H4mm3R Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 8 godzin temu, Hugo napisał: Widzę, że tryb Show Mode działa cacy Posadziłeś na 70 czy 80? To nie jego auto, na seryjnym zawieszeniu tyle nie zejdziesz. Tu siedzi air
Wandej Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 W dniu 18.04.2021 o 14:24, WojtekA4B8 napisał: Moduł na pokładzie siadło tak jak chciałem wrzucę więcej fotek jak umyje trochę auto ,ale pogoda ostatnio nie dopisuje... Jest zacnie Teraz możesz śmiało uśiąść przed autem i na nie patrzeć. Jazdę bym odpuśił na drugi plan 1
WojtekA6C7 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2021 6 godzin temu, H4mm3R napisał: To nie jego auto, na seryjnym zawieszeniu tyle nie zejdziesz. Tu siedzi air To jest seryjne zawieszenie tylko gość zainstalował Dropbox i dlatego tak siadła Rozmawiałem z właścicielem tego konkretnego auta że zdjęcia... Ja nie chciałem Dropboxa do siebie bo trzeba ciąć węże od powietrza i później nie ma już tej szczelności takiej jak powinna być i auto opada po dłuższym postoju...
tazzi Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 14 godzin temu, WojtekA4B8 napisał: To jest seryjne zawieszenie tylko gość zainstalował Dropbox i dlatego tak siadła Rozmawiałem z właścicielem tego konkretnego auta że zdjęcia... Ja nie chciałem Dropboxa do siebie bo trzeba ciąć węże od powietrza i później nie ma już tej szczelności takiej jak powinna być i auto opada po dłuższym postoju... Czyli finalnie zostajesz przy samym module? Ja jeszcze mam mały dylemat czy dawać dropboxa czy nie
WojtekA6C7 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2021 18 minut temu, tazzi napisał: Czyli finalnie zostajesz przy samym module? Ja jeszcze mam mały dylemat czy dawać dropboxa czy nie Tak ,zostaje tylko przy module, tryb pokazowy musi mi wystarczyć 1
jedrekx Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 widziałem wczoraj na fb, jest kosa 1
tazzi Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 O to mi się podoba ? siedzi że smaczkiem? 1
tazzi Opublikowano 5 Maja 2021 Opublikowano 5 Maja 2021 Świetna miejscówka na foty Auto świeci się jak ... no Co tu dużo mówić zestawienie idealne Masz coś w planach dalej ?
WojtekA6C7 Opublikowano 8 Maja 2021 Autor Opublikowano 8 Maja 2021 W dniu 5.05.2021 o 15:45, tazzi napisał: Świetna miejscówka na foty Auto świeci się jak ... no Co tu dużo mówić zestawienie idealne Masz coś w planach dalej ? Dzięki ,miejsce fajne ,ale fotograf ze mnie żaden Chciałem inne felgi na lato ,podobają mi się bardzo wklęsłe felgi , myślałem o jakiś Forget , lub Concaver ,ale wszystko co fajne nie pasuje z przodu na zacisk i odpuściłem temat na ten sezon , Zewnątrz planuje zrobić jeszcze tylko emblematy V6T na czarno i dokładkę pod grillem na czarno i raczej już nic nie będę kombinował , w środku nie bawem wrzucę zdjęcia z nowych delikatnych modyfikacji... Raczej odpuszczę dokładanie jakiś dokładek typu Maxton, ABT, lub stylizacji na RS ...
marcin_o23 Opublikowano 8 Maja 2021 Opublikowano 8 Maja 2021 z zewnątrz jest idealnie, s-line robi wystarczającą robotę, koło jest ok, podoba mi się chociaż chciałbym zobaczyć na żywo taki setup, środek petarda więc tam nie ma co ruszać, co do jakiś dokładek to w a6 nie wypada 1
kamelus_ Opublikowano 8 Maja 2021 Opublikowano 8 Maja 2021 Do wnętrza tylko ściętą kierę bym wrzucił. Z zewnątrz lampy przednie z RS i faktycznie można by pokombinować z jakimś "konkretnym kołem. Poza tym jak dla mnie miazga 1
Hugo Opublikowano 8 Maja 2021 Opublikowano 8 Maja 2021 39 minut temu, WojtekA4B8 napisał: Zewnątrz planuje zrobić jeszcze tylko emblematy V6T na czarno i dokładkę pod grillem na czarno i raczej już nic nie będę kombinował Jeszcze emblemat quattro na klapie zmieniaj. U mnie dzisiaj wleciał 1
WojtekA6C7 Opublikowano 8 Maja 2021 Autor Opublikowano 8 Maja 2021 (edytowane) 3 godziny temu, kamelus_ napisał: Do wnętrza tylko ściętą kierę bym wrzucił. Z zewnątrz lampy przednie z RS i faktycznie można by pokombinować z jakimś "konkretnym kołem. Poza tym jak dla mnie miazga Ścięta kiera wpadła 2 tygodnie po zakupie auta czekała już na półce przez zakupem Bryki Na lampy z RS też choruje , może kiedyś wpadną... Może na następny sezon pomyślę o jakimś nowy Customowym kole Edytowane 8 Maja 2021 przez WojtekA4B8
WojtekA6C7 Opublikowano 8 Maja 2021 Autor Opublikowano 8 Maja 2021 19 minut temu, Hugo napisał: Jeszcze emblemat quattro na klapie zmieniaj. U mnie dzisiaj wleciał Ooo widzisz tego nie brałem pod uwagę ,trzeba zamówić Siadło dobrze
WojtekA6C7 Opublikowano 8 Maja 2021 Autor Opublikowano 8 Maja 2021 49 minut temu, marcin_o23 napisał: z zewnątrz jest idealnie, s-line robi wystarczającą robotę, koło jest ok, podoba mi się chociaż chciałbym zobaczyć na żywo taki setup, środek petarda więc tam nie ma co ruszać, co do jakiś dokładek to w a6 nie wypada Koło na żywo robi mega robotę , choć nie jest wogole wklęsłe , w środku masz rację nie ma co za bardzo działać , ale delikatnie smaczki wpadną ...
Udała30 Opublikowano 9 Maja 2021 Opublikowano 9 Maja 2021 Wojtek wiesz co... ...już się nie mogę doczekać aż będzie moja
Rekomendowane odpowiedzi