street23player Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 tak, to ja przejeżdzałem dziś przez Sierpc żebym wiedział ze to klubowa to bym nie dał odjechać bez obejrzenia hehehe naprawdę wypasiona RS4 no i ten dźwięk przekozacki jak już podjechałeś pod górkę to cie jeszcze słyszałem, pozdrawiam i zapraszam ponownie oby więcej takich cudeniek
miron78 Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Efekt wczorajszej, późno-wieczornej „nudy” Audi RS4 vs BMW M5 Oba bolidy na wydechach firmy Eisenmann nic mi się nie otwiera
Splash Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 Efekt wczorajszej, późno-wieczornej „nudy” Audi RS4 vs BMW M5 Oba bolidy na wydechach firmy Eisenmann
miron78 Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Splash - foty jak się bawić to na całego ale w konfrontacji na prostej chyba M5 wygrywa ? czy się mylę bo tak czy siak i tak wolę audi
Splash Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 Krecha byla? a jak Splash - foty jak się bawić to na całego ale w konfrontacji na prostej chyba M5 wygrywa ? czy się mylę bo tak czy siak i tak wolę audi ja też wolę, ale jednak 550HP robi swoje... (akurat ta sztuka) pozatym... M5 waży 70kg więcej od RS4... a więc niewiele :gwizdanie: za to dźwięk V8 jest jednak nie do pokonania
Patrox Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Hmm.. no dobrze, skoro już jesteśmy przy felgach to coś Wam zdradzę, choć miałem to wkleić już jak będzie na autku (razem z innymi modami :> ) : Zamówione: To chyba te koła co zamówiłes? http://forums.fourtitude.com/zerothread?id=4620325
variocustoms Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Wzór średni ale BBS to marka nad markami
Splash Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Opublikowano 16 Listopada 2009 Krótkie podsumowanie modyfikacji związanej ze zmianą układu wydechowego - jak już wcześniej opisywałem i wklejałem fotki zmieniłem wydechy od kata (z eliminacją tłumików końcowych) na Eisenmann. Fotki i film (polecam na dobrych głośnikach) dla tych którzy jeszcze nie mieli okazji posłuchać poniżej.
Flyer Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Brzmi pięknie, ale jak na moj gust MTM brzmi lepiej
Splash Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Opublikowano 16 Listopada 2009 Brzmi pięknie, ale jak na moj gust MTM brzmi lepiej mówisz o pełnym pakiecie MTM czy samym wydechu?[br]Dopisany: 16 Listopad 2009, 18:28_________________________________________________ Hmm.. no dobrze, skoro już jesteśmy przy felgach to coś Wam zdradzę, choć miałem to wkleić już jak będzie na autku (razem z innymi modami :> ) : Zamówione: To chyba te koła co zamówiłes? http://forums.fourtitude.com/zerothread?id=4620325 Tak, tylko nie jestem pewien czy to jest to malowanie...
Flyer Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Domyslam sie, ze to co slyszalem to byl pelny pakiet z kompresorem
Splash Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Opublikowano 16 Listopada 2009 Domyslam sie, ze to co slyszalem to byl pelny pakiet z kompresorem stąd ten magiczny "świst", natomiast co do samego wydechu MTM z tego co pomnę instaluje wydechy Militek/Magnaflow (wdziałem słyszałem, bez komp. wybor swiadomy na Eisen.)
Flyer Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Tak masz racje. Ten świst jest sexy, ale jak wiadomo - kosztuje to majatek... Eisenmann robi u Ciebie swietna robote
Iverson Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 To teraz nakręć jak TO łamie szyję
T-żółw Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 nie wiem jak brzmi MTM ale ten na żywo dla mnie jest :kox: seria RS4 wymięka
soolek Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Brzmi pięknie, ale jak na moj gust MTM brzmi lepiej nie wiem jak brzmi MTM ale ten na żywo dla mnie jest :kox: seria RS4 wymięka PO ostatnim spocie w Arkadii, do dzisiaj mi szumi w uszach Na żywo jest o wiele wiele lepiej.
variocustoms Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Dźwięk :kox: wydech musi się trochę wypalić i będzie jeszcze bardziej , jak miałem Remusa to dopiero po ok 2 tkm zaczął ładnie brzmieć pomimo R4, MTM jest bardziej metaliczny z mojego punktu widzenia
Rekomendowane odpowiedzi