Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Car Play i Android Auto w Audi A4 B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli tu jest mniejsza navi, niemniej ogromne dzięki, pełniejszej odpowiedzi nie mogłem oczekiwać.

Opublikowano
Teraz, (elmo) napisał(a):

Czyli tu jest mniejsza navi, niemniej ogromne dzięki, pełniejszej odpowiedzi nie mogłem oczekiwać.

Jaki masz kod nawigacji?

Opublikowano
6 minut temu, Muskel1 napisał(a):

Jaki masz kod nawigacji?

System nawigacji 7UZ Instalacja do systemu nawigacji High dla funkcji FOD

Opublikowano
6 minut temu, (elmo) napisał(a):

Czyli tu jest mniejsza navi

Duża Navi . Nie widziałeś tego auta ? 

Opublikowano
Teraz, (elmo) napisał(a):

System nawigacji 7UZ Instalacja do systemu nawigacji High dla funkcji FOD

To jest dużą nawigacja, bo w poliftach jest tylko jeden rodzaj nawigacji i jest to ta duża (high).

Opublikowano
13 minut temu, mariusz36 napisał(a):

Duża Navi . Nie widziałeś tego auta ? 

Na żywo nie, próbuje dowiedzieć się jak najwięcej żeby ustalić czy to coś czego szukam czy nie.
Nie mam doświadczenia z B9 więc tu każdy element wyposażenia jest dla mnie nowością, w starszych trochę lepiej się orientuję.

Opublikowano

W poliftach doposażenie Audi smartphone interface polega na wykupieniu w ASO abonamentu albo na określony czas albo bezterminowo. Są to funkcję na żądanie (FOD). Hardware jest już na pokładzie ASO musi tylko aktywować po wykupieniu abonamentu.

Opublikowano

Trochę jak z Teslą ? 1600 zł za parę kliknięć w systemie, poezja ?

Opublikowano
27 minut temu, (elmo) napisał(a):

Na żywo nie, próbuje dowiedzieć się jak najwięcej żeby ustalić czy to coś czego szukam czy nie.
Nie mam doświadczenia z B9 więc tu każdy element wyposażenia jest dla mnie nowością

To tu biedy nie ma  :wink: . S-line premium plus , VC i jak widzisz po rozkodowaniu ma dobre wyposażenie . 

Opublikowano
3 minuty temu, mariusz36 napisał(a):

To tu biedy nie ma  :wink: . S-line premium plus , VC i jak widzisz po rozkodowaniu ma dobre wyposażenie . 

O tym że ma dobre dowiedziałem się od Was, ponieważ jak pisałem, kodów od B9 kompletnie nie kojarzę, ale powoli wiedzę poszerzam.
Raz jeszcze dziękuję.

Edytowane przez (elmo)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Niedawno zakupiłem CARLINK 5.0 działa z IPhone w A4 B9 2018r. przedliftowej, bez ekranu dotykowego. Reakcja na panel MMI prawidłowa.

Pierwsze uruchomienie bezproblemowe. Używam dopiero kilka dni. Jak się połączy to działa szybko. Ze 2 razy nie połączyło telefonu automatycznie.

Raz pokazał się czarny ekran. Po ponownym podpięciu do USB załapał. Za 200zł warto kupić, żeby nie niszczyć portu ładowania w telefonie, bo jego naprawa kosztuje więcej.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 11.12.2023 o 21:25, Bayer napisał(a):

Niedawno zakupiłem CARLINK 5.0 działa z IPhone w A4 B9 2018r. przedliftowej, bez ekranu dotykowego. Reakcja na panel MMI prawidłowa.

Pierwsze uruchomienie bezproblemowe. Używam dopiero kilka dni. Jak się połączy to działa szybko. Ze 2 razy nie połączyło telefonu automatycznie.

Raz pokazał się czarny ekran. Po ponownym podpięciu do USB załapał. Za 200zł warto kupić, żeby nie niszczyć portu ładowania w telefonie, bo jego naprawa kosztuje więcej.

I jak sprawdza się carlink 5.0? U mnie wariuje CarPlay po kablu a w zasadzie od którejś aktualizacji telefonu nie da się z niego korzystać. Kolega wpiął sobie Androida u mnie i bez problemu ruszyło. Android mnie przeraża dlatego wolałbym żeby uruchomić CarPlay. 

Opublikowano

Miałem carlinka i w moim przypadku nie działał, używam AAWireless i AA działa świetnie, zero problemów, trzeba uważać na telefon, niektóre Xiaomi potrafią rozłączać.

Opublikowano

A jak z tym monitem głosowym 'twoj telefon komórkowy został w pojeździe', da się to wyłączyć?

Opublikowano

Tak w ustawieniach MMI.

20240122_112220.jpg

20240122_112230.jpg

20240122_112249.jpg

20240122_112255.jpg

Opublikowano
W dniu 20.01.2024 o 20:27, trancemati napisał(a):

I jak sprawdza się carlink 5.0? U mnie wariuje CarPlay po kablu a w zasadzie od którejś aktualizacji telefonu nie da się z niego korzystać. Kolega wpiął sobie Androida u mnie i bez problemu ruszyło. Android mnie przeraża dlatego wolałbym żeby uruchomić CarPlay. 

Nadal działa u mnie bez większych problemów, czasem trzeba tylko potwierdzić połączenie bluetooth na nowo i tyle.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Możecie podać jakiś link do AAWireless, które działa bezproblemowo. Z góry dziękuję.

Opublikowano
46 minut temu, arnonim napisał(a):

Możecie podać jakiś link do AAWireless, które działa bezproblemowo. Z góry dziękuję.

AAWireless jest tylko jeden oryginalny

https://www.aawireless.io/

Opublikowano

na allegro masz carlinkit cpc-200air (5.0)

mam, działa. zarówno z ios jak i android. 

czasem zrywa ale zawsze łączy ponownie. ale prawda jest taka że po kablu też mi czasem zrywało i nie wiem czego to wina. 

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam, właśnie zakupiłem takie maleństwo na usb, działa genialnie, połączenie trwa ok 5s od odpalenia samochodu i w przeciwieństwie do android auto podpiętego na kablu tutaj na virtual cocpit mapy są cały czas dostępne. Nie zrywa połączenia, płynność działania identyczna jak z kabla, tylko wygoda wieksza

Screenshot_20241225_090532_Allegro.png

20241224_085158.jpg

20241224_084151.jpg