kichy Opublikowano 19 Października 2020 Opublikowano 19 Października 2020 Witam mam problem z olejem , silnik się pocił wg diagnosty, oczywiście nie było czasu podjechać do mechanika i dwa dni temu wsiadam rano do auta odpalam a tam lampka alladyna, wyłączyłem auto sprawdzam bagnet a tam sucho, w między czasie, zalało mi auto przez zapchane odpływy i w środku pełno wody, wody się pozbylem ile się dało, dolalem 2 litry oleju, oczywiście na początku nie chciał odpalić ale w końcu się udało, standardowo mruga kontrolka oleju, przy przejściu na gaz od razu auto gaśnie, pytanie co się mogło stać? Aha zgłupial też obrotomierz bo nie pokazuje obrotów, w ogóle wskazówka nie reaguje
kichy Opublikowano 23 Października 2020 Autor Opublikowano 23 Października 2020 Ok kontrolka już zgasła, licznik działa ale dalej gaśnie od razu na gazie, czy mógł paść sterownik gazu?
Pieterb Opublikowano 23 Października 2020 Opublikowano 23 Października 2020 (edytowane) Kolego dużo rzeczy może być, lpg pod komputer i pewnie wsio wyjdzie. A na benzynie chodzi? Edytowane 23 Października 2020 przez Pieterb
przem8 Opublikowano 23 Października 2020 Opublikowano 23 Października 2020 Sprawdź czy działa elektrozawór przy reduktorze. Bez interfejsu do lpg nic więcej nie sprawdzisz za bardzo.
Rekomendowane odpowiedzi