kravootski Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Jako, że wszyscy tak dumnie prezentują swoje autka, w końcu i ja postanowiłem cyknąć parę fotek Jeśli chodzi o wyposażenie, to jest to wersja wzbogacona o sportpakiet. Dodatkowo, założyłem listwy zewn. od S4 i w poczekalni leżą aluminiowe progi wewn. z wersji s-line Nie będę pisał co jest w planach (bo wiadomo jak to z planami...), napiszę natomiast co chciałbym zmienić w mojej czarnuli Po pierwsze: zmiana felg z 16'tek na 18" (prawdopodobnie BBS'y CH, może w wersji black nawet ) Po drugie: zderzak przedni z wersji s-line Po trzecie: RNS-E Po czwarte: Bi-xenony (aczkolwiek bez nich też przeżyję ) ...I to by było chyba na tyle.. Resztę pozostawiam do oceny 27.03.2010 Czarna otrzymała nową pupcię S-pupcię
Rafal_69 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 fura zacna to co chcesz zmienić też pozytywnie napewno na 18-stkach bedzie dobrze wyglądać ja bym tylko do tego szybki delikatnie przyciemnił :gwizdanie:
kravootski Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 O! O szybach mi właśnie przypomniałeś
pablo_9 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Wygląda pięknie i do tego ten kolor
Rafal_69 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 no czyli rozumiem że szyby masz również w planach
Wąski Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 :oklaski: super tylko kółka małe :gwizdanie:
skovroon Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 tiaa... szyby delikatnie.... jakies 18tki i bedzie malinowo...
Bart-S Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 No Marcin - pięknie się prezentuje. Teraz przynajmniej widzę jak moja będzie wyglądała w chromach Jest świetnie ale felgi 18" na pewno dodadzą jej KOXU! (16" sobie zostaw na zimę)! Powodzenia w dalszych zmianach BTW - z listwami nic nie wyszło, koleś zaoferował mi ale 2 prawe i... 2 prawe ("...tylko napis S-Line będzie pan miał po jednej stronie odwrotnie" :polew: ). No nic, szukam dalej
kravootski Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Tekst rzeczywiście rozbrajający Szkoda. Jak coś tylko mi się rzuci w oczy to dam znać!
Ukasz699 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 No Marcin - pięknie się prezentuje. Teraz przynajmniej widzę jak moja będzie wyglądała w chromach Jest świetnie ale felgi 18" na pewno dodadzą jej KOXU! (16" sobie zostaw na zimę)! Powodzenia w dalszych zmianach BTW - z listwami nic nie wyszło, koleś zaoferował mi ale 2 prawe i... 2 prawe ("...tylko napis S-Line będzie pan miał po jednej stronie odwrotnie" :polew: ). No nic, szukam dalej Pojechal z tym napisem
Elberoth Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 IMO powinieneś dodać (w takiej kolejności): 1. Felgi 17 lub 18 2. Dokładkę pod zderzak S-line przód 3. Bixenon
Młody Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Jedyny słuszny "czarny" kolor . ładne auto
KOval81 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Jedyny słuszny "czarny" kolor . ładne auto Zbok Bardzo ładna furka - większa felga zrobi swoje - będzie I mega ładnie jak dla mnie wygląda mały dodatek chromu - schwarz pakiet się gubi jakoś i bandycko wygląda :> Młody - twoja mi się kojarzy od razu z MadMax'em (choć nie ukrywam, że urok też swój ma)
Bart-S Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Pięknie Marcin ale teraz przydałby się front do kompletu Widzę, że PDC także udało się podłaczyć?
kravootski Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Opublikowano 28 Marca 2010 PDC czeka na rezanko Czujniki jak widać są, ale z instalacją będziesz mi musiał pomóc
Rekomendowane odpowiedzi