Rob@k Opublikowano 23 Maja 2022 Opublikowano 23 Maja 2022 19 godzin temu, Aligatorek96 napisał: Porównując komfort względem kubłów sline,a RECARO to które są wygodniejsze fotele ? Jak dla mnie to Recaro wygodniejsze.
SzczepSon Opublikowano 25 Maja 2022 Autor Opublikowano 25 Maja 2022 Zdecydowanie recaro. Do jednego i drugiego fotela musisz sie przyzwyczaić i znaleźć odpowiednie ustawienie dla siebie zeby było wygodnie w trasie. Mam wrażenie, że Sline i płaskie stołki to to samo, tylko w sline powiększyli strefy które trzymają Cię w zakrętach i zmienili oparcie na trochę wygodniejsze. Ja jak wsiąde w recaro to czuję, że moja d*pa tam pasuje. Totalnie jakby zrobione pode mnie. W sline się nie męczyłem w trasie, ale nie miałem tego uczucia.
K4rol81 Opublikowano 26 Maja 2022 Opublikowano 26 Maja 2022 Recaro ,wygrywa ,miałem sline i tam się męczyłem .
afroo. Opublikowano 26 Maja 2022 Opublikowano 26 Maja 2022 (edytowane) W Recaro samo siedzisko jest grubsze i siedzi się wyżej. Po przesiadce z placków dosyć komiczne uczucie, jakby wsiadać do jakiegoś suva. To akurat na minus. Edytowane 26 Maja 2022 przez afroo.
Unf Opublikowano 26 Maja 2022 Opublikowano 26 Maja 2022 Carne skóry... przełom lipca i sierpnia.... auto 8h na pełnym słońcu... a ty w krótkich spodenkach... chcesz usiąść...
Ivanek Opublikowano 26 Maja 2022 Opublikowano 26 Maja 2022 ...i przyklejasz się do fotela, znam to uczucie i to na sportach swing....
pila24 Opublikowano 26 Maja 2022 Opublikowano 26 Maja 2022 17 minut temu, Ivanek napisał: ...i przyklejasz się do fotela, znam to uczucie i to na sportach swing.... Dostajesz poparzeń 1 stopnia.... ja mam speedy i na szczęście tylko boczki skórzane. Ale podłokietnik za to parzy. 1
SzczepSon Opublikowano 27 Maja 2022 Autor Opublikowano 27 Maja 2022 Miałem już samochody z czarnymi skórami Wiem czym grozi, na szczęście lata coraz chłodniejsze
SzczepSon Opublikowano 27 Maja 2022 Autor Opublikowano 27 Maja 2022 Hamulce wleciały. 345/300 z S4. Tarcze rottinger, klocki Ferodo premier + textar. Może za jakiś czas wlecą jakieś fotki jak się auto prezentuje w całosci Dziękuję bardzo @rs dziadek za komplecik. Siadło odrobinę po mojemu
Ivanek Opublikowano 27 Maja 2022 Opublikowano 27 Maja 2022 W 18" to kurde nawet S4 ginie :/ Ale dobrze się prezentują tarczki, moje z tyłu gładkie bo używany swap kupiłem ale wlecą Rotinger GT nacinany i nawiercany.
george Opublikowano 27 Maja 2022 Opublikowano 27 Maja 2022 36 minut temu, Ivanek napisał: W 18" to kurde nawet S4 ginie :/ Podobna relacja jak 320 w 17".
SzczepSon Opublikowano 28 Maja 2022 Autor Opublikowano 28 Maja 2022 Właśnie tak czasami spojrzę i mam wrażenie że siadłby większy hebel Ale jestem MEGA zadowolony z hamowania przy predkosciach powyzej 100 aż jestem w szoku że to może tak hamować.
SzczepSon Opublikowano 29 Maja 2022 Autor Opublikowano 29 Maja 2022 tarcza tarczą, a zacisk swoje. U ojca w peugeocie jak założył zamiennik ori zacisku przy małej tarczy to ściągał mu odważniki z ori felgi.
george Opublikowano 29 Maja 2022 Opublikowano 29 Maja 2022 1 godzinę temu, SzczepSon napisał: tarcza tarczą, a zacisk swoje. U ojca w peugeocie jak założył zamiennik ori zacisku przy małej tarczy to ściągał mu odważniki z ori felgi. Znalazłem na A8Team
SzczepSon Opublikowano 30 Maja 2022 Autor Opublikowano 30 Maja 2022 trochę inna felga, ale w sumie moze byc podobnie. Oryginalne sline wchodzi, ja mam podjebki więc zobaczymy
SzczepSon Opublikowano 4 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2022 Uwaga uwaga, atencion Mam ważne pytanie , a nie mogę znaleźć forumową szukajką. Czy dyfuzor tylny sline podchodzi do zwykłego zderzaka? Czy trzeba cały zderzak
afroo. Opublikowano 4 Czerwca 2022 Opublikowano 4 Czerwca 2022 (edytowane) 20 minut temu, SzczepSon napisał: Uwaga uwaga, atencion Mam ważne pytanie , a nie mogę znaleźć forumową szukajką. Czy dyfuzor tylny sline podchodzi do zwykłego zderzaka? Czy trzeba cały zderzak Skorupy zderzaków tylnych w B7 są takie same, różnią się dokładkami i to od nich zależy, czy zwykły, czy sekslajn, czy nawet S4. Edytowane 4 Czerwca 2022 przez afroo.
Rekomendowane odpowiedzi