Hugo Opublikowano 25 Grudnia 2024 Opublikowano 25 Grudnia 2024 Teraz tych adapterów na Ali od groma i działają świetnie, a kupujesz je nawet za 60zł
duzy616 Opublikowano 25 Grudnia 2024 Opublikowano 25 Grudnia 2024 3 godziny temu, piti82 napisał(a): Witam, właśnie zakupiłem takie maleństwo na usb, działa genialnie, połączenie trwa ok 5s od odpalenia samochodu i w przeciwieństwie do android auto podpiętego na kablu tutaj na virtual cocpit mapy są cały czas dostępne. Nie zrywa połączenia, płynność działania identyczna jak z kabla, tylko wygoda wieksza Podaj link gdzie zakupiłeś ? Działa z iPhonem ? Ze zdjęcia widzę, że masz huba charge. Dobrze widzę ?
piti82 Opublikowano 25 Grudnia 2024 Opublikowano 25 Grudnia 2024 allegro.pl ALLEGRO.PL Ponoć z iphonem też ma działać, mogę potem sprawdzić bo mam też iPhone w domu
Bayer Opublikowano 30 Grudnia 2024 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Widziałem w necie taką fajną ładowarkę indukcyjną, którą wkłada się do schowka, a zasilanie bierze z zapalniczki. Fajna rzecz byłaby do twojego schowka @piti82. Sam niedawno wymieniłem oryginalną ładowarkę bo mi się popsuła, więc na oryginał nie namawiam. Bardzo się nagrzewa w tym schowku.
piti82 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Opublikowano 30 Grudnia 2024 3 minuty temu, Bayer napisał(a): Widziałem w necie taką fajną ładowarkę indukcyjną, którą wkłada się do schowka, a zasilanie bierze z zapalniczki. Fajna rzecz byłaby do twojego schowka @piti82. Sam niedawno wymieniłem oryginalną ładowarkę bo mi się popsuła, więc na oryginał nie namawiam. Bardzo się nagrzewa w tym schowku. Chyba wiem o co chodzi ale nie mam w schowku gniazda zapalniczki. Musiałbym wymienić cały wkład schowka. Myślałem nad ładowarką indukcyjną na usb, ale nie zależy mi żeby telefon cały czas się doładowywał, chcę tylko organizer do schowka, ale dzięki.
gurales Opublikowano 23 Stycznia Autor Opublikowano 23 Stycznia W dniu 25.12.2024 o 09:10, piti82 napisał(a): Witam, właśnie zakupiłem takie maleństwo na usb, działa genialnie, połączenie trwa ok 5s od odpalenia samochodu i w przeciwieństwie do android auto podpiętego na kablu tutaj na virtual cocpit mapy są cały czas dostępne. Nie zrywa połączenia, płynność działania identyczna jak z kabla, tylko wygoda wieksza W podłokietniku masz wejście usb charge only czy na charge only nie pójdzie to urządzenie?
piti82 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Nie jest charge only, bo po kablu normalnie działał android auto 1
gurales Opublikowano 3 Lutego Autor Opublikowano 3 Lutego Podpowiecie jak najtańszym kosztem mieć AA, nawet po kablu? Nie mam fabrycznej navi i nie chcę mieć, chciałbym tylko AA żeby śmigały google mapy, spotify etc.
Muskel1 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego Dołożyć podwójne złącze USB i patch jednostki 5F.
gurales Opublikowano 4 Lutego Autor Opublikowano 4 Lutego 15 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Dołożyć podwójne złącze USB i patch jednostki 5F. +/- koszta? Na jednej grupce znalazłem taką opcję. Podobno działa z tą moją bieda wersją.
Muskel1 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Z tego screena nic nie można ocenić. Kup oryginalne złącze+wiązkę do tego z albo sam zamontuj albo zleć montaż.
wuPiotrek Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego najtaniej to gniazdo z golfa i samodzielny patch jednostki, kompletnie wszystko jest juz opisane w tym wątku przeczytaj sobie od poczatku do konca. najlepiej kupic do tego jakis modul bezprzewodowy bo są tanie, a dają nieporównywalnie lepszy komfort uzytkowania, wszystko mozna schowac pod schowkiem / w schowku.
turzol Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Jestem zdania, że tylko oryginalny port + wiązka podłączona wg serwisówki. Wykonałem montaż w ponad 70 samochodach i żadnych problemów po dziś dzień. Czasami lepiej zapłacić nieco więcej niż później szukać problemów tam gdzie ich nie ma. 1
Rekomendowane odpowiedzi