R4xx Opublikowano 22 Października 2020 Opublikowano 22 Października 2020 (edytowane) Witajcie, Ktoś jest na świeżo w temacie tunerów ze Śląska i Dolnego Śląska? Kogoś polecicie? Edytowane 22 Października 2020 przez R4xx
Marcin13 Opublikowano 22 Października 2020 Opublikowano 22 Października 2020 Jeśli umiesz robić logi i zgrywać wsad z ECU to Łukasz13 z forum. Można podjechać ale jest z okolic Radomska.
R4xx Opublikowano 22 Października 2020 Autor Opublikowano 22 Października 2020 1 minutę temu, Marcin13 napisał: Jeśli umiesz robić logi i zgrywać wsad z ECU to Łukasz13 z forum. Można podjechać ale jest z okolic Radomska. Wierzę, że Pan Łukasz ogarnia temat, ale wolałbym jednak usługę totalnie kompleksową.
Marcin13 Opublikowano 22 Października 2020 Opublikowano 22 Października 2020 Teraz, R4xx napisał: Wierzę, że Pan Łukasz ogarnia temat, ale wolałbym jednak usługę totalnie kompleksową. Ja byłem osobiście to wymieniał mi wtryski, program zrobił, hamownie drogowa wykorzystał i na koniec lpg wyregulował czyli kompleksowo.
R4xx Opublikowano 22 Października 2020 Autor Opublikowano 22 Października 2020 Jak dojadę do kompelksowo 1 minutę temu, Marcin13 napisał: ... czyli kompleksowo. Jak dojadę Nie bez powodu szukam kogoś z okolic woj. ślaskiego i dolnoślaskiego
Remilo7 Opublikowano 23 Października 2020 Opublikowano 23 Października 2020 (edytowane) Ja robiłem w K-Sport na Wrocławskiej w Opolu niecałe pół roku temu i jestem zadowolony. Cenowo też parę stówek taniej niż standard. Od znajomych słyszałem też sporo dobrych opinii o jakimś serwisie w Nysie (jest chyba tylko jeden ). Edytowane 23 Października 2020 przez Remilo7
DarekS4 Opublikowano 23 Października 2020 Opublikowano 23 Października 2020 Mozesz podstawić samochód
R4xx Opublikowano 23 Października 2020 Autor Opublikowano 23 Października 2020 Godzinę temu, Remilo7 napisał: Ja robiłem w K-Sport na Wrocławskiej w Opolu niecałe pół roku temu i jestem zadowolony. Cenowo też parę stówek taniej niż standard. Robiłem u nich 4 lata temu 1.9TDI i robota była zrobiona naprawdę profi. Porządna diagnoza, wymiana kilku rzeczy (zaworki podciśnienia, sprzęgło) i zrobili pocisk. Jeździ bezawaryjnie od 60kkm. Jednak jakiś rok temu byłem z A3 1.8T i potraktowano go jak 'stary kibel'. Wyraźnie nie mieli ochoty robić tego silnika. Trochę się do nich zraziłem.
Gregorski3 Opublikowano 23 Października 2020 Opublikowano 23 Października 2020 Grzegorz z Rybnika polecam . Robiłem u niego 2 auta pełna profeska.
R4xx Opublikowano 23 Października 2020 Autor Opublikowano 23 Października 2020 Dziękuję za tyle propozycji, coś się z tego ulepi
Rekomendowane odpowiedzi