobrej marki i o zawiasie to taka dobra rada
gryfit Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 ..no no niezłe plany...ale ja do tego full pakietu proponuje przyciemnić wszystkie szyby ala lustro weneckie , łącznie z przednią...
GRazny Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Te wszystkie graty które wymieniłeś wyżej pasują tylko do calibry lub golfa 3.Nie zakładaj tego badziewia,bo oszpecisz tylko ładny wygląd Audi.Pomyśl o ładnym felunku dobrej marki i o zawiasie to taka dobra rada Panowie nie róbcie sobie jaj... rzeźnik - gratulacje pomysłu na wątek
domjenick Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Panowie nie róbcie sobie jaj... eee tam...On pierwszy zaczal...
Rekomendowane odpowiedzi