turdzi Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 trochę się teraz gryzą felgi z chromami ale i tak pięknie jest tez mi sie tak wydaje do chromow lepiej pasowaly te srebrne a ten grafit tylko i wylacznie d black optik ale to taki detal dla czepialskich.Co tu duzo mowic , auto bajeczne
Dibo Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Fajne te BBSy, rzadko spotykane Ile taka przyjemność, o ile można wiedzieć ?
Tobi_one Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 ładne fotki felgi tez moga ciekawie wygladac na aucie :gwizdanie: ciekawe czy sa takie kratki od halogenow w stylu plastra miodu do B8, albo grill taki w siatke w ogole...
Buba Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 bardziej mi sie ori podobaja. szalu nie ma. wazne ze wlascicielowi sie podoba
Wojtek_A4 Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 KOX auto Jestem ciekaw jak bedzie na BBSie
turdzi Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 we czy sa takie kratki od halogenow w stylu plastra miodu do B8, albo grill taki w siatke w ogole... pewnie beda jak B8 doczeka sie wersji RS
Splash Opublikowano 31 Października 2009 Autor Opublikowano 31 Października 2009 I właśnie o to chodzi, że są bardzo zbliżone do fabrycznego wzoru a jednak inne… Rozmiar – 19’, myślałem nad 20’ ale w takim przypadku rozpoczyna się problem z tolerancją szerokości opony i de facto niby jest zamiennik ale różni producenci mają niby przy tym samym rozmiarze (255/35/19) troszkę mniejszą lub troszkę większą oponę – nie będę ryzykował . Dibo – około 12k pln, rzadko spotykane bo to nowy model (te będą pierwsze w PL :gwizdanie: ) Miron78 – sponio, pod warunkiem że będziesz dbał – opony też chcesz?[br]Dopisany: 31 Październik 2009, 23:22_________________________________________________ we czy sa takie kratki od halogenow w stylu plastra miodu do B8, albo grill taki w siatke w ogole... pewnie beda jak B8 doczeka sie wersji RS tylko na to czekam... już niebawem
retrikal Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 co tu dużo pisać..PRZE KOZACKA fura.... fele wypasione, czekam na fotki jak już bedą na autku... :good: :notworthy: pozdrawiam
Dibo Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Miron78 – sponio, pod warunkiem że będziesz dbał – opony też chcesz? Ja wezmę bez opon i obiecuję o nie dbać, będą moim skarbem
Splash Opublikowano 31 Października 2009 Autor Opublikowano 31 Października 2009 Tak przy temacie modyfikacji: Po 3 tygodniach oczekiwania otrzymałem i zainstalowałem: moje dodatkowo posiadają zawory (przepustnice) Wydechy firmy Eisenmann ( www.eisenmann-sportauspuff.de ) w wersji sport + pipe’y (usunięty tłumik środkowy) Dźwięk… brak słów, 101% rakieta… V8 uwidocznione! (można umawiać się na odsłuchiwanie ) Czekam jeszcze na kilka innych elementów, na koniec podjadę na upgrade soft’u - przewidywane 460-470km
retrikal Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 daj fotki auta z wydechem :kox:!!!!!!!!!
boberek Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 no ja Cie często widze jak wracam z pracy zawsze jedziesz w strone łomianek
miron78 Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Miron78 – sponio, pod warunkiem że będziesz dbał – opony też chcesz? Ja wezmę bez opon i obiecuję o nie dbać, będą moim skarbem nie wtrącaj się jak dorośli rozmawiają
Tobi_one Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 jest kasa jest zabawa no to ja czekam na te kratki
Tas2die4 Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 ale ja bym chcial zaznaczyc,ze te kratki i tak nic nie dadza,bo te auto i tak ma muła
Dibo Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Miron78 – sponio, pod warunkiem że będziesz dbał – opony też chcesz? Ja wezmę bez opon i obiecuję o nie dbać, będą moim skarbem nie wtrącaj się jak dorośli rozmawiają Dobrze dziadziu
Patrox Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Nie taniej było zrobic wydech w polsce? I tak nie da takiego przyrostu jak wydechy robione w PL bo niemcy maja fioła na punkcie ekologii :naughty: felgi ładne ale efekt ocenimy dopiero na aucie. takie firmy jak Mg motorsport albo el-tec zrobiliby taki jak chcesz i odpowiednio wyciszony. I znając życie za 60% ceny która zapłaciłes.
Tobi_one Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 ale ja bym chcial zaznaczyc,ze te kratki i tak nic nie dadza,bo te auto i tak ma muła odmuli sie go
Splash Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Opublikowano 1 Listopada 2009 Nie taniej było zrobic wydech w polsce? I tak nie da takiego przyrostu jak wydechy robione w PL bo niemcy maja fioła na punkcie ekologii :naughty: felgi ładne ale efekt ocenimy dopiero na aucie. takie firmy jak Mg motorsport albo el-tec zrobiliby taki jak chcesz i odpowiednio wyciszony. I znając życie za 60% ceny która zapłaciłes. Trochę tego przerobiłem... żaden inny wydech nie ma tego dźwięku co Eisenmann boberek - a w którym miejscu? w Łomiankach to ja akurat nie często bywam... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi